Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עבר תאונה, ויש לו קצה שלדה. יש לזה משמעות לעניין ירידת ערך הרכב.

צריך להבין מה מהות התקלה המחשב תיבת ההילוכים (יכול להיות יקר לתיקון)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בדיקה לא יפה, רכב מוזנח.

בלי קשר להערות הכלליות בסעיף המנוע שספק אמתיות ספק כסת"ח יש כמה דברים שאי אפשר להתעלם מהם:

1. תושבות מנוע

2. תושבות גיר

3. מחשב גיר

4. מערכת קירור מיכל עיבוי פגום

5. מייצבים פגומים

6. בולמי זעזועים פגומים

7. צלחות

8. צמיגים

ולקינוח עבר גם תאונה.

עכשיו תכלס הרכב עבר רק 90,000 אבל אלה 90 אלף שהוא הוזנח בהם. 

• אהבתי 1

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

@zvit @GABIUBOGI

תודה לכם. 

רק רציתי לשאול, איך יכול להיות שהאוטו מאוד הוזנח אם יש היסטוריית טיפולים ממוסך מורשה?

זה לא נחשב לבלאי טבעי? או שזה האוטו שפשוט לא אמין?

בכל מקרה, כבר ירדנו מהרכב, המוכר רוצה מחירון, למרות שבבירור האוטו עבר תאונה ותוקן "חאפרית", ולמרות כל הליקויים שעשויים לעלות כמה אלפי שקלים (במקרה הטוב). 

ברשותכם אני מצרף את היסטוריית הטיפולים.

קישור: https://postimg.cc/gallery/5JJ3TQf

יכול להיות ששיחקו בקילומטראז' של האוטו? אולי האוטו עומד על קילומטראז' הרבה יותר גבוה? 

עריכה אחרונה על ידי yakov456
פורסם

המוכר טיפל בדברים שבשגרה - נוזלים,בלמים,מסננים.

פעם אחת שיפץ את ההגה ומנגנוני חלונות.

אני חושב הסבר אפשרי לתופעה זה שהוא פשוט נוהג ברכב לא בעדינות כי הוא באמת נראה כאילו עבר 150,000++ ק"מ.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אבל, יש משהו שעדיין לא ברור לי. 

מבחינתי הדבר הכי קריטי בכל הבדיקה הזאת זה המנוע. ובגללו פסלתי את הרכב. 

נכתב שיש במנוע רעש יתר ושהמנוע מזייף. 

הלכתי למוסך ונאמר לי שזה לא כסת״ח ויש כאן באמת בעיה שצריך לפרק אגן שמן/מכסה שסתומים/ראש מנוע כדי להבין ממה בדיוק זה נובע. והחלטתי שזה לא סביר. 

אבל איך זה אפשרי במצב שבו האוטו טופל? גם אם הרכב ננהג שלא בעדינות, זה עדיין נשמע לא סביר. 

C7438F5C-9D25-4F30-99A7-6736B3EC5ACB.thumb.jpeg.cd72e7d718e25f38780ea2dab63f3f90.jpeg

פורסם

אני ראיתי רכב שעשה 70 אלף טופל במוסך המרכזי נהגת מבוגרת יחידה 

ובבדיקה אמרו שיש לעשות ראש מנוע .

הלכתי איתה למוסך והתברר שהתרמוסטט תקול והרכב  התחמם והיא כנראה לא שמה לב המשיכה לנסוע ודפקה ת'ראש מנוע

לכן למרות שאתה רואה רכב מטופל כמו שצריך ודוח סליקה תקין קח את האוטו לבדיקה

מספיק איזה נזילת שמן/מים שלא שמו לב ויהיה צרות

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

קודם כול יש קצת פער בטיפולים. הוא היה עושה  טיפול לפני טסט אבל חסר טיפול ב-3/22. יכול להיות שהוא עשה במוסך אחר, אבל אני מניח שהוא ויתר עליו כי הרכב כמעט ולא נסע בתקופה הזאת(2000 קילומטר ב-8 חודשים לפי ההיסטורית טיפולים) . זאת אומרת שיש לך כמעט שנתיים שהרכב לא עבר טיפול. 

זה שלעצמו זה די רע, אבל הצרה הנוספת היא שאם יש לך נזילה, ואתה לעולם לא בודק שמן ומים, ואין מוסך שעושה החלפה, אז יכול להגרם חוסר שמן ונזק למנוע. 

בבדיקה קצת קשה לדעת כי "חוסר שמן במנוע" יכול להתבטא בחוסר רציני ויכול גם להתבטא בפס אחד פחות מהמקסימום במדיד השמן(מנסיון, כבר הייתי שם) 

בוא נגיד שלאור הממצאים הללו, הייתי מהמר שהחוסר בטיפול והחוסר בשמן הם אמיתיים וטוב עשית שויתרת על הרכב. 

עריכה : לא הבנתי, למה הגרף של ביצועי מנוע ריק? לא עשו לך בדיקת ביצועים למנוע? 

עריכה אחרונה על ידי davemustaine87
  • אהבתי 1
פורסם

יכול להיות שזה כסת"ח גם,יותר מדי בלאי ביחס לק"מ,למרות שגם בכל מקרה הרכבים האלה לא בדיוק סיפור הצלחה,הייתי יורד מהרכב הזה.

• תוכן חדש...