Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום אני רוצה לקנות רכב והמוכר שלח לי תיעוד של הטיפולים האחרונים. המוכר טוען שבוצעה החלפת רצועת טיימינג לאחרונה. אני ראיתי החלפת חגורת מנוע, ומלבד זאת לא ראיתי החלפת רצועת טיימינג. זה לא אותו דבר נכון?

תוכלו להעיף מבט בבקשה? הטיפולים מצורפים

CamScanner 03-19-2023 16.24_1.jpg

CamScanner 03-19-2023 16.24_2.jpg

CamScanner 03-19-2023 16.24_3.jpg

CamScanner 03-19-2023 16.24_4.jpg

CamScanner 03-19-2023 16.24_5.jpg

עריכה אחרונה על ידי avimorde
פורסם

אין תיעוד להחלפת רצועת טיימינג בהיסטוריית הטיפולים.

אולי המוכר דיבר על ריקול רצועת טיימינג?

אגב מחירים מצויינים, איפה הוא מטפל?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה  שהוחלפה רצועת אביזרים.

המחירים אכן נמוכים להפליא מאד.  ויש גם יללת זאב.  ואיכותם?

הייתי ממליץ לטפל ברכבי פיג'ו (ואחרים) עם חלפים איכותיים יותר והייתי נזהר מהרכב הזה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

היה פירוק אגן שמן וניקוי מלכלוך,  כנראה בעקבות נורת לחץ שמן.

ולא הוחלפה רצועת טיימינג, עזוב את הרכב הזה. 

פורסם

תוספת:

אין תאריכים אבל לפי עליית המחירים אפשר להניח שזה בוצע בטיפול האחרון לפני המכירה ולכן אני אומר שוב, תעזוב את האוטו הספציפי הזה.

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Buki כתב:

תוספת:

אין תאריכים אבל לפי עליית המחירים אפשר להניח שזה בוצע בטיפול האחרון לפני המכירה ולכן אני אומר שוב, תעזוב את האוטו הספציפי הזה.

דיברתי עם המוכר, הוא הסביר שבטיפול האחרון התגלה שהרצועה החלה להתפורר ולכן היה צריך לנקות את המנוע. זמן קצר לאחר מכן הוא חזר להחלפת הטיימינג. הוא ישלח לי גם את הטיפול הזה בהקדם. צרפתי עכשיו סיכום טיפולים וזמנים יותר מפורט. הוא קנה את הרכב ב100,000 קמ ומוכר אותו עכשיו ב170,000. באמת נראה שטופל בתדירות סדירה.

הוא מבקש על הרכב כ15 אחוז מתחת למחירון, בגלל הקמ היחסית גבוהה ואני מניח גם בגלל העיניין של הלכלוך במנוע. אם הטיימינג הוחלף, אני אנסה להוריד אותו עוד קצת במחיר. כדאי ללכת על זה? אודה לעצתכם

CamScanner 03-19-2023 21.04.pdf

עריכה אחרונה על ידי avimorde
פורסם

זה ההוא שמפרסם ב 15,000 שח ?
אם כן, במחיר הזה, כנראה שלא תמצא משהו טוב יותר.

כל היתר שמוצעות במודלים האלו נסחרות בלפחות 50% יותר מהמחיר הזה, והקילומטראז'ים בהתאם (חלקם נמוכים יותר וחלקם אפילו גבוהים יותר).

מה שכן חשוב שתדע שיש לך את כל הנורות האדומות לפניך.

השתמשו בשמן שלא בתקן של היצרן, היו סימני התפוררות, הרצועה *כנראה* הוחלפה - אתה הולך לקראת הלא נודע.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הייתי מחבר את המוכר למכונת אמת ושואל אם הרכב שורף שמן.

זה המתכון הקלאסי למנוע שצורך שמן (רצועה מתפוררת מהדורות הראשונים + שמן לא בתקן)

• תוכן חדש...