Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חליפה חגיגית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב?

אתה יכול להכנס לקניון איילון לפולגת/ מקס מורטי

או להזמין חליפה אצל חייט , למשל, מ"רומן"

https://www.romanfashion.co.il/contact

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם התקציב נמוך, קפוץ לחנות המפעל / עודפים של בגיר באיזור התעשיה קרית גת

כמה מאות שקלים וסגור את הפינה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אתה באמת חייב חליפה? חליפה חד פעמית בכמה מאות שקלים גם נראת ככה.

אולי עדיף מכנסי אלגנט טובות עם חולצה מכופתרת טובה, חגורה איכותית ונעליים טובות? יעלה יותר אבל גם יהיה בשימוש שותף בהמשך.

באופן כללי, ובהכללה, ישראלים לא יודעים ללבוש חליפות. זה תמיד נראה כמו שק לא מחוייט עם נעליים לא מתאימות.

פורסם

אני מאוד אוהב את אקסוס עודפים בבני ברק רחוב רבי עקיבא.

כלום כסף שם!

מכנסי כותנה יפים מאוד לשבת, 50 שקל.

נעליים ב70

חגורות בכלום כסף.

כדאי לעבור. ממולץ.

כמו כן צריך לעשות שיעורי  בית אבל בבני ברק מדיי פעם יש מכירות לאברכים באיזה מקלט, 250 שקל לחליפה קומפלט. המון סוגים והמון צבעים. קניתי לפני 3 שנים. מדיי פעם שולחים לי החברים מבני ברק שיש מכירה ,אותם מחירים, בדרך כלל לפני פסח\ראש השנה.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 47 דקות, garicho כתב:

אתה באמת חייב חליפה? חליפה חד פעמית בכמה מאות שקלים גם נראת ככה.

אולי עדיף מכנסי אלגנט טובות עם חולצה מכופתרת טובה, חגורה איכותית ונעליים טובות? יעלה יותר אבל גם יהיה בשימוש שותף בהמשך.

באופן כללי, ובהכללה, ישראלים לא יודעים ללבוש חליפות. זה תמיד נראה כמו שק לא מחוייט עם נעליים לא מתאימות.

גם רעיון מצוין. איפה אפשר לקנות ? בדגש על מידות TALL? 

פורסם

על גבול בני ברק רמג יש לך את דיפלומט. זה לא הכי איכותי שיש אבל מחירים סבירים ועש מבחר. 

אולי יהיה לך יותר זול לשכור חליפה? 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גוסטו בתל גיבורים 5 ליד אבו כביר.

זולים, מקצועיים, עושים את כל ההתאמות ומחיר זול יחסית לאיכות.

ותעשה לעצמך טובה, אם חליפה אז לא פוליאסטר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 10 שעות, mrmiki1234 כתב:

גם רעיון מצוין. איפה אפשר לקנות ? בדגש על מידות TALL? 

הרבה שנים לא קניתי בגדים בישראל, אז קשה לי להמליץ איפה לקנות. אני יכול להמליץ על זה:

https://www.charlestyrwhitt.com/eu/home

רוב החולצות שלי משם, וגם כמה מכנסיים וכאלה. איכות טובה, גזרות מתאימות גם לאנשים גדולים וגבוהים.

בנוסף, יכול להמליץ על חולצות אוקספורד של טומי או רלף לורן. הסדרות הגבוהות יהיו בלי הסמל שלהם על החזה. הן גם מרגישות אחרת. החומרים טובים יותר. יש להם גם סדרות של Big & Tall.

בהצלחה!

• תוכן חדש...