Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אולי אתם תוכלו לעזור לי.

יש לי טויוטה קורולה ספייס בת ארבעה חודשים,מהיום שבו הרכב נקנה יש מעין שריקות מציקות בתא הנהג,השריקות לא מופיעות תמיד,אבל בערך בכ40 אחוז מזמן הנהיגה בכביש מהיר.

נשמע כאילו הן מגיעות מהחלק הקדמי של הרכב, במידה ואני לוחץ ברקס הן מפסיקות וחוזרות ברגע שהורדתי את הרגל מהברקס,גם מצבים עם ההגה משנים את עוצמתן,ז״א יכולות להיות חזקות כשאני מטה טיפה את ההגה לימין וחלשות אם מטה לשמאל נניח.

הרכב היה במוסך,טוענים שלא רואים כלום,למרות שהקלטתי את השריקות והבהרתי להם שלא הגיוני ליסוע ברכב 2022 ולהרגיש שאני נוסע ברכב 92.

אשמח אם מישהו מכיר את הבעיה,או יכול לכוון למציאת פתרון

תודה רבה!

פורסם

אני משער שמדובר בשריקות רוח, האמנם?

אם כן אז בדוק אם אחד מחלונות המכונית לא סגור ממש עד הסוף

(ע"י סגירה עם המתג ולא רק למראה עין).

כבר נתקלתי שרעשי רוח נגרמו מאנטנת רדיו ברכב.

בברכה  -  רפי לין

פורסם

להבנתי גם מדובר בשריקות רוח. אתה גר באיזור פתוח? עם רוחות חזקות?

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

שריקות רוח לא מפסיקות שלוחצים על הברקס, תלוי נטו במהירות (אוויר) שלך.

לפני 8 שעות, Yaniv. כתב:

במידה ואני לוחץ ברקס הן מפסיקות וחוזרות ברגע שהורדתי את הרגל מהברקס

גורם לי לחשוב שיש משהו שמשתפשף קצת בצלחת בלימה או משהו בסגנון..

אתה מזהה "מקור" לרעש? למטה\למעלה\ימין\שמאלה\קדימה\אחורה?

אולי תעלה לפה את ההקלטה שהזכרת?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם בלחיצה על הבלם הרעש נעלם אז השריקה ככל הנראה מהבלמים. 

לא מן הנמנע שהרפידה לוחצת קבוע על הצלחת עקב ליכלוך או חלודה ואפילו אויר במערכת הבלימה. 

מציע לבדוק קודם שלרפידות יש חופש תזוזה ואחר כך ניקוז האויר מהמערכת אם צריך. 

חזור עם פידבק. 

פורסם (נערך)

היה לי משהו דומה עד זהה באוונסיס. מה שקרה הוא שכשהחליפו רפידות למקוריות תוצרת טקסטאר זה עשה את הרעש, ואף אחד לא הבין מה זה, עד שהחליפו לבסוף למקוריות תוצרת בוש (כן, מסתבר שמחזיקים את שני הסוגים). נשמע ממש דומה. נכון שהרכב חדש, אבל יכול להיות שאלו הרפידות גם כן. 

זה גם הגיע מהמקום שאתה מתאר, היה חזק במהירויות גבוהות, אבל לפעמים הופיע גם במהירויות נמוכות. זה שיגע אותי גם כן. 

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכולם,

לאחר פניה ליוניון מוטורס שלחו אותי שוב למוסך, שהפעם המוסך עשה פאזות לברקסים ושם איזשהו חומר מיוחד לטענתם ברפידות.

שבוע לאחר הטיפול, אין רעשים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

קרה לי בסיוויק חדשה ובאחריות לפני הרבה שנים - שום דבר לא עזר.

אחרי הרבה טרטור והקפצות למוסך קיבלו מכתב עו"ד ורק אז הסכימו להחליף צלחות ורפידות. הבעיה נעלמה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תוכן חדש...