Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משקל אריחים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני בעד חיסכון וכמה שיותר DIY בשיפוץ,

אך הובלת קרמיקה זה המקום האחרון שהייתי חוסך בו, או מנסה לפרק קרטונים כדי להסתדר לבד

-

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

80*80 לרוב שוקל כ 50 ק"ג לחבילה של 3 יח.

לפני כמה שנים נסעתי למחסן של הספק קרמיקה (של הקבלן) שרכשנו אצלו דירה במטרה לאסוף 5 חבילות קרמיקה (כ 10 מ"ר) מהסוג הנל.

שמתי אותם מאחורה בברלינגו בעמידה.

הגעתי הביתה ופרקתי אותם לדירה הקודמת שלי באמצעות עגלה מתאימה.

סה"כ 5 חבילות שהרמתי מגובה כביש לסף נמוך של ברלינגו - וחוזר חלילה.

יום למחרת לא יכולתי לזוז למשך יומיים. מאז לא נגעתי בהובלה של קרמיקה עד לפני שנה, אבל אז כבר הייתי חכם יותר ובעל ניסיון וידעתי איך אני פורק משטח לכיוון הדירה - בלי הפתעות יום אחריי, וכך היה. יש טכניקה וצריך לדעת מה אתה עושה.

בקיצור, לא לחובבנים.

איציק

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

אני מסכים עם כולכם - אבל לא אני בעל האריחים. והוא עקשן.

כשאני שיפצתי הגיעה משאית עם מנוף שמוריד רק עד המדרכה - נאלץ לחזור ולשוב למחרת עם מנוף שיכול להוריד את הקרמיקה קומה וחצי עד מפלס הכניסה לבית. 12 טון.

@natco אכן נתקלתי במספר 2.5 ג'\סמ"ק  (שהם 2500 ק"ג\מ"ק) כמשקל הסגולי של אריחים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני במקומך הייתי תובע את הטכניון שככה לימד את הילד.

דלק לשתי מכוניות פלוס שעה וחצי של רופא פלוס שעה וחצי של מהנדס דביל עולים הרבה יותר מה 250-400 ש"ח של ההובלה.

• מצחיק 7

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 30 דקות, Night Driver כתב:

אני במקומך הייתי תובע את הטכניון שככה לימד את הילד.

דלק לשתי מכוניות פלוס שעה וחצי של רופא פלוס שעה וחצי של מהנדס דביל עולים הרבה יותר מה 250-400 ש"ח של ההובלה.

רק אל תשכח שבכל מקרה מדובר בפריקת מדרכה ולא עד הבית/דירה.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עוד אחד שממליץ ממש אבל ממש על הובלה,
לפני אי אלו שנים שיפצתי דירה (120 מ"ר), התקמצנתי על מנוף והאריחים הונחו ליד הכניסה לבניין, נותר רק להעלות אותם 2.5 קומות ללא מעלית,
למרות שאני נחשב "חזק" זה שבר אותי לגמרי,
בטוח שעשה לי נזק בגב.
בקיצור הובלה...

פורסם

לפני 7 דקות, איציק נ. כתב:

רק אל תשכח שבכל מקרה מדובר בפריקת מדרכה ולא עד הבית/דירה.

מהמדרכה לבית זה פחות בעיה. להוציא כמה חבילות של 50 קילו בגודל הזה מבגאז' של פרייבט זה סיפור אחר. לא מדובר בפריקה ממסחרית.

פורסם

לא צריך לשכנע אותי.

אבל אני עומד מול חומה בצורה. בן 30 שמתנהג כמו בת 13.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 שעות, phpclub כתב:

כשנכנסתי לבית גם היו לי הרבה שגעונות של לעשות דברים ב DIY (ועדיין יש)

זה נשמע לגמרי כמו משהו שהייתי חושב לעשות לבד

יש לי במחסן חבילות קרמיקה שהשאיר הקבלן, יש שם חבילות קרמיקה בגובה של כמטר וקצת, ניסיתי לפנות אותם לגזם ואחרי 4 חבילות ויתרתי.

גם כשאני לוקח אותם עם עגלה, העגלה עושה רושם שהיא קרוב לנשברת עם יותר מחבילה אחת.

יש המון דברים שהייתי חוסך עליהם ועושה בעצמי, זה לא אחד מהם.

זה יכול לקרות גם עם מוביל ואתה לא תדע עד שלא תפתח את החבילות.

באריזה המקורית יש זויות פלסטיק שמגינים על הזוית של האריח. בלי זה כל הנחה לא מדוייקת של אריח על הרצפה תשבור את "השפיץ" שלו.

להוביל ככה אריחים פתוחים זה מתכון לזה....

פורסם
לפני 16 דקות, sperial כתב:

לא צריך לשכנע אותי.

במקומך הייתי נכנס באבא שלו שככה חינך אותו.

ואל תשכח שאם הוא בן 30 אז אתה עברת את הגיל כדי להרים משקלים כאלה. אל תתפתה אפילו לנסות.

• מצחיק 2

פורסם
לפני 43 דקות, sperial כתב:

לא צריך לשכנע אותי.

שלח לו את הקישור לדיון הזה.

אולי זה ישכנע אותו.

ובמקרה הכי גרוע, הוא ילמד על בשרו כמו שכולנו למדנו.

.

פורסם

פעם גם ניסיתי להיות ראש בקיר, הלכתי לאסוף לבד 43 מטר ריצוף ורציתי לקחת את החבילות סה"כ מהמדרכה לדירה בגובה 3 מדרגות שהייתה אז בשיפוץ
ברגע ששמו לי את המשטח עם הריצוף על הרכב (הייתה לי אז היילקס) וראיתי את הרכב שוקע כבר הרמתי טלפון לחבר בכפר ליד שישלח לי 2 ילדים שיקחו את החבילות לדירה תמורת כמה שקלות

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הייתי בנעליך, הייתי פשוט משלם על ההובלה ללא ידיעת הילד ומסיים את הסיפור הזה. בתור ילדה בת 13 הוא קצת יאבד את העשתונות לכמה דקות, אבל לפחות לא יילל שכואב לו הגב שבועיים.

אולי לא החינוך הכי טוב לילדה בת 13, אבל בגיל 30 כבר לא תשנה את העיקשות המטופשת הזו, אז לפחות תציל אותו מעצמו

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

החזרת אותי 3 חודשים אחורה...
עשיתי שיפוץ בבית, כשהזמנתי את האריחים הייתה אי הבנה ביני לבין החברה. כתוצאה מכך נוצר מצב שצוות הרצפים מגיע מחר והאריחים נמצאים בחולון בלי אופציה להוביל אותם מחר.
מצאתי את עצמי נוסע עם כ-550 ק"ג אריחים ברכב... מפחיד, מפחיד מאוד ולא מומלץ לנסוע עם משקלים כאלה.
סוגי האריחים אצלי היו 30*30 ו30*60 אז מבחינת פריקה זה עוד סביר.

לא משנה כמה זה עולה הייתי משלם על הובלה. אנחנו לא צריכים לשכנע אותך ממה שנראה אלה את הילד.
לעיתים לומדים רק בדרך הקשה. הייתי מנתק מגע ונותן לו להתמודד עם זה. הוא יבין לבד שזה לא שווה 300-500 שקל גם אם הכל יעבור בשלום.

מצחיק שעל קטנות כאלה הוא עושה עניין... כשאתה עושה שיפוץ אתה בדרך כלל עושה הכל כדי לחסוך כאבי ראש ו-300 שקלים זה כלום כסף בשיפוץ.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...