Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הצצתי אל מצב החתימות - ויש רק 432 חתימות!!! זה מעט מאוד!

יש להפיץ בכל פורום אפשרי!

אנא, עיזרו לזה להצליח!

אולי בגלל הפתיחה "הנהדרת" של המאמר... (אני לא יוסיף... כי אז ימחקו לי (שוב) את ההודעה...)

כדאי שתנסה להתמקד בעיקר ובנושא המאמר.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנא, עיזרו לזה להצליח!

אולי בגלל הפתיחה "הנהדרת" של המאמר... (אני לא יוסיף... כי אז ימחקו לי (שוב) את ההודעה...)

להתמקד בנושא של המאמר ? טוב אז כמו שאמר הבחור - פה זה לא אירופה ! הכבישים פה זבל, ואם נהגים יתחילו לנסוע 130 ואז יתקלו באיזה בור, או כתם שמן, אז זה באמת לא יהיה נעים... אין לך כבישים מתאימים בשביל חוק כזה וגם אין לך עם מתאים בשביל חוק כזה (חשבת פעם על איזה מהירות בחור צעיר יסע שיש לו שלט שמגביל אותו ל 130 ???)

פורסם

להתמקד בנושא של המאמר ? טוב אז כמו שאמר הבחור - פה זה לא אירופה ! הכבישים פה זבל, ואם נהגים יתחילו לנסוע 130 ואז יתקלו באיזה בור, או כתם שמן, אז זה באמת לא יהיה נעים... אין לך כבישים מתאימים בשביל חוק כזה וגם אין לך עם מתאים בשביל חוק כזה (חשבת פעם על איזה מהירות בחור צעיר יסע שיש לו שלט שמגביל אותו ל 130 ???)

נכון, פה זה לא אירופה, אבל עדיין, לבור במהירות של 110 ו 130, יש בדיוק את אותו אפקט, גם לכתם שמן וגם לכניסה חזיתית בקיר.

יש כאן כבישים מתאימים לזה, כביש מס' 1 , כביש החוף, הערבה, מצפה רמון, המון כבישים שאפשר לסוע בהם בביטחה גם 190 .

בכל אופן, גם ככה רוב הנהגים נוסעים היום במהירויות של 120 + , אז מה, כולם עבריינים ?

נראה לך הגיוני שיש חוק שכולם עוברים עליו במודע, כולל מחוקקים ?

בכלל, מה שאתה כנראה לא מסוגל להבין זה שהמשטרה אוכפת את המהירות בגלל שזה קל וזה מכניס הרבה כסף, אולי שהמהירות המותרת תהיה נורמלית , המשטרה תפנה משאבים לעבירות החשובות באמת.

אבל עזוב, אל תחתום, בפעם הבאה שמישהו ייקח לך את האוטו בגלל שנסעת במהירות מסחררת של 120, אולי תבין.

פורסם

אנא, עיזרו לזה להצליח!

אתה אוכל את הלוקשים שמוכרים לך, בתיאבון רב.

דמגוגיה כנראה משפיעה עליך טוב מאוד.

אם ואם ואם ואם

אני עליתי על כתם שמן במהירות 50-60 קמ"ש פעם אחת ובפעם אחרת ב-30-40 קמ"ש בערך.

אני מבטיח לך שזה מאוד לא נעים.

אז צריך לנסוע על 20 קמ"ש לדעתך ?

חוץ מזה, מה קשור המשפט הזה :

"חשבת פעם על איזה מהירות בחור צעיר יסע שיש לו שלט שמגביל אותו ל 130 ???"

ואתה (גם) נאיבי מספיק כדי לחשוב שה"בחור הצעיר" (ככה אתה אוהב אותם או שזאת הכללה מדעית שלך ?), נוסע כחוק בהגבלת המהירות הקיימת ?

ובכלל, 130 קמ"ש זו לגמרי לא מהירות שבה הרוב המוחלט של הנהגים לא יכולים לשלוט ב-100% במכוניתם.

ואלה שלא - עדיף שיירדו מהכביש עוד היום.

די להפליץ תירוצים ולהיות צבוע.

אני משוכנע ב-110% שאתה לא נוסע רק 90 קמ"ש.

פורסם
להתמקד בנושא של המאמר ? טוב אז כמו שאמר הבחור - פה זה לא אירופה ! הכבישים פה זבל, ואם נהגים יתחילו לנסוע 130 ואז יתקלו באיזה בור, או כתם שמן, אז זה באמת לא יהיה נעים... אין לך כבישים מתאימים בשביל חוק כזה

אז נכון, כתבתי שאני סקפטי לגבי התועלת של העצומה.

אך למען מטרה טובה זו חתמתי.

אבל, להעלות טענות על מצב כבישים גרוע כנגד העלאת המהירות המותרת הינה דמגוגיה זולה.

מי טען שבכל הכבישים יעלו את הרף :?:

בכל פעם שעולה לדיון עיניין העלאת המהירות אנשים חוזרים לאותם קלישאות מצוצות.

אז די כבר :!::!::!:

תחדשו את הארסנל, או תעזבו את המגרש-קפיש :!:

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

Well, I guess the police are right. The government is correct . 90 kilometers an hour is the safest speed to drive on the highway

I say this because not even 600 people signed the petition

even though every car forum in Israel has this article for their members to read and sign

NOW YOU KNOW WHY NOTHING GETS DONE IN THIS COUNTRY. PEOPLE NEVER DO ANYTHING - EXCEPT COMPLAIN

So next time the cops pull you over for driving 107 kmh - dont complain about it

You deserve it

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

WOW, זה היה חזק !!! אבל יש משהו בדבריו ... כל מה שאנחנו יודעים במדינה הזאת זה רק לבכות ולא עושים כלום - בוכים שהמס על מכוניות דרקוני אבל תציצו לרגע החוצה ותראו כמה מכוניות חדשות מסתובבות ... עם של בכיינים !

הגיע הזמן באמת שניפטר מתקנות המהירות המנדטוריות החיות עימנו עוד משנות הארבעים והגיע הזמן לעבור למאה ה-21 עם "הגבלות מהירות" גבוהות בהרבה או יותר נכון בלי הגבלות בכלל - רק כך לדעתי כל אחד ינהג במהירות שבא הוא מרגיש שהוא הכי בשליטה והיא נינוח. ככה אנחנו עם קשה עורף - כשאומרים לנו אסור זה רק מעצים את התחושה ...

ניר.

If u have to go - go with a smile

lancia.jpg

פורסם

נו אז יאללה, לריב !

לא ראיתי התנפלות המונית על העצומה.

תאמינו לי, אפשר לעשות הרבה יותר.

האמת, אני קצת מאוכזב, אנשים אפילו לא טורחים ללכת לאתר ולחתום על העצומה, זה פשוט מעליב.

פורסם
נו אז יאללה, לריב !

לא ראיתי התנפלות המונית על העצומה.

תאמינו לי, אפשר לעשות הרבה יותר.

האמת, אני קצת מאוכזב, אנשים אפילו לא טורחים ללכת לאתר ולחתום על העצומה, זה פשוט מעליב.

620 איש וחלקם פיקציות, ממש על הפנים! (אין תקווה)

Finger's gonna kill me.

פורסם

סבלנות אנשים !

גם רומא לא נבנתה ביום אחד :idea:

אני בעצמי כבר עשיתי נפשות להצעת החוק במהלך ליל הסדר בקרב משפחתי המורחבת (דודים, בני דודים, ידידים, ידידות :wink: של המשפחה, חיות מחמד ועוד ...) .

אגב למי שתהה, את הבנים היה קל ביותר לשכנע ... "מה באמת, הצעת חוק ? מה הכתובת ?? " ,

את הבנות היה פחות קל ... "מה, 130 קמ"ש ? זה המון, אני לא נוסעת יותר מ60 (מחוץ לעיר למי שתהה :? ) " למרות זאת יש הצלחות גם בשדה הזה .

לא להתייאש !

טל .

פורסם
אמממ אני לא ממש מסכים איתו..

ציטוט:"הרפורמה בהעלאת המהירות תואמת את המקובל באירופה"

אולי לא שמתם לב, אבל פה זה לא אירופה, פה זה לא גרמניה למשל ששם יש אוטוסטרדות מטורפות, כבישי ענק שאתה יכול להדביק את המחוג של הגז עד הסוף..

ניראה לי שמי שמארגן את העצומה הזאת הוא לא פחות מעבריין, אחד שבטוח יש לו פווול דוחות חניה ובמקום לשפר את הרגלי הנהיגה שלו הוא מתכן עצומה להורדת המשטרה מהדרכים והעלאת המהירות..

מה לעשות, פה זה לא אירופה!!! בחמש שש שעות אתה נוסע מצפון הארץ עד לדרומה.

יש לנו ארץ קטנה, מה זה קטנה, פיצית.

מהירות גבוהות לא באות פה בחשבון כי הם נותנות לטיגימצה לצעירים ללחוץ על הגז עד הסוף, לא לשים חגורות וכ"ו..

טוב אז נגיד ועצומה תצליח, הנהגים זכו, ומה עם הולכי הרגל? אתה מתאר לעצמך מה מרגיש אותו הולך רגל שמכונית פוגעת בו בעוצמה של 130 קמ"ש? (ממש הרגשה לא טובה..)

לא קרה לכם פעם שהלכתם ברגל ופתאום איזה נהג ממשיך לנסוע באדום, נוסע כמו מטורף, ואתם בסיכון? אז קצת חדשות : הנהג הזה הוא אתם..

אם מבטיחים לכם כביש של 130 קמ"ש ,מה יבטיח שלא תסעו בו 160 קמ"ש או אולי 200??

הרי אותו דבר קורה לפי העצומה הזאת, כביש של 90 נוסעים בו 120 קמ"ש..

ואז תהיה עוד עצומה להעלה מ130 ל160 וכך הלאה והלאה עד שנגיע למצב שכל אחד יתקין מנוע סילון באוטו ותצטרך לעשות רשיון נהיגה וטייס באוטו זמן.

קודם כל צריך לחנך את הנהג הישראלי שכבר שכח את החוקים מרוב שנות נהיגה, אם חידוש הרשיון כל שנה היה תלוי בזה שתעשו שוב תאוריה וטסט, היו היום רק מספר נהגים על הכביש..

בדרך כלל לא הייתי טורח להגיב להודעה כל כך מלאה בשטויות, אבל מכיוון שאף אחד אחר לא עשה את זה, בוא ותקשיב:

מי שיזם את החוק הזה הוא עבריין מהירות בדיוק כמו כל תושבי המדינה הזאת שמחזיקים ברשיונות נהיגה.

הגבלת המהירות המותרת בכבישים מהירים, חדשים ואיכותיים ל 90 קמ"ש הופכת כל נהג ונהג לעבריין בדיוק באותה מידה כמו רוני אהרונוביץ', שאני בטוח שנהג הרבה מעל המהירות המותרת, ובאותה מידה אני בטוח שיש סיכוי קטן מאוד שהוא אי פעם קיבל דו"ח חניה.

מה הקשר בין היתר מהירות נסיעה גבוהה יותר לבין עידוד צעירים ללחוץ על הגז על הסוף ולהמנע מחגירת חגורות????

היום כשמותר 90, הצעירים לא מתפתים ללחוץ גז עד הסוף?

מי שמחליט לנסוע בלי חגורה עושה את זה בגלל המהירות המותרת?

מה עם הולכי רגל באמת?

אתה חושב שרוני אהרונוביץ' ומחוקקי החוק עד כדי כך טפשים שהם יתירו נסיעה ב 130 קמ"ש בשטח עירוני איפה שיש הולכי רגל?

130 יותר רק בדרכים בינעירוניות איפה שאין הולכי רגל!!!!, ואם הולך רגל מחליט בכל זאת לנסות לחצות כביש מהיר, הוא אידיוט, והוא ייהרג גם אם רכב יפגע בו ב 70 קמ"ש.

אם יותר לנהוג 130 קמ"ש, רוב האנשים ימשיכו לנהוג באותה מהירות, רק שהפעם הם לא ייחשבו לעבריינים. היום אני משייט בכבישים טובים בין 120-140 קמ"ש כתלות בתנאי הכביש.

אם יעלו את המהירות המותרת, אני אמשיך לשייט במהירות הזאת, כי זה מה שמתאים לדרך ולרכב שלי.

מי שיתעקש בכל זאת לנסוע 160 או 200 - ייעצר וייקנס או יישלל רשיונו בהתאם לחוק, רק שהפעם המשטרה יצטרכו לטפל רק בעברייני מהירות "אמיתיים", ולא ברבבות נהגים שנוסעים 107 קמ"ש במקום שמותר 90.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

פרסמו את זה גם מחוץ לפורומים?

יש הרבה פורומים אבל לרב עם אותם אנשים.

יש צורך לפרסומת ברדיו/ אתרים כגון וואלה או YNET

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
WOW, זה היה חזק !!! אבל יש משהו בדבריו ... כל מה שאנחנו יודעים במדינה הזאת זה רק לבכות ולא עושים כלום - בוכים שהמס על מכוניות דרקוני אבל תציצו לרגע החוצה ותראו כמה מכוניות חדשות מסתובבות ... עם של בכיינים !

הגיע הזמן באמת שניפטר מתקנות המהירות המנדטוריות החיות עימנו עוד משנות הארבעים והגיע הזמן לעבור למאה ה-21 עם "הגבלות מהירות" גבוהות בהרבה או יותר נכון בלי הגבלות בכלל - רק כך לדעתי כל אחד ינהג במהירות שבא הוא מרגיש שהוא הכי בשליטה והיא נינוח. ככה אנחנו עם קשה עורף - כשאומרים לנו אסור זה רק מעצים את התחושה ...

ניר.

כל אחד יסע במהירות שבא לו... יפה

אתה באמת מקשיב למה שאתה אומר?

עזוב.

אין מה להגיב על זה

• תוכן חדש...