Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, יוסי פרנקוס כתב:

מישהו היה רוצה לשבת בבית ולהיות בסביבת עבודה שמדמה משרד?

אני חושב שהם באו בגישה של הנרי פורד - "אם הייתי שואל את הלקוחות מה הם רוצים, היו אומרים לי סוס מהיר יותר".

שהם ידחפו את זה לשוק, ואז הלקוחות כבר יתחברו לזה.

הבעיה שבניגוד למכונית, לא ברור איך המטאוורס עוזר לי במשהו בחיים

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בע״ה זה מה שיביא לקריסתה, ביום אחרי פייסבוק/מטא העולם יהיה מקום יותר טוב. 

פורסם
לפני כשעה, Mikelt89 כתב:

גם אם כן, לא להרבה זמן

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לדעתי כשהטכנולוגיה תגיע לרמת ויזואלית ותחושתית כמו שרואים במראה שחורה אז אנשים באמת יסכימו/ יאלצו לעבור לשם לעוד ועוד פעילויות. עד אז אני לא רואה אנשים שמבחירה יכנסו למטהוורס אלא אם מדובר במשחקים. 

זה שיש טכנולוגיה עם חוויה יותר עשירה לא אומר שאנשים יאמצו אותה הטכנולוגיה המרכזית. אני יכול לקיים 90 אחוז משיחות הטלפון שלי בוידאו בוואטסאפ זה עובד בסדר אבל מלבד העניין הטכני של החזקת הטלפון וידיים פנויות אני מעדיף שבן השיח לא יראה אותי (לצורך העניין אני ערום/ מחטט באף/ יושב בשירותים וכו'). ואני גם לא רוצה להסתכל על מי שאני מדבר איתו זה לרוב לא מעניין אותי ולא מוסיף לי טיפה של ערך. מרשל מקלוהן מדבר על המדיום הוא המסר ויש הבדל בתקשורת בין אישית במייל/ הודעת וואטסאפ/ שיחת טלפון/ שיחת וידאו /פגישה במטהוורס. המטה וורס בקטע הזה הכי פולשני למרחב האישי מבחינתי גם אם זה מרחב וירטואלי. מטה לפייסבוק מספיק נכנסות לי לחיים ורוצה לדעת כל מחשבה וגחמה חולפת בראש שלי (ומהסיבות הכי לא חשובות עבורי בעולם) אני לא צריך שהם ישתלטו לי גם על הייצוג הווירטואלי שלי.

• אהבתי 1
פורסם

זה בידיוק הבעיה שלי עם כל ה-VR הזה. מצד אחד הוא פולשני מידי ומצד שני הוא לא מספק באמת אינטרקציה בין-אישית כמו פגישה פנים אל פנים. 

אני בהחלט מאמין שלמשקפי AR יש פוטנציאל ענק, ואנחנו עובדים על כמה פרויקטים כאלה בעולם הרפואה - משקפיים לפרמדיקים שעוזרים בטיפול ראשוני בנפגעי תאונות וכאלה, אבל fully immersive experience כמו המטאוורס - ממש לא שם.

• אהבתי 2
פורסם
בתאריך 25.10.2022 בשעה 22:14, Gavrik כתב:

תחשבו איך יראה העולם שלנו עוד כמה עשרות שנים... פיצוץ אוכלוסין, זיהום אוויר, לכלוך, נדל"ן שהופך יקר יותר לכל מטר רבוע, כלכלה מרוסקת (אולי) העולם לא הולך כיום לכיוון של עתיד שבו יהיו לנו או לצאצאים שלנו חיים... ובעולם כזה כדי שיהיו לך איזשהם חיים צריך פתרון שמאפשר להשתחרר מהעולם הפיזי ובמצב כזה המטאוורס הופך לפתרון עצוב אבל הגיוני.

בכמה עשרות האחרונות אנחנו במגמת עליה מתמדת.

למה אתה כל כך שלילי?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

העולם במצב הכי טוב שהוא היה אי פעם.

העוני ברמה הכי נמוכה אי פעם, אלימות במגמת ירידה כבר 100 שנה, זיהום אוויר לאט לאט יורד (עם תקנות מחמירות) והצפי החיים במגמת עליה.

גם זכויות האדם והחופש האישי במקום הכי טוב בהיסטוריה, במיוחד במדינות מפותחות.

לא ברור למה אנשים מתלוננים כל כך.

פורסם
בתאריך 27.10.2022 בשעה 14:28, Mikelt89 כתב:

אתה יודע כמה פייסבוק תרמה לכלכלה העולמית? אתה יודע כמה עסקים קטנים לא היו קיימים בלי פייסבוק (וכמובן גם גוגל)? 

פורסם

זה לא טיעון מדהים... זה כמו להגיד אתה יודע כמה אנשים מתפרנסים בזכות סוחרי סמים? יש עורכי דין, אנשי כספים, קופים, בעלי עסקים שמשמשים להלבנת כל ההון הזה, מעצבי תכשיטים, יצרני רכבי יוקרה, מנהלי ועובדי מכוני גמילה, מנהלי ארגונים ועמותות למלחמה בסמים, כוחות שיטור, פרקליטות, תעשיית נשק ובטחון בכלל. 

אם לא יהיו סוחרי סמים המון מהעובדים הללו יאבדו את מקום עבודתם ועדיין כנראה שזה עדיף בהרבה לאנושות.

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

פייסבוק וגוגל הן בין היתר פלטפורמות פירסומיות.

המון עסקים קיבלו חשיפה שלא היו מקבלים בדרך אחרת,אז כן תרמו.

הדוגמה של סוחרי סמים ועורכי דין לא רלוונטית.

פורסם
לפני שעתיים, ch2856 כתב:

אתה יודע כמה פייסבוק תרמה לכלכלה העולמית? אתה יודע כמה עסקים קטנים לא היו קיימים בלי פייסבוק (וכמובן גם גוגל)? 

אתה יודע כמה פייסבוק הזיקה נפשית לאנשים, כמה שנאה הפיצה, כמה פייק ניוז, כמה ספאם, כמה....זבל היא הביאה לעולם? הכל אצלך כסף? תהיה בריא אבל בלי פייסבוק העולם יהיה והיה טוב יותר, כל אחד שנולד טרם הגעתה יכול להעיד על כך. 

פורסם

התקשורת הבין אישית, החיים ללא מדיה חברתית היו בעלי ערך לפרטיות ופחות מידע לא רלוונטי שנכנס לחיים שלנו, פחות ספאם ופייק ניוז, והעובדה שהיא גורמת לדכאון.

פורסם

אתה לא חייב להשתמש ברשתות החברתיות,הפרטיות שלך נפגעת מבחירה אישית שלך.

אז אני אגיד ש"עובדה" שהיא לא גורמת לדיכאון.

על מה זה מבוסס?

פורסם

בתור התחלה, לפני פייסבוק היו 360 מיליון איש שלא היו מכורים.

אז יופי שהיו עסקים שעשו כסף מהחשיפה ומהפרסום, אבל זה חסר פרופורציה לכמות האנשים שזה פגע בחיים, ופייסבוק עשו זאת במזיד תוך שהם משתמשים בחולשות פסיכולוגיות לגרום לאנשים לא לעזוב את האפליקציה לשנייה.

כל הקטע של הVR זה בגלל שהמשתמשים עוזבים והם מנסים דרך חדשה לגרום לאנשים להתנתק מהעולם ולהתמכר למשהו חדש.

חבל שאין רגולוציה של הנושא, כי זה מזיק כמו כל התמכרות וילדים נפגעים מזה.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...