Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

אני יודע שפתחתי אשכולות אבל אני פשוט רוצה את הרכב המושלם לי לטווח של 7-10 שנים הבאות, חשוב לי מהרכב שיהיה אמין וכמעט ללא מחלות, חשוב לי גודל,מרווח,עיצוב,איבזור,איבזור בטיחותי, ואמינות. התלבטתי בין 2 שאני די סגור על שניהם אחרי שבדקתי עוד כמה,

תקצוב 80k

מיצובישי asx פרימיום 2018

קיה ספורטאז

לגבי המיציבושי אני 90 אחוז סגור עליו, הבעיה איתו זה המרווח מאחורה והגודל שהוא די קטן, אבל חושב שמתאים לי בגדול

ויש את הספורטאז שאני מפנזט עליו יותר מהמיציבושי

יש לו מחלות כמו ממירים, זיהום אוויר,צריכת שמן, וסדק בדשבוארד

אשמח ליעוץ והכוונה ולעזור לי

תודה

פורסם
בתאריך 16.5.2023 בשעה 12:24, Smiley96 כתב:

שלום, 

אני יודע שפתחתי אשכולות אבל אני פשוט רוצה את הרכב המושלם לי לטווח של 7-10 שנים הבאות, חשוב לי מהרכב שיהיה אמין וכמעט ללא מחלות, חשוב לי גודל,מרווח,עיצוב,איבזור,איבזור בטיחותי, ואמינות. התלבטתי בין 2 שאני די סגור על שניהם אחרי שבדקתי עוד כמה,

יש לו מחלות כמו ממירים, זיהום אוויר,צריכת שמן, וסדק בדשבוארד

בכדי להשלים את הרשימה, אני הייתי מוסיף בחלק מהדגמים, החלפת  זוג פנסים קדמיים, והחלפת פולי אלטרנטור.

פורסם

צריכת שמן יש במנוע ה1.6 הטורבו, וגם הGDI, שזה ה1.6 הרגיל, ואפילו חלקם שבקו מנועים, הבעיה שזה לא אצל כולם, ב2.0 אין שום בעיה, לכן הוא המומלץ ביותר.

לא הבנתי מה הבעיה בממירים או זיהום אוויר, אני חבר בפורום של בעלי ספורטאג'ים ולא שמעתי על משהו חריג,

כן יש את בעיית הפנסים, בינתיים מחליפי אותם לכל מי שלא עובר טסט בחינם, אך שוב, רק אם לא עובר טסט, אי אפשר לנסוע למוסך וסתם לבקש להחליף.

העקב אכילס זה אכן הדשבורד, בינתיים אני לא משתמש בשום חומר לניקוי ושם מגן שמש, ותפו תפו תפו אין לי כלום, אך במידה וכן יהיה זה עולה 2500, הסכם פשרה שקר כלשהו.

ברור שהספורטאג' זה פי כמה רמות מעל הASX הדי פשוט.

• תוכן חדש...