Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת בדיוק הסיבה שאני שונא את כל האחראויות/ביטוחים/טיפולי "חינם" למיניהם.

אתה צריך להתווכח, עושים לך טובה שמתקנים את הרכוש שלך בצורה שאתה רוצה, ובסוף אתה גם משלם על ה"שירות".

סביר להניח שבפחות כסף היית רוכש רפידות וצלחות מקוריות/איכותיות ומחליף לבד.

עכשיו כשנכנס הסיפור שלחברות הביטוח מותר לחייב אותך לתקן במוסכי הסדר עם חלפים מפוקפקים, אני פשוט לא חידשתי ביטוח מקיף.

• רעיון טוב! 3

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תגובות 478
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 3 דקות, amosbmw כתב:

סביר להניח שבפחות כסף היית רוכש רפידות וצלחות מקוריות/איכותיות ומחליף לבד.

קבל קטע הכי מרגיז - עוד נשארו לי במחסן רפידות אחוריות חדשות לC5\508 עוד מהDS... והן כמעט ב98 אחוז וודאות - יתאימו לאיירקרוס. 

לא קניתי את הרכב בגלל האחריות - לא ממש לא, אני לא מאמין בזה מלחתכילה ולא הגעתי עם שום אמונה שאצליח לנצל משהו מהאחריות הזו לטיפול הזה והאמת - הטיפול עצמו דווקא קיבלתי במסגרת האחריות ועל זה אני אומר "תודה" - אבל זה ממש לא צריך להיות ככה. 

קניתי את הרכב בעסקת טרייד כי זה נוח לי - כי אין לי זמן להתעסק עם עסקאות פרטיות בכלל - לא עם איך שאני עובד לא אם מה שקורה לי בחיים האישיים בתקופה הזו - הנוחות הביאה אותי לשם והעדפתי להחליף את הרכב הנוכחי שלי בטרייד של היבואן שלו - פה, אני לא יודע למה הגעתי דווקא להחלטה הזו - אה כן, כי באמת רציתי איירקרוס או 3008 

לפני 7 דקות, amosbmw כתב:

זאת בדיוק הסיבה שאני שונא את כל האחראויות/ביטוחים/טיפולי "חינם" למיניהם.

אנחנו באותה סירה. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לובינסקי טרייד?

האחריות שלהם לא שווה כלום.

ידוע מניסיון עם 3008 (2011).

הרכב הבא שקניתי מהם, באתי בידיעה שהאחריות לא שווה כלום, אבל לרכב עוד הייתה אחריות יצרן (ספייס טורר). ואכן יומיים לאחר טיפול במרכזי,  הרצועה הטבולה כנראה סיימה את חייה. וקיבלתי שירות מלא.

לצערי מפאת חוסר גמישות מצד המעסיק, אני כבר לא מטפל בגבע. אבל כן באור מור שדי מומלץ בפורומים השונים.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

כן - ראיתי המלצות רבות על הרחובותי אכן. 

אני לא בטוח שבארץ בכלל יש משמעות רצינית למושג אחריות. זה פשוט מרגיז לפעמים לגלות את המציאות הזו גם כשהיא מביטה לך ישר בלבן של העיניים. וכן - מימשתי אחריות אני לא יכול לאמר בשום פנים ואופן שלא. פשוט בין הציפיות שלי למה שבעיני היא אמורה להיות למה שהיא באמת היתה - יש פער של אודיסיאה לחלל החיצון. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תראה, זה מאוד נוח לבוא לשים מפתח של הגרוטאה הישנה ולקחת מפתח של משהו אחר מהמגרש, אבל טרייד-אין למיניהם יתנהגו כמו אחרון הסוחרים (ולא בהכרח לטובה). צריך לבדוק אותם ב 10 עיניים.

לא יודע אם לקחת את האוטו לבדיקה במכון שאתה בחרת או שהסתפקת בהבטחות שלהם.

אגב, גם אם הדלת האחורית הוחלפה אני לא יודע עד כמה זה יכול להחשב כ"תאונה קשה" כי דלתות אחוריות נפגעות מאוד מהר ומאוד קשה מכל מכה קטנה ולא תמיד יש כדאיות תיקון.

הדבר היחידי שכובל אותך לחסדים שלהם זה רק עניין האחריות יצרן על השרשרת קמשאפטים. אפשר היה להחליף אותה אצל אורן ב 9K כולל הטיימינג ואפשר גם לחכות לתום אחריות יצרן או לכשל במנוע. כאן זו כבר החלטה שלך וקיבלת אותה.

השירות במוסכים כמעט באופן גורף (אצל כולם, לא רק אצל לובינסקי) מתדרדר מרגע לרגע.

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בתאריך 29.10.2024 בשעה 15:11, איציק נ. כתב:

הדבר היחידי שכובל אותך לחסדים שלהם זה רק עניין האחריות יצרן על השרשרת קמשאפטים. אפשר היה להחליף אותה אצל אורן ב 9K כולל הטיימינג ואפשר גם לחכות לתום אחריות יצרן או לכשל במנוע. כאן זו כבר החלטה שלך וקיבלת אותה.

השירות במוסכים כמעט באופן גורף (אצל כולם, לא רק אצל לובינסקי) מתדרדר מרגע לרגע.

אפילו את הSERVICE - הם לא איפסו לי - עשיתי את זה בעצמי בחניה אתמול. 

אני לא מתקרב לשם יותר - מכין כרגע את הסכום לבצע את העבודה הזו והאמת גם שם בצד למיכל אוריאה כבר מראש. 

לחכות לתום האחריות - לא, ברגע שאהיה מוכן כלכלית הרכב פשוט יכנס למוסך. 

ולגבי המחשבה על טרייד - זה האמת לא קשור לרכב זה קשור אליי הרבה יותר אבל זה לא ממש לעכשיו, אני מאמין שאיפשהו במהלך חודש הבא הרכב הזה הולך להיות משודרג לשרשרת 8 מ"מ. 

Pioneer TS-X150

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סיכום שנה

טוב, האמת שזה היה יחסית מהיר. אבל נכון לאתמול ה23 לנובמבר - עברה שנה מיום החתימה על הרכב. 

אחריות? - לא משעשע.

הדברים הכן טובים שכן ניצלתי - שובר זיכוי בשווי של 1200 לצמיגים שאפשר לי לרכוש רביעיית גודייר אפישנטגריפ פרפורמנס במחיר מאוד נוח. 

הוחלף מצבר באותו היום ב1200 שקלים נוספים. 

מעבר לזה האחריות הקנתה לי טיפול ב350 שקלים שחסך ממני בפועל 900 שקלים מתחזוקה שנתית מאוד כואבת במחיר שלה במורשה ולא מעבר לזה. 

לגבי השרשרת טיימינג - אני מתכוון בחודשיים הקרובים ליצור קשר עם מוסך שאבחר בנושא הזה ואבצע את התחזוקה ולאחר מכן אני אומר שלום למוסכי היבואן כמעט בוודאות. 

לאחר שנה מה אני חושב על הרכב הזה?

דיילי מעולה! למען האמת הרכב הזה סוג של דיילי מושלם. 

אפילו שזו הגרסא הבסיסית - ולא אין לי מושבי עור, אין לי דלת תא מטען חשמלית עם סגירה של חיישני רגל, אין לי גג פנורמי, אין לי לוח מכוונים שהוא מסך, אין לי חניה אוטומטית או בלימת חירום אוטומטית (ממה שידוע לי), אין לי פנסי עדשות או הלוגן ועוד המון דברים שפשוט אין לי...

ואף אחד מהם לא הולך להתקלקל או לעלות לי ביוקר ואף אחד מהם לא באמת חסר לי. 

הסחיבה של הרכב - לא ציפיתי לזה אבל באמת - כוח לא חסר לי מהרכב הזה גם לא תאוצה. אין דבר כזה "שיפוע" מבחינת המנוע הזה.

ההיגוי קליל והמתלים סוג של יצירת מופת. 

הרכב פרקטי למשפחה עם ילדים קטנים או נוער.

תא מטען עצום. 

וצריכת דלק 1:16 ממוצע 

אוריאה פעם באיזה 7 אלף קילומטרים ממה שאני קולט ממלאים משהו כמו 10 ליטרים 

תכלס מרגיש שעשיתי החלטה שהיא סה"כ טובה - נכון לעכשיו. 

הדברים הפחות טובים

פעם אחת בכניסה לפרסה המנוע פשוט נדם - מאז האירוע לא חזר על עצמו. 

זה יהיה נורא מעצבן להוציא עוד סכום לא מבוטל על הרכב הזה בגלל השרשרת הזו - אבל הרכב כן שווה את זה בעיני. 

פה ושם בפקקים אני מקבל קצת בחילה מרוב שהרכב הזה רך - הצד הרע של הנוחות אני מניח - קטנוניות מוחלטת אבל! מודה. 

ובסופו של דבר - חסר לי, חסר לי קצת חיוך מנהיגה, חסר לי קצת "שופוני" בשביל עצמי - פשוט לקום בבוקר ולראות בחניה משהו שמדבר אליי - אין את זה כאן. 

את זה אתקן כנראה בשנה הקרובה אבל לא על חשבון הסיטרואן. 

אולי גם לא על חשבון הסובארו - לפחות לא בהתחלה... 

מעבר לזה - הבין לבין 

זה לא שאני לא נהנה מהרכב אני נהנה ממנו מאוד אני כן ממשיך לפתח בו את המערכת - בסיטרואן יצא לי למדל תושבת לבקר ווליום שהדפסתי לאחר מכן על חלק סרוק מהקונסולה המרכזית והדבר הזה התיישב לי שם ב"קליק" וכך הלאה. 

בניית תושבות לטוויטרים במשולשים של הסייל פאנל ועוד כמה דברים קטנים. 

אבל זה דברים שאני כבר לא מתעד בתקופה הנוכחית - אין לי ממש כוח לזה כרגע. 

מניח שאם הכל יהיה בסדר העדכון הבא יהיה בעוד חודשיים שלושה

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 2

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, lanosforce כתב:

ובסופו של דבר - חסר לי, חסר לי קצת חיוך מנהיגה, חסר לי קצת "שופוני" בשביל עצמי - פשוט לקום בבוקר ולראות בחניה משהו שמדבר אליי - אין את זה כאן. 

את זה אתקן כנראה בשנה הקרובה אבל לא על חשבון הסיטרואן. 

אולי גם לא על חשבון הסובארו - לפחות לא בהתחלה... 

אולי שווה לך ליפזול בקטנה על איזו 508 2019+ או אפילו את גירסת הGT? 😈 מודה שכל פעם שאני מגיע לרכב אני מחייך כמו ילד קטן ולא מאמין שהיא שלי :-).
ממש רציתי ליקנות את הC5 בנזין המהודר(תמיד תופס את תשומת ליבי בכביש), אפילו לקחתי אחת לבדיקה בעלות 700 שקל... בסוף מפה לשם פיתאום ראיתי את ה508 שניכנסה לי לתקציב ולא יכולתי לסרב :-).

ממש נהנה מהכתיבה שלך, מודה שלצערי לא הצלחתי ליכתוב סיכום משלי למרות שהבטחתי (ניראה לי שלב ההפתעות החלו- PCV שורקת 🤣) .

ציטוט

הדברים הכן טובים שכן ניצלתי - שובר זיכוי בשווי של 1200 לצמיגים שאפשר לי לרכוש רביעיית גודייר אפישנטגריפ פרפורמנס במחיר מאוד נוח. 

הוחלף מצבר באותו היום ב1200 שקלים נוספים. 

לגמרי מסכים, גם אני קיבלתי כזה שובר מאלדן והתחדשתי ברביעיית מישלין Michelin Pilot Sport 5 בעלות שיכולתי לעמוד בה, בחיי הצ'ינג צ'ונג לונג שהיה על הרכב לא היה מצליח ליבלום בלי להחליק אפילו על כביש יבש ביום חם, הספיקה לי בלימת חירום אחת עם התקף לב כמעט בשביל לרוץ ולהזמין את המישלין- כעת בולם מצויין ואיכות נסיעה שופרה פלאים למרות שהצמיגים הסיניים היו ממש חדשים אז סחבתי איתם כמה חודשים עד שחסכתי את הסכום( הטסט+ צמיגים וטיפול "קטן" של כ2.5K היו בהפרש של חודש וחנקו אותי)

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • אהבתי 3

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

שאלתי בטרייד באותו יום אם יש 508 ולא היתה אז אמרתי OH WELL 

אבל אחרי מה שחוויתי עם הDS ומה שחוויתי בשנה האחרונה - באמת, בשיא הכנות, אני לא רוצה ברכב הבא לראות משהו מהקונצרן הזה בחניה. אני מעריך מאוד את הרכב דווקא - בכלל את הרכבים למעט ה1.2 אבל אני לא מוכן לזה יותר. 

יש כרגע רק שתי אירופאיות שאני מוכן ורוצה לראות בחניה שלי ומוכן להקריב על זה מהארנק שלי וזה או אבארט' או וולבו. 

• מעניין 1

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)

המזימה ניכשלה 😈, רציתי להבטיח לעצמי שקט נפשי באחזקה בידיעה שיש את המקצוען של הפורום שמטפל בכל שיגעון והשתוללות של הצרפתייה המפנקת בחנייה 🤣.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • מצחיק 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני? מוקטסוען???

אני לא מאמין במושג הזה בכלל, יש רק חובבן שטעה מספיק.

איפה אני ואיפה אנשים כאן כמו איציק, שליטא דה באגט שיכול לשלוח יד לקרביים של צרפתיה ורק מלהרגיש לנתק קונקטור כאילו ומצא פיטמה (פטמת גירוז כמובן)

איפה אני ואנשים כמו אליc או מר זלצר ובוקי

עמוסבימר ועוד...

אני בכלל מהסצנה של אודיו כל השאר זה נלווים

• אהבתי 2

Pioneer TS-X150

פורסם

לאור הבלאגן עם מנוע ה-1.5 HDi, לא עדיף כבר לבחור במנוע ה-1.2 PureTech? להבנתי, במנוע ה-PureTech, אם מקפידים על החלפת שמן בתקן המתאים כל 10,000 ק"מ והחלפת רצועת הטיימינג כל 60,000 ק"מ, ניתן למנוע את התפוררות הרצועה וסתימת מעברי השמן. כלומר, יש למעשה טיפול מונע לבעיה.

פורסם

ב-1.2 יש חוץ מהבעיה של הרצועה (שמתפוררת עם הזמן), בעיה של רינגים (שנתפסים והרכב מתחיל לאכול שמן)

• רעיון טוב! 1

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני 5 שעות, מלטבשי כתב:

ב-1.2 יש חוץ מהבעיה של הרצועה (שמתפוררת עם הזמן), בעיה של רינגים (שנתפסים והרכב מתחיל לאכול שמן)

ניסוח לא נכון ידידי

ב1.2 פיורטק חוץ מבעיה יש גם קצת מנוע!

• מצחיק 6

Pioneer TS-X150

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...