Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אשמח לעזרתכם בנושא.

ברצוני להשתדרג לסדרה 3, מצאתי שני רכבים עם נתונים טובים, שניהם יד נמוכה, האחד 318I 2016 אחרי LCI מנוע B עם 44000 קילומטר והשני 320I 2016 LCI עם 64 אלף קילומטרים, השנה זההף היד זהה המחיר (כמעט) זהה הבדל של 5 K אפילו החודש עליה לכביש זההף ההבדל היחיד הוא בקילומטרז.

שני הרכבים גם בצבע הנכון , אחד מהם כבר ראיתי והשני משיחה עם המוכר נראה שגם הרכב השני שמור.

חשוב לציין שכאשר אני קונה רכב יד 2 לאחר הדגם אני מסתכל על הקילומטרז, תמיד מחפש רכבים עם קילומטרז נמוך , לצורך העניין 64 הוא דיי על הגבול בשבילי אבל מדובר במנוע עדיף.

אשמח לעצתכם בנושא, האם דגם ה 320 הינו שדרוג משמעותי במנוע - אציין שאיני מחפש ביצועים מטורפים או לעקוף כל אחד על הכביש אבל חשוב לי שהרכב יהיה זריז וידעע לעקוף כשצריך, אני נוסע הרבה בבין עירוני, נהגתי בלא מעט דגמי 318 ו 118 והמנוע הספיק לי מעל ומעבר.

כמו כן אשמח לעצה לגבי אמינות הדגמים והאם יש מחלות ידועות.

תודה מראש לעונים!

Honda Civic ex 95

Honda Prelude vti 99

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...