Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Avia כתב:

לא ממש.

M40i ידנית כ-1,550 ק"ג.

דיברתי על ה 20/30, תקרא שוב את ההודעות שלי. ההבדל במשקל (ובחלוקה שלו) מורגש משמעותית לעומת ה M40, בייחוד כשנהגתי בהן back to back.

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
  • תגובות 249
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 49 דקות, nadavd4 כתב:

דיברתי על ה 20/30, תקרא שוב את ההודעות שלי. ההבדל במשקל (ובחלוקה שלו) מורגש משמעותית לעומת ה M40, בייחוד כשנהגתי בהן back to back.

אני פשוט חושב שלוותר על ה B58 ברכב הזה קצת הורס את הפואנטה. אם אני הולך על 2 ליטר טורבו אין סיבה לא ללכת על בוקסטר

פורסם

לא קונים רכב רק בגלל המנוע (בטח לא כזה שנמצא במגוון ג'יפונים). רכב זה מכלול של דברים ולדעתי הZ4 מלאת אופי גם בלי המנוע הנהדר הזה.

פורסם
לפני 10 שעות, nadavd4 כתב:

דיברתי על ה 20/30, תקרא שוב את ההודעות שלי.

לפני 21 שעות, כוכב השחר כתב:

לוותר על ה B58 פה זה חילול הקודש מה אתה סח. אם אתה רוצה לחסוך קילויים לך לקיימן\מיאטה

אני דווקא חושב שאני בסדר.

כוכב כתב לפני שאם אתה רוצה לחסוך ק"ג (ביחס ל-B58), לך לקיימן.

פורסם

זה מופיע לא מעט ברשת: וזה מה שAI מסכם:

The BMW Z4 sDrive20i is reported to weigh 1,495 kg, while the M40i weighs 1,610 kg, resulting in a 115 kg difference due to factors like a larger engine and additional systems [1.2]. Reviewers note the 20i feels more communicative with quicker turn-in due to less weight on the front axle, offering more road feedback through the steering [3]. The M40i is described as more stable at high speeds, making it better for long-distance driving [4]. Exact specifications and handling comparisons can be found on car review and specification websites.

זה ממש לא הופך את ה20i לסקסית יותר... אבל בהחלט היא מעניינת, כשבארץ ככל הידוע לי הגיעה עם אפשרות ידנית.

• אהבתי 1
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

להפתעתו של אף אחד, ניסוי ה Z4 לא צלח והרכב ימכר מחר. מיאטה חדשה כבר הוזמנה. ההרפתקה עלתה סביבות ה $6k (שרובם המוחלט הם מיסים לקליפורניה).

מסקנות:

• משקל הוא מלך (נשמע יותר טוב באנגלית, weight is king). ה Z4 היתה בפער גדול פחות מהנה בהרים לעומת המיאטה. ואפילו קצת מפחידה לפעמים.
  • זה אחד מהרכבי GT הכי טובים שיש לדעתי. מושבים מדהימים, נוח, שקט, איכותי.
  • הגיר+קלאטצ' של במוו: משהו דפוק שם. גם אחרי 9 חודשים של נהיגה יומיומית לא הגעתי למצב שכל upshift הוא חלק. אני נוהג בידני מהיום שהוצאתי רישיון לפני כמעט 20 שנה. פעם ראשונה שאני חווה משהו כזה. זה לא הגיר עצמו - הוא נחמד מאוד וקליקי ויש לי אפס תלונות אליו. אבל השחרור של הקלאטצ' פשוט לא עובד טוב לא משנה מה ניסיתי.
  • הרבה רשרושים וקרקושים מהחיבור של הגג לשילדה אפילו אחרי כמה ביקורים אצל הדילר. לא סבבה. 

• אהבתי 4
  • מצחיק 3
פורסם

הייתה לי חוויה דומה עם הM40i כרכב שכור בגרמניה, כ-GT היא באמת ממש טובה, בעיקר עם הZF8. אבל, (ומניח שבעיקר בגלל הזמן הקצר בלי תקופת הסתגלות) היא באמת קצת מפחידה בכבישים מפותלים. עדיין נשלטת, אבל לא באופן שגורם להעיז לבדוק את הגבולות. 
שמחתי לחזור לארץ לNC שהייתה לי אז :) ועכשיו אני מתגעגע אליה אפילו יותר. 

כמה זמן נצטרך לחכות עד החשיפה של המפרט של המיאטה החדשה?

פורסם
לפני 1 דקה, Tal7 כתב:

הייתה לי חוויה דומה עם הM40i כרכב שכור בגרמניה, כ-GT היא באמת ממש טובה, בעיקר עם הZF8. אבל, (ומניח שבעיקר בגלל הזמן הקצר בלי תקופת הסתגלות) היא באמת קצת מפחידה בכבישים מפותלים. עדיין נשלטת, אבל לא באופן שגורם להעיז לבדוק את הגבולות. 
שמחתי לחזור לארץ לNC שהייתה לי אז :) ועכשיו אני מתגעגע אליה אפילו יותר. 

כמה זמן נצטרך לחכות עד החשיפה של המפרט של המיאטה החדשה?

אחד לאחד כמו הקודמת רק בצבע אפור בטון במקום האדום. סופר שמח לגבי זה

image.thumb.png.528042b6a4a6199435aa2978006a6561.png

האדום הולך בערך ככה

image.thumb.png.424e74319c2484ee49065e37bb8dce29.png

• מצחיק 2
פורסם
לפני 29 דקות, Tal7 כתב:

בצדק, האפור בטון/גג שחור משתלב ממש יפה. תתחדש! 

האוטו עדיין בים. מקווה שהדילר לא יעשה תעלול. קיבלתי הנחה שמנה.

אם מעניין את מישהו המספרים:

מיאטה אדומה נקנתנה ב 37700 נמכרה ב 35000 אחרי 14 חודשים

זי4 נקנתה ב 72000 נמכרה ב 73500 אחרי 9 חודשים

מיאטה אפורה נקנתה (עדיין לא שולם) ב 38250

על כל קנייה יש 9% מס לקליפורניה 😒

פורסם

תראה עם מה אנחנו מתמודדים כאן. מניח שעם חבילת אבזור כמו אצלך אנחנו מתקרבים ל330K. 
פתאום 9% מס לקליפורניה נשמע כמעט אטרקטיבי 
image.thumb.png.6789797e1c4cbe7df4967e93677b2c7d.png

פורסם
לפני 40 דקות, Tal7 כתב:

תראה עם מה אנחנו מתמודדים כאן. מניח שעם חבילת אבזור כמו אצלך אנחנו מתקרבים ל330K. 
פתאום 9% מס לקליפורניה נשמע כמעט אטרקטיבי 
image.thumb.png.6789797e1c4cbe7df4967e93677b2c7d.png

החבילת אבזור היא יותר סביב ה 50K בארץ 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, כוכב השחר כתב:

האוטו עדיין בים. מקווה שהדילר לא יעשה תעלול. קיבלתי הנחה שמנה.

אם מעניין את מישהו המספרים:

מיאטה אדומה נקנתנה ב 37700 נמכרה ב 35000 אחרי 14 חודשים

זי4 נקנתה ב 72000 נמכרה ב 73500 אחרי 9 חודשים

מיאטה אפורה נקנתה (עדיין לא שולם) ב 38250

על כל קנייה יש 9% מס לקליפורניה 😒

קודם כל תתחדש! וסלח לי זה באמת היה צפוי (ומצחיק!) ההשתלשלות של האירועים פה אבל העיקר שחזרת הביתה. זאת אומרת עד שתגיע הפורשה שכנראה תסגור לך סופית את הפינה לחיים הנוכחיים. 

סתם מתוך עניין, למה המיאטה האפורה עלתה יותר, בגלל שהוספת שם יותר accessories אופציונליים בתשלום?

ולמה לא ללכת על ה GT עם חבילת ה BBR? נשמע שתפורה עליך עם השילוב של גג בד עבה יותר ושקט יותר ואני גם אוהב יותר את הפנים הכסוף של ה GT מאשר השחור (מבחינת פקדים ומחוגים). אהבתי גם את הנגיעות אלקנטרה שהוסיפו לפנים בדגם החדש - נראה מדהים. זה מטורף כמות אהבה וההשקעה שמאזדה מכניסה שם, כאילו מרגיש באמת כמו פרויקט תשוקה של החברה. 

אה וכרגיל אני מקנא, במיוחד שאתה מקבל על מיאטה fully loaded מחיר של פיקנטו לעומת מה שהולך פה בארץ על מיאטות סטנדרטיות בחסות היבוא המקביל (לא שברשמי זה היה מחיר מציאה אבל עברנו מממש ממש יקר להולי שיט אני מתקרב למחירים של M2 חדשה מהיבואן יקר)  

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם
לפני כשעה, Doron_Z כתב:

קודם כל תתחדש! וסלח לי זה באמת היה צפוי (ומצחיק!) ההשתלשלות של האירועים פה אבל העיקר שחזרת הביתה. זאת אומרת עד שתגיע הפורשה שכנראה תסגור לך סופית את הפינה לחיים הנוכחיים. 

סתם מתוך עניין, למה המיאטה האפורה עלתה יותר, בגלל שהוספת שם יותר accessories אופציונליים בתשלום?

ולמה לא ללכת על ה GT עם חבילת ה BBR? נשמע שתפורה עליך עם השילוב של גג בד עבה יותר ושקט יותר ואני גם אוהב יותר את הפנים הכסוף של ה GT מאשר השחור (מבחינת פקדים ומחוגים). אהבתי גם את הנגיעות אלקנטרה שהוסיפו לפנים בדגם החדש - נראה מדהים. זה מטורף כמות אהבה וההשקעה שמאזדה מכניסה שם, כאילו מרגיש באמת כמו פרויקט תשוקה של החברה. 

אה וכרגיל אני מקנא, במיוחד שאתה מקבל על מיאטה fully loaded מחיר של פיקנטו לעומת מה שהולך פה בארץ על מיאטות סטנדרטיות בחסות היבוא המקביל (לא שברשמי זה היה מחיר מציאה אבל עברנו מממש ממש יקר להולי שיט אני מתקרב למחירים של M2 חדשה מהיבואן יקר)  

למה עלה יותר? כי טראמפ + אינפלציה. עברו שנתיים. העליית מחיר מינורית מאוד - השמועות לפי בכירים בתעשייה זה שכרגע היצרן + הדילר + המובילים וכל מי שבדרך סופגים את הנזק ומרוויחים פחות, עד יעבור זעם (אף אחד לא רוצה להיות זה שמעלה מחירים בצורה חדה).

אין GT עם BBR. חבל. יש ב GT כמה דברים שהייתי ממש שמח לקבל. לגבי הרעש, קניתי Airpods Pro 3 בדיוק הגיעו היום בצהריים במיוחד בשביל המטרה הזו. יש לאפל מוד חדש שמכניס פנימה צפירות, סירנות וכו' - זה בטוח לא אופטימלי (ועל גבול הלא חוקי, כנראה) אבל הרעשי רוח\כביש יוציאו אותי מדעתי וזה פתרון סבבה+. 

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...