Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגילוי נאות אני עוסק בתחום 

לרוב עושים בניות כדי להתקין קומפוננט 3 וואי 2DA8D5D5-4264-46C1-B981-29A3E46B4BDA.thumb.jpeg.f3f767e9fe9da9f408c3a47df9d8f393.jpegדומגא לעבודה שעשיתי בסקודה אוקטביה

גילוי נאות אני עובד בתחום האודיו לרכב . 
בעל עסק להתקנה ומכירת ציוד אודיו לרכב סאונד קלאב 

https://www.facebook.com/Soundclubgarage

פורסם

רמקולי וופר - מתחת לכסאות הקדמיים בקופסאות שטוחות מתאימות.

רמקולי מיד - בדלתות הקדמיות.
רמקולי טוויטר - בפינות משולשי המראות.. קורות A

זוג תיבות מרובע איכותית לרמקולים 6X9

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני חושב שאתה (פותה"ש) מתפזר.

במקום להתרכז בשרשור המקורי שלך, פתחת כבר כמה שרשורים/התעלקת על אחר שבהם ניכר שאין לך מושג מה אתה באמת רוצה, שלא לדבר על צריך.

זה יגמר כנראה בזה שתוציא הרבה יותר כסף ממה שתכננת, ותקבל תוצאה שלא בהכרח תאהב/תתאם את הציפיות. וגם זה, במידה וההתקנה תבוצע ע"י מתקין טוב. אם המתקין גרוע, אז זה יהיה כמעט וודאי.

אתה צריך קודם כל להגדיר תקציב ולהבין מה היכולות הנוכחיות של הרכיבים שיש לך לעומת הציפיות לשיפור.

אלו ועוד הם דברים שגם אני וגם אדי @lanosforce כבר כתבנו לך. ואתה צריך לעשות קצת שיעורי בית לפני שאתה קופץ על כל הצעה שצצה לנגד עיניך.

פורסם

מה ז"א אתה לא מוצא מקום למיד? בבוזוקי ויטארה?!? (לא טעות שקראתי לה בוזוקי) 

קבל - רכב של חבר (כן, כאן בארץ)

image.png.87f2595a21a045cfd1abdabc9e93a7ec.png

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)
בתאריך 16.12.2024 בשעה 14:43, Tom_22 כתב:

אני חושב שאתה (פותה"ש) מתפזר.

במקום להתרכז בשרשור המקורי שלך, פתחת כבר כמה שרשורים/התעלקת על אחר שבהם ניכר שאין לך מושג מה אתה באמת רוצה, שלא לדבר על צריך.

זה יגמר כנראה בזה שתוציא הרבה יותר כסף ממה שתכננת, ותקבל תוצאה שלא בהכרח תאהב/תתאם את הציפיות. וגם זה, במידה וההתקנה תבוצע ע"י מתקין טוב. אם המתקין גרוע, אז זה יהיה כמעט וודאי.

אתה צריך קודם כל להגדיר תקציב ולהבין מה היכולות הנוכחיות של הרכיבים שיש לך לעומת הציפיות לשיפור.

אלו ועוד הם דברים שגם אני וגם אדי @lanosforce כבר כתבנו לך. ואתה צריך לעשות קצת שיעורי בית לפני שאתה קופץ על כל הצעה שצצה לנגד עיניך.

זהו אני גם מרגיש שאני מתפזר כי אני די חדש בתחום ויש לו כל כך הרבה סגנונות ויש לי כל כך הרבה שאלות.
לגבי התקציב בערך 7-8K .
מה שיש לי כרגע ברכב זה וופר אחורי וופר קדמי וטוויטר קדמי ומסך מוליטמדיה עם DSP ממש טובה וכניסה של spdif שאני חושב להשתמש בה כי אומרים שממנה יש שמיעה יותר איכותית.

עריכה אחרונה על ידי BenAriel
פורסם

עדיף שתתרכז בשרשור אחד. 

כרגע גם הייתי ממליץ לך לא לרוץ לסט שלושה חלקים או לחפש מקום בהכרח למידריינג' גם לא בתקציב והמטרות שציינת בשרשור אחר. 

בכדי לעזור לך להתרכז. 

אנעל את השרשור. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...