Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

סוף סוף עוד פרוייקט בפורום, כן ירבו.

שאפו על העבודה המסודרת, ועל התיעוד.

עריכה אחרונה על ידי AmitGo
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני נהנה לקרוא ולראות. 

גם לי יש עבודה על הרכב בקרוב, רק שלרוב אני מתעד רק לעצמי וחבל.

• רעיון טוב! 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לפני 10 דקות, Pavlik כתב:

אני נהנה לקרוא ולראות. 

גם לי יש עבודה על הרכב בקרוב, רק שלרוב אני מתעד רק לעצמי וחבל.

אני גם עד עכשיו תיעדתי רק לעצמי בעיקר, החלטתי להשלים לפורום רטרואקטיבית את השנה האחרונה ומשם להמשיך בעדכונים 'לייב'

לפני 14 דקות, AmitGo כתב:

סוף סוף פרוייקט בפורום, כן ירבו.

שאפו על העבודה המסודרת, ועל התיעוד.

תודה רבה כיף לשמוע

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אתה מזכיר לי שעות ארוכות וימים שביליתי בתוך דלתות של BMW. פעם מנגנוני חלונות, פעם מנגוני נעילה, גומיות, תמיד יש משהו. ידיות פתיחת הדלתות עם כל מיני טריקים לפירוק והרכבה. חוזרים עם אצבעות שרוטות אבל מרוצים שהכל עובד.

טיפ קטן: כל מקום ששטנגות מברזל או מפלסטיק נכנסות למנגנון יש גומיות גומי קטנות שמתפוררות ונעלמות. ואז השטנגה יוצאת מהמקום - ופתאום הידית או הצילינדר לא פותחים את הדלת. תחליף את כל הגומיות האלה לחדשות.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 15 שעות, shais01 כתב:

שרשור לפנתיאון!

מאיפה הידע/נסיון/הבנה טכנית?

מעריך מאוד אנשים כמוך שמחזירים את הרכב לצעירותו לא אחרי שהרכיב כושל אלא לפני.

למדת בצורה פורמלית או אוטודידקט?…

לא האמת שאין לי איזה הכשרה פורמלית, בעיקר תשוקה לתחום.

אני יחסית צעיר לעומת רוב החבר'ה שמשפצים רכבים בצורה רצינית אז אני מגיע בגישה של ללמוד מהפרויקט הזה,

אני מנסה לעבוד כמה שיותר מול ספרות טכנית/מדריכי עבודה רשמיים (BENTLEY/HAYNES) ועם שרטוטים נורמליים,

במידה ויש תיקון שהוא באמת לא סטנדרטי אני משלם מנוי חד יומי למערכת BMW TIS כדי לגשת למדריכי תיקון של היצרן

Just now, amosbmw כתב:

אתה מזכיר לי שעות ארוכות וימים שביליתי בתוך דלתות של BMW. פעם מנגנוני חלונות, פעם מנגוני נעילה, גומיות, תמיד יש משהו. ידיות פתיחת הדלתות עם כל מיני טריקים לפירוק והרכבה. חוזרים עם אצבעות שרוטות אבל מרוצים שהכל עובד.

טיפ קטן: כל מקום ששטנגות מברזל או מפלסטיק נכנסות למנגנון יש גומיות גומי קטנות שמתפוררות ונעלמות. ואז השטנגה יוצאת מהמקום - ופתאום הידית או הצילינדר לא פותחים את הדלת. תחליף את כל הגומיות האלה לחדשות.

הזמנתי שטנגות גומי חדשות! הידיות דלת שיגעו אותי, זה פרט כל כך קטן שגורם לרכב להרגיש כמו גרוטאה במקום רכב פרימיום גרמני, אני עוד לא התקנתי אותן והן מחכות בסבלנות בצד, לצידן אני מחליף גם את כל האטמי ניקוז העגולים של הדלתות, יהיה על זה פוסט מסודר בחודש-חודשיים קרובים אני מאמין.

• אהבתי 5
פורסם
לפני 17 שעות, Shlommmiii כתב:

במידה ויש תיקון שהוא באמת לא סטנדרטי אני משלם מנוי חד יומי למערכת BMW TIS כדי לגשת למדריכי תיקון של היצרן

חבל שאתה לא מכיר מישהו עם גישה ל-newtis שיזמין אותך לאתר, ואז תוכל לחסוך את הכמה דולרות האלה.

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)
בתאריך 13.10.2024 בשעה 22:46, Shlommmiii כתב:

במבט ראשון על הדלת נראה שמעולם לא פתחו אותה עקב המצב המצוין של סרט הבוטיל

מקווה שעל הדרך שמת סרט בוטיל חדש וממליץ לבדוק אטימות בדלתות האחרות עם בקבוק מים לשפוך על החלון ולראות אם לא יוצא מאחורי הדיפון :).

החלפתי לא מזמן בF31 שלי את הספוג והבוטיל באחת הדלתות מאחור כי בתקופת הגשמים + אחרי שטיפה במכון גיליתי שם אמבטיה - פירוק דיפון צד, הרמת בסיס מושב, הרמת שטיח וייבוש.

הזמנתי את הספוג של הדלת חדש, למקרה והישן לא ירד משהו - ירד יחסית לא רע, אבל החלפתי כי כבר היה חדש.

נקרא Schalisolierung.

עריכה:

אצלי אפשר היה לראות סימני נזילות יבשות מתחת לדיפון של הדלת.

עריכה אחרונה על ידי f31

OM654 - 140 kW(190PS: 188hp) b47 - 140 kW (190 PS; 188 hp)

פורסם

Schallisolierung זה בידוד רעשים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני כשעה, f31 כתב:

מקווה שעל הדרך שמת סרט בוטיל חדש וממליץ לבדוק אטימות בדלתות האחרות עם בקבוק מים לשפוך על החלון ולראות אם לא יוצא מאחורי הדיפון :).

החלפתי לא מזמן בF31 שלי את הספוג והבוטיל באחת הדלתות מאחור כי בתקופת הגשמים + אחרי שטיפה במכון גיליתי שם אמבטיה - פירוק דיפון צד, הרמת בסיס מושב, הרמת שטיח וייבוש.

הזמנתי את הספוג של הדלת חדש, למקרה והישן לא ירד משהו - ירד יחסית לא רע, אבל החלפתי כי כבר היה חדש.

נקרא Schalisolierung.

עריכה:

אצלי אפשר היה לראות סימני נזילות יבשות מתחת לדיפון של הדלת.

אני מודע לזה שהבוטיל אוטם לא טוב אחרי שפותחים אותו פעם אחת, אני לבינתיים לא מחליף כי אני יודע שאפתח בקרוב את הבידוד עוד פעם וחבל לעשות עבודה כפולה

• רעיון טוב! 1
פורסם

החלפת אטמים של ידיות חיצוניות

מחלה של במוו באותן שנים זה אטמים סדוקים בידיות החיצוניות של הדלת, הייתי מתעד לפני/אחרי בשבילכם אבל הבעלים הקודם החליט פשוט לבטל את האטמים האלה במקום להחליף אותם, טעות חמורה שיכולה לגרום לכניסת מים לדלת והרס של רכיבים,

הפעם החלטתי להזמין גומיות מסין ולא מקוריות מפני שמדובר בהפרש מחירים של 2000% לסט (שילמתי על אלה משהו כמו 10$), וגם כי עדיף שיהיה איזשהו אטם מאשר בלי אטם

IMG_4516.thumb.JPEG.a203fe91bcd815c2a66cec7159972b30.JPEG

IMG_4519.thumb.JPEG.91c6ddb81d06a9094a3663b132e71245.JPEG

לפני ניקוי 

IMG_4524.thumb.JPEG.daa3d878c21000256e17a2156c061989.JPEG

אחרי ניקוי

IMG_4525.thumb.JPEG.16328f5fd0ab5aa8dbf78f7ff6d14da7.JPEG

תוצאה סופית (תכפילו ב-4)

IMG_4528.thumb.JPEG.62f91536ca21a08c02a368e1d25246f8.JPEG

חיישני טמפרטורה

באחד מחודשי הקיץ הפסיק לעבוד שעון הטמפרטורה בלוח השעונים, בתור התחלה החלטתי להחליף את זוג חיישני הטמפרטורה, באי36 יש חיישן ברדיאטור וחיישן מתחת לסעפת היניקה, החלפתי את שניהם לצערי תיעדתי בתמונות רק אחד

IMG_4504.thumb.JPEG.80e3e507c360b194c3273e6f24abc0bd.JPEG

הוצאת החיישן הישן

IMG_4506.thumb.JPEG.b805bbba9e8277a17050be75f0c1cecf.JPEG

זוג החיישנים אחד לצד השני

IMG_4507.thumb.JPEG.69af7e0b636a9d4f016f7ba507576a4d.JPEG

חיישן חדש מותקן 

IMG_4513.thumb.JPEG.df1f292a0bc3906650a521449797313c.JPEG

Radiator Temp Sensor (Febi Bilstein 21832)

Double Temp Sensor (13621703993 / ERA 330778)

לצערי התקלה לא נפתרה, לאחר המשך חיפושים התברר שהיה מדובר בפין שהתנתק בתוך הקונטור בלוח שעונים, לאחר סידור הקונטור השעון חזר לתפקד

IMG_5467.thumb.JPEG.95b5452b16aaaa03925f8ffc20407bed.JPEGIMG_5483.thumb.JPEG.ca667cda9d614be7b1baa0af6b76b96a.JPEG

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...