Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

צריך לסדר משהו דחוף ברישוי (פרטים בקרוב בשרשור ייעודי). בודק באתר שפתוח, מוודא טלפונית עם המוקד, מגיע ונתקל בדלת סגורה.

הייתם נלחמים או שומרים את האנרגיות?

סניף תלפיות (כדורי) היום בארבע אחה”צ.

מסכן השומר בכניסה לבניין שכולם דורשים ממנו תשובות, והעובד שהשתחל איכשהו בעד הדלת הנעולה. נדמה לי כי הוצאתי לו את הטעם מהיוגורט שהלך לרכוש.

Screenshot_20240730-185126_Chrome.jpg

Screenshot_20240730-191824_Chrome.jpg

עריכה אחרונה על ידי tinoki
  • מבאס 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

יפה.

ואז אתה נכנס לפירוט של השינויים אחה”צ, ורשום שימי ראשון אלו ואלו יהיו סגורים. מה משמע?

- רבי נחמן מברסלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שמע, זה לא כזה נורא סה״כ.

תאר לך שבמקום משרד הרישוי, אתה מגיע ב9 בערב באמצע שבוע לתחנת רכבת בחיפה כדי לחזור הביתה לת"א, ומגלה שלמרות שבאפליקציה ובאתר כתוב שיש רכבות עד חצות, התחנה סגורה. 

ונניח שהתלוננת, מה אתה חושב תהיה התשובה?

מצטערים, קח כרטיס נסיעה אחת ברכבת חינם.

אז אל תכעס חבר😁

• מבאס 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

בשביל הפרופורציה, תנסה להשיג תור למשרד החוץ...

אפילו עם פטור מתור.

יש משרדים שהשתפרו בישראל (תעסוקה, בט"ל) אבל חלק לא מבוטל נתקע ואף צועד לאחור.

ובאופן כללי אני לא סומך על *שום* משרד ממשלתי בשעות אחר הצהריים.

...

אין מה ללמוד מזה חוץ מתרגול סבלנות...

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אה, ברור שזה סתם פוסט פריקה.

אני מזמן לא מנסה לשנות דברים / אנשים שאני לא יכול.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

קרה לי לפני כשלושה חודשים. הזמנתי תור חודש מראש, הגעתי לסניף מספר דקות לפני התור ואז נודע לי עוד מהשומר בקניון שכל משרד התחבורה מושבת עקב בעיה בתשתית התקשורת. מכיוון שאני מגיע מהתחום במגזר הממשלתי, עליתי בכל זאת כדי לברר עם הנציגים אך נמסר לי שהסניף כבר לא יהיה פתוח ואאלץ לקבוע מועד אחר.

מבאס, אבל לפעמים אין מה לעשות. צריך להעביר כמה שיותר שירותים לדיגיטל, ככה הרבה תסכול ימנע. 

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אם כל מה שכתוב נכון (לא התעמקתי כל כך), אז שולח מכתב למשרד התחבורה ושולח למבקר המדינה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

זה נשמע לי כמו לצאת אחרי יום עבודה מתיש, לעלות לקו 189, כבר לא בטוח במספר, מרמת החייל, שלפי הסטטיסטיקה הוא הקו הכי עמוס בארץ, לנסוע לתחנת רכבת אוניברסיטה, להגיע ולראות שעוד 20 דקות יש רכבת לראשון, לחכות לה... לחכות לה... לחכות לה... פתאום אחרי 20 דקות היא נעלמת מהלוח, יורדים לברר וביטלו את הרכבת ואף אחד לא הודיע.

ועכשיו אתה צריך לקחת רכבת לתחנת ההגנה, משם לקחת רכבת לראשונים, משם לקחת מונית לתחנת השנייה בראשון, בשביל לקחת את הרכב הביתה.

• מבאס 1

פרנקופיל מושבע!

פורסם
בתאריך 1.8.2024 בשעה 12:57, ariel000 כתב:

זה נשמע לי כמו לצאת אחרי יום עבודה מתיש, לעלות לקו 189, כבר לא בטוח במספר, מרמת החייל, שלפי הסטטיסטיקה הוא הקו הכי עמוס בארץ, לנסוע לתחנת רכבת אוניברסיטה, להגיע ולראות שעוד 20 דקות יש רכבת לראשון, לחכות לה... לחכות לה... לחכות לה... פתאום אחרי 20 דקות היא נעלמת מהלוח, יורדים לברר וביטלו את הרכבת ואף אחד לא הודיע.

ועכשיו אתה צריך לקחת רכבת לתחנת ההגנה, משם לקחת רכבת לראשונים, משם לקחת מונית לתחנת השנייה בראשון, בשביל לקחת את הרכב הביתה.

נראה שבמצב שלך היה עדיף לקחת קו 190 מאשר להגיע לתחנת ראשונים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ביום רביעי האחרון דברתי עם ביטוח לאומי והיא קבעה לי תור לשעה 10:30 ליום שאחרי בסניף בני ברק.

נסעתי מיוחד לשם והוצאתי טפסים ומסמכים ועד שמצאת חנייה ועד שעברתי את הפקקים לשם,

סוף סוף הגעתי.

אבל... היה שלטים(לפי הנראות לא טריים) על הדלת "סגור לקבלת קהל עקב שיפוצים".

נחמד ממש. היה לי כיף באותו רגע. ממש קורת רוח.

🤬עצבים אש!

כשהתקשרתי וחיכתי עוד חצי שעה על הקו הטלפנית לא הבינה מה אני רוצה ממנה.

• מבאס 1
פורסם

במענה במיקור חוץ ישנם טעויות פטאליות רבות, באשמת המשרד הממשלתי כמובן.

• מבאס 1

- רבי נחמן מברסלב

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...