Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחדש עכשיו את ביטוח הרכב שלי.

הציעו לי לבחור את גובה ההשתתפות עצמית במקרה של הגשת תביעה כנגדי בביטוח צג ג,

ברירת המחדל היא השתתפות עצמית בסכום 1600 ש"ח. 

ניתן לבחור להעלות את גובה ההשתתפות העצמית ל3600 ולהוזיל את מחיר הפרמיה ב200~שח

ניתן אף להעלות את גובה ההשתתפות העצמית ל5600 ולהוזיל את מחיר הפרמיה ב200~ שח

מה כדאי לבחור מבחינה כלכלית?

על פניו מציעים לבטח סכום של 2000שח במחיר של 200 ש"ח. 

על פניו זה נשמע לא שווה. 

מה בערך הסיכוי הסטטיסטי לתביעה? לנהג נורמלי עם ותק של 10 שנים בנהיגה. מאמין שפחות מ10% לא?

החשיבות של הביטוח היא להגן על המבוטח ממקרים קיצוניים, תביעה על סכום גדול שאין דרך סבירה להתמודד אתו, מבחינה זו אין הבדל כמובן באיזה גובה השתתפות עצמית אבחר.

אשמח לשמוע את דעתכם

• אהבתי 1
פורסם

אישית - הייתי נשאר עם ברירת המחדל.  יש גם הרבה פוליסות שמתחת לסכום מסוים בצד ג' - אין השתתפות עצמית בכלל.

עזוב את החישובים הסטטיסטיים. אם זה יקרה לך זה 100%

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

1600 זה הרבה, מאוד.

אני מכיר 800-1000.

אישית הורדתי את זה ל0 ב GO, שבוע אחר כך אשתי עשתה תאונה עם 4 מעורבים ולא שילמתי כלום, כולל תיקון של הרכב שלי.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

@chopin

כמה שימושים בביטוח צד ג' היו לך ב-10 שנים האחרונות?

לפני 3 שעות, zvit כתב:

עזוב את החישובים הסטטיסטיים. אם זה יקרה לך זה 100%

אם, ובאיזה תדירות.

הרי כל הרעיון של ביטוח הוא סטטיסטיקה. וכמו שאמר השואל, גם אם הסכום בלי ביטוח הוא משהו אפשר לעמוד בו.

יש להניח שחברות הביטוח יודעות מה הסטטיסטיקה, אחרת לא היו מציעות זאת. והעלות שלהן גבוהה יותר מתשלום סכום הביטוח, כי יש להן הוצאות נלוות.

פורסם

ככלל , אני בדעה להוריד פרמיה  תמורת הגדלת השתתפות עממית. 

2000 שקל כנראה לא ימוטטו אף אחד ומול המקרה שמתואר שלא שולמה השתתפות עצמית כלל יש הרבה אחרים לא מדווחים שכן שילמו פרמיה מוגדלת ומימנו בכך את רווחי חברות הביטוח

פורסם

היום כולם מציעים לך את הקומבינה. להכניס את סכום ההשתתפות עצמית במחיר התיקון. ככה שהביטוח משלם הכל.

• תוכן חדש...