Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי דוח חניה בחניון של נאפיס , הסיבה חניה שיש באופן שיש בו כדי להפריע לתנועה ולסכן את העוברים בדרך,

אין שילוט שאבוא לחנות ככה, חניתי צמוד לגדר , שאין שם אדום לבן או משהו כזה .

אני כרגע עם רגל שבורה ולכן חניתי קרוב לכניסה , זאת הסיבה.

יש לי גם מסמכים רפואיים .

הרכב שלי זה המאזדה 3 האפורה ,

צרפתי תמונה .

האם לדעתכם יש טעם לערער ואם כן מאיזה סיבה ?

תודה מראש 

IMG_20220908_123251.jpg

אביב8)

פורסם

התמונה המצורפת לא מאפשרת פרספקטיבה לבחון האם הטענות הרשומות בדוח נכונות או לא.

אם אני מבין נכון את התמונה, נראה שישנו צומת מאחורי המקום בו חנית, ואם אני מעריך נכון, נראה כאילו אתה חונה בתוך 12 מטר מהצומת (בניגוד לתקנה 72 (א)(3)).

עם זאת, לא בגין כך נרשם לחובך הדו"ח.

בהכירך את המקום, שקול האם הרשום בדוח נכון או לא. אם לא, בהחלט יש אפשרות לבקש לבטל את הקנס.

אם תחליט לעשות כן, רצוי שתמדוד את רוחב הכביש בכדי להוכיח טענתך.

בנוסף, אמליץ לך לצרף את הדוח בהסתרת פרטים אישיים, וכן תמונה שיכולה להעיד על המצב. אולי כששני רכבים נוסעים זה מול זה.

פורסם

להערכתי מדובר בחניה בנתיב נסיעה. 

לפעמים יש מקומות שיש בהם שני נתיבי נסיעה (ללא קשר לרוחבם) ואנשים מחליטים פשוט להפוך נתיב אחד לחניה כי ככה.

אני מנחש כי ככה זה נראה מהדו"ח (לא שמים שיחים על מדרכה אפורה שנועדה לחניה) ומהיכרות רחוקה עם המקום.

אבל, בלי תמונות נוספות מבמקום לא ניתן לדעת. 

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אגב, מוזר שלא לא הוזכר עד עכשיו. אבל מה שלא תחליט לעשות - אל תציין שנהגת עם רגל שבורה. מבחינת החוק אתה בעל נכות ואסור לך לנהוג. במקרה תאונה הביטוח לא יכיר בך ויתנער מכל אחריות.

לתשומת ליבך והרבה בריאות,

• מעניין 1

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

בהנחה שמדובר ברגל שמאל ורכב אוטומטי, לא בטוח שיש בעיה.

ואם לדייק, מבחינת החוק הוא לא בעל נכות. נכה מבחינת החוק נקבע רק על פי רופא מוסמך.

אפשר לטעון שהוא עבר על תקנה 26, אבל זה נתון לפרשנות, האם השבר מונע ממנו לנהוג בבטחון סביר או לשלוט ברכב.

חברת הביטוח עשויה לנסות להתנער, לא בטוח שזה יצליח לה.

פורסם

היי,

תודה על התגובות.

הדוח חניה הוא דוח של עירייה ולא משטרה ,האם עדיין בעייתי או שיש חשש לציין שנהגתי כך?

מדובר בכף ברגל שמאל , רכב אוטומט.

מצ"ב תמונות נוספות

IMG_20220918_175700.jpg

IMG_20220918_175620.jpg

IMG_20220918_175602.jpg

אביב8)

פורסם

מהתמונות  הנוספות שצרפת רואים בבירור שאתה חוסם נתיב נסיעה בודד בכיוון מסויים,  ויוצר הפרעה משמעותית שלא ניתן לתרץ ב"לא מסומן שאסור לחנות" אז חשבתי שמותר.

פורסם

בתמונה השנייה, עם הטרנזיט הירוקה, ניתן לראות כי בין האזור המסומן לחניה בצד שמאל של התמונה לבין הטרנזיט הירוקה בצד ימין של התמונה יש מקום לרכב אחד בלבד. כך שברור מתמונה זו שמדובר בחניה בתוך נתיב הנסיעה, שנחסם לחלוטין עצם החניה בו (כלומר, זו אפילו לא שאלה של גרסאות לעניין כמה ס"מ "פלשת" לנתיב הנסיעה - חצי מטר או חצי סנטימטר, והאם "פלישה" זו הפריעה לתנועה; פשוט חסמת את כל הנתיב).

תחת האמת הנגלית מהתמונה, אני סבור שהדוח מוצדק, ואין עילה של ממש לבטלו.

מה עושים? כמטרת הפורום וכחלק מחוקיו, עניינו של פורום זה לייעץ, ויש להימנע מלבקר ובוודאי מלשפוט חברים הכותבים בו. ולכן, תחת האמונה שאתה מכיר בבריונות בה נהגת והאמונה שלמדת את הלקח ושלא תחזור שוב על התנהגות שכזו, נסה את שיטת מצליח. פנה לתובע העירוני בבקשה לבטל את הודעת הקנס. אין לי לייעץ לך באשר לסיבות אותן תמנה בבקשה והעילות בגינן אתה מבקש לבטל את הקנס, בשל העובדות הברורות כל כך. לא צירפת את הודעת הקנס, אז נותר רק לייעץ לך לבדוק עניינים טכניים - האם מופיע שם הפקח ומספרו, והאם הוסמך לערוך הדו"ח שבעניין. בדוק גם כתובות ושעות נכונים. הכי לונג שוט שיש, אבל זה מה שיש לך. מעבר לזאת, נסה אולי לציין את העניינים הרפואיים - אולי תיפול על רחמן בן רחמן. יצליח - הרווחת; לא יצליח - לא הפסדת.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...