Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני כ- 9 חודשים היתה לא בעיה של טורים שעולים ויורדים בעמידה (מצ״ב קישור מפוסט שהעליתי אז:

ממה שידוע לי ניקוי בית מצערת אמור לפתור את  התקלה אז במוסך אמרו לי לבצע ניקוי מרססים, להחליף מצתים. לאחר שזה לא נפתר אמרו לי לבצע החלפה של כוהל ולאחר שאישרתי את ההחלפה התקלה נעלמה.

היום התקלה חזרה. כשמניעים את הרכב הטורים עולים ויורדים בעמידה ובמהלך נסיעה מדי פעם ישנה מעין דפיקה בנסיעה. הדבר כמעט נעלם עם התחממות המנוע.

כשלקחתי את הרכב שוב למוסך (מורשה טויוטה) לאחר יום אחד הם החזירו לי את הרכב ואמרו שהכל בסדר ולא מצאו שום בעיה- לא בכוהלים, לא בבית מצערת (אם כי ביצעו ניקוי) ולא מצאו שום שגיאה. אציין שהן ציינו את זה במסמך שהם הפיקו.

אני מוכרח להודות שזה נראה לי מוזר שלא שמו לב לבעיה בנסיעת מבחן ושלא מצאו שום שגיאה.

שאלותיי הן כאלה:

1. יכול להיות שהכוהל ששמו לי פגום?

2. האם יכול להיות שצריך להחליף חיישן חמצן או בית מצערת?

3. מה לגבי ניקוי פיח? עכשיו יש מלא עסקים שמציאים את הדבר הזה. האם אתם ממליצים על זה? זה עשוי לפתור את הבעיה? 

תודה מראש לעונים.

שלומי.

פורסם

אולי הניקוי מצערת שלהם היה גרוע ע"י עובד עצלן? גם אפשרות

עוד לא מצאת מדוע הם ניטפלו דווקא לקויל מספר 3 אבל החלפת בכל זאת?

1. איך פגום אם עבד טוב עד עכשיו, אם כבר - נפגם, עושה יותר הגיון שמה שהרס את המקורי, יהרוס גם את החלופי אם לא יטופל.

2. סתם להחליף? צריך אינדיקציה לזה שהם הגורם הבעייתי לפני שמתחילים לזרוק כסף ולהחליף חלקים

3. הממליצים הם בעיקר בעלי העסקים, אני לא הייתי נותן לזה להתקרב לרכב שלי

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 24 דקות, yairw כתב:

אולי הניקוי מצערת שלהם היה גרוע ע"י עובד עצלן? גם אפשרות

עוד לא מצאת מדוע הם ניטפלו דווקא לקויל מספר 3 אבל החלפת בכל זאת? אז הם אמרו לי שצריך להחליף ספציפית את מספר 3. 

1. איך פגום אם עבד טוב עד עכשיו, אם כבר - נפגם, עושה יותר הגיון שמה שהרס את המקורי, יהרוס גם את החלופי אם לא יטופל. מבדיקה שהמוסך ביצע בשבוע שעבר הם לא מצאו כוהל פגום. בהנחה ושוב אותו כוהל נפגם, מה יכול לגרום לכוהל להיהרס בפרק זמן קצר?

2. סתם להחליף? צריך אינדיקציה לזה שהם הגורם הבעייתי לפני שמתחילים לזרוק כסף ולהחליף חלקים

תהיתי אם עקב הטורים שעולים ויורדים בסרק האם ישנו קשר לחיישן חמצן. לכן שאלתי.

3. הממליצים הם בעיקר בעלי העסקים, אני לא הייתי נותן לזה להתקרב לרכב שלי

עשית לי שכל. לא מתקרב לזה!

שאלה נוספת:

אני שוקל לקחת את הרכב למוסך אחר.

אם תתגלה תקלה שלא הובחנה במוסך הקודם  נזק שנגרם כתוצאה מאי הבחנה של התקלה (הרי קיבלתי טופס מהמוסך שהרכב פיקס), האם למוסך הקודם ישנה איזושהי אחריות? האם אוכל לדרוש משהו?

שלומי.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...