Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, Buki כתב:

חברה מוכרת לא מבטיחה כלום. 

בקפריסין קיבלתי פיאסטה משהו כמו 7 שנים על הכביש  על עם מידות צמיגים שונות בסרן קידמי ואחורי, אחד מהם עם פנצ'ר. חברת יורפקאר. 

אני לא סובל את כל הקטע של החלפת מכוניות, טלפונים, פניות לחבורת השכרה וכו'. בהרבה מקרים קיבלתי מכוניות מושכרות במצב לא מושלם וכל עוד זה לא משהו קריטי, אני מתעלם.

כנראה שזה נכון, אבל בגדול ככל הנראה יש לך יותר עם מי לדבר, יש יותר סניפים אם צריך מענה כלשהו וכו'.

נשמע שקפריסין בנושא של רכבים שכורים זה די שכונה גם כן, מקווה שאקבל שם משהו נורמלי למרות שאני לא בא עם ציפיות.

דרך אגב, שכרת באחת הערים או בשדה התעופה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 3 שעות, elibaba כתב:

בסלובניה השכרתי (מספר פעמים, היה לי התענוג לעבוד עם לקוח שם) באוויס בנמל התעופה לובליאנה - מעולם לא היתה שום בעיה, מכוניות חדשות ותקינות לגמרי.
בפולין - השכרתי כמה פעמים מחברות מקומיות, שוב לעולם לא היתה לי בעה או טענה.

בגאורגיה - השכרתי מאוויס בטביליסי ix35 4X4, היה על הכיפאק ללא שום בעיות, לאחר תאונה שהייתה לי הוחלף לראב 4 קצת ישן וחבוט שהיה מצפצף מעל 100 קמ"ש ולא מצאתי יאך לבטל את זה, מצד שני בקוי יש שם איפה להגיע לכזו מהירות אז לא נורא.

הארץ היחידה שזכור לי שקיבלתי בה טרנטה היה לפני המון שנים ביוון, השכרתי איזו פנדה מחברה מקומית וזה באמת היה שכונה - לא ממש בדקו אותה או את הרשיונות שלי, היא היתה די מתפרקת אבל גם ככה אין באוטו הזה כלום חוץ ממנוע.

גאורגיה - רק זכרונות רעים מהמדינה הזו בכל הקשור לנהיגה ותרבות מוטורית.

כל הזמן עוקפים על פס לבן, כבישים מלאים חזירים ופרות משוטטים , כלי רכב שכורים עם תקלות , כבישים גרועים , כמעט ללא אוטוסטרדות 

שאלו פעם את השגריר בארץ על העדר תרבות הנהיגה אצלם והוא האשים את הסובייטים.

פורסם
לפני 8 שעות, dorsht כתב:

דרך אגב, שכרת באחת הערים או בשדה התעופה?

הייתי שם פעמיים, פעם אחת שדה תעופה לרנקה, פעם שניה שדה תעופה פאפוס. בשני המקרים יורופקאר. הרכב השני היה נורמלי לגמרי במצב מצויין עם 30 אלף ק"מ, שנה או שנתיים על הכביש. 

פורסם
בתאריך 24.5.2023 בשעה 16:56, zvigolden כתב:

אין לי תשובה ממש טובה .

נראה לי שזה בגלל שמונטנגרו היא מדינה שעוד יש לה לאן להתקדם.

בחברות הגדולות כמו הרץ וסיקסט זה לא היה קורה. יש להם סטנדרט שירות (שעליו משלמים).

פורסם
לפני 7 שעות, zvigolden כתב:

גאורגיה - רק זכרונות רעים מהמדינה הזו בכל הקשור לנהיגה ותרבות מוטורית.

כל הזמן עוקפים על פס לבן, כבישים מלאים חזירים ופרות משוטטים , כלי רכב שכורים עם תקלות , כבישים גרועים , כמעט ללא אוטוסטרדות 

שאלו פעם את השגריר בארץ על העדר תרבות הנהיגה אצלם והוא האשים את הסובייטים.

אני שמעתי את זה מעוד כמה אנשים. פשוט צריך להבין שזו לא מדינה אירופאית מבוססת ועשירה אלא מדינה עניה שהייתה באמת הרבה עשורים תחת כיבוש סובייטי.

אי אפשר לצפות שהכל יהיה שם מסודר פיקס, מדוגם ומטופל כמו בשווייץ. בדיוק כמו שאנשים שנוסעים להודו לא מצפים לראות את זה. 

צריך לבוא עם ציפיות בהתאם. הייתי 4 פעמים בגרוזיה, בחלק מהפעמים עם רכב שכור (יש פה סקירה שלי על רכב שכור שעבר הסבה מהגה ימני לשמאלי), נהנתי מאוד בכל הפעמים.

יש שם תרבות מוטורית מפותחת, תרבות מוטורית זה לאו דווקא הקפדה על חוקי תנועה.

אלא זה שלאנשים איכפת איך הרכב נראה ומטופל אפילו שהוא ישן, אנשים יעזרו לך בכל מקום, לא יפתחו דלתות בחניה על האוטו שלך, אם הלכת לאיבוד באיזה חור ילוו אותך עם האוטו שלהם גם אם זה סיבוב של חצי שעה עבורם, יעזרו להניע רכב תקוע ועוד. 

בכללי הטבע יפה והאנשים נחמדים.

אבל כן, תשתית כבישים לא מי יודע מה. וכן יש בעלי חיים שמסתובבים על הכבישים. 

מדינה ענייה כן? מי שזה לא מתאים לו יכול לשלם פי 4 ולנוסע למערב אירופה. 

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ. עוד שבוע וחצי טסים למונטנגרו ועבר זמן מאז ששכרתי רכב בחו"ל. 

איך כדאי לבטח את הרכב השכור על מנת להמנע מתשלום השתתפות עצמית במקרה של נזק? דרך חברת ביטח(פספורט קארד וכו') או דרך חברת השכרה עצמה? 

פעם אחרונה עשינו דרך פספורט קארד והייתה חוויה די שלילית מהם(ניסו להתחמק באופן מיידי)

כמו כן, האם ביטול השתתפות עצמית במקרה של נזק לצד ג', זהו הסטנדרט בחברות ההשכרה? או שצריך לבטח בנפרד גם כנגד זה? 

פורסם

ממליץ למי שרוכש את הביטול השתתפות עצמית, לרכוש את זה ישירות מחברת ההשכרה ולא מגופים צד שלישי שמציעים לך לשלם על נזק לחברה, ואז תתחיל לרדוף אחריהם בשביל הזיכוי.

בהשכרות רכב בארה"ב זה עבד מעולה, בהחזרה הנציג רק בודק שהמיכל דלק מלא ומשחרר אותך לדרכך. 

• אהבתי 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מצטרף להמלצה. כשאתה רוכש ביטול השתתפות עצמית מחברת ההשכרה הם לא מחפשים פגיעות שהם עלולים לחפש בקפידה אם אין לך את הביטוח.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

ביטול השתתפות עצמית דרך חברת ההשכרה עולה מאות אחוזים יותר מאשר דרך ביטוח הנסיעות.

אם הביטוח הוא של חברה ישראלית מוכרת, הפיצוי מגיע די מהר וחבל על הכסף מול חברות ההשכרה.

מחפשים פגיעות או לא - זה תלוי בחברת ההשכרה ומדינת היעד, היו לי מקרים שהמציאו נזקים ומדינות ששחררו אותי אחרי בדיקה שטחית.

פורסם
בתאריך 9.9.2023 בשעה 11:27, davemustaine87 כתב:

איך כדאי לבטח את הרכב השכור על מנת להמנע מתשלום השתתפות עצמית במקרה של נזק? דרך חברת ביטח(פספורט קארד וכו') או דרך חברת השכרה עצמה? 

ביטוח מול חברת ההשכרה, ותשים לב שזה כולל גם ביטול השתתפות עצמית במקרה של גניבה וביטוח שמשות, מראות וצמיגים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)

עוד חודש טס ללרנקה ליומיים וחצי, מישהו יודע מה המחירי השכרות כיום?

בסוף שנה שעברה זכור לי שמחירי ההשכרות בארה"ב עלו באופן ניכר והבנתי שזה ככה ברוב העולם.

ב-2018 וינואר 2020 שכרתי רכבים בפאפוס בגרוש וחצי.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מאז הקורונה יש מחסור ברכבים בכלל ולהשכרה בפרט.

לפני 3 חודשים הייתי בצרפת, שכירת הרכב (מה שקיבלתי בסופו של דבר היה פורד קוגה) עלתה לי משהו כמו 500-600 ש"ח ליום, לא הצלחתי לעקוב כמו שצריך אחר החיובים, והחוויה, גם בחברת ההשכרה (אוויס) וגם בנהיגה, במיוחד בטבעת של פריז אבל לא רק שם היתה שלילית ביותר.

בתאריך 25.5.2023 בשעה 20:44, Buki כתב:

מדינה ענייה כן? מי שזה לא מתאים לו יכול לשלם פי 4 ולנוסע למערב אירופה. 

אחרי שבחוג המכירים שלנו היו 3 ממקרי שבירת רגליים בגיאורגיה שפשוט לא טופלו עד שחולצו ארצה אני לא מוכן לקחת את הסיכון לנסוע למדינה כזו.

עד שאשתי תשרנע אותי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, itsik170 כתב:

עוד חודש טס ללרנקה ליומיים וחצי, מישהו יודע מה המחירי השכרות כיום?

בסוף שנה שעברה זכור לי שמחירי ההשכרות בארה"ב עלו באופן ניכר והבנתי שזה ככה ברוב העולם.

ב-2018 וינואר 2020 שכרתי רכבים בפאפוס בגרוש וחצי.

תלוי מה אתה מתכנן לשכור.

שכרתי לפני 3 חודשים בפאפוס פיאסטה עם ביטול השתתפות עצמית במקרה של גניבה או תאונה דרך אוויס, עלה קצת יותר מ-200 יורו לשלושה ימים. בפועל קיבלתי פוקוס.

בחברות המקומיות יש הצעות יותר זולות אבל העדפתי ללכת על בטוח.

אתה יכול להצטרף לאחת מהקבוצות של קפריסין בפייסבוק, יש שם המלצות על כל מיני ישראלים שמשכירים רכבים או על מקומיים (יש כמה המלצות שראיתי על מישהו בשם כריס בפאפוס, לא יודע אם הוא עובד גם בלרנקה).

עריכה אחרונה על ידי dorsht

• תוכן חדש...