Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוק של רנו קפצ'ור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני חושב למכור את הרנו קפצ'ור שלי, עכשיו הבנתי ששוק הרנו בארץ קשה מאוד, וכל מי שאני שואל אותו אומר שאל תצפה למכור במחירון.

האם זה באמת ככה? אולי כדאי לחכות קצת?

תודה

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תסתכל על מודעות מקבילות ביד 2 לעומת המחירון וככה תוכל גם לקבל יחס מסויים לגבי הרכב שלך ואיך שתכננת לתמחר אותו

פורסם

אם תחכה קצת, מה יקרה?

מחירון הרכב יירד, וכנגזרת גם מחיר המכירה הסופי יירד.

אם אתה רוצה למכור עכשיו כדי להחליף, אז תמכור. 

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אבא שלי מכר לפני שנה ומשהו קפצור בונבונירה.
יד ראשונה, ק"מ נמוך, מטופלת, בלי שריטה. באמת אוטו בובה

לקח לו חודשים ו 15% מתחת המחירון למכור את הרכב.
אחרי 20 ומשהו שנים עם רנו הוא חזר ליפניות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 39 דקות, dorgo כתב:

תסתכל על מודעות מקבילות ביד 2 לעומת המחירון וככה תוכל גם לקבל יחס מסויים לגבי הרכב שלך ואיך שתכננת לתמחר אותו

המודעות המקבילות מתפרסמות במחירון וקצת מתחת, מי יודע אם נמכרות ככה גם...

לפני 28 דקות, סולל הדרך כתב:

אבא שלי מכר לפני שנה ומשהו קפצור בונבונירה.
יד ראשונה, ק"מ נמוך, מטופלת, בלי שריטה. באמת אוטו בובה

לקח לו חודשים ו 15% מתחת המחירון למכור את הרכב.
אחרי 20 ומשהו שנים עם רנו הוא חזר ליפניות.

מבאס לגמרי....גם לא מצליח להבין למה זה ככה

לפני 35 דקות, שביט כתב:

אם תחכה קצת, מה יקרה?

מחירון הרכב יירד, וכנגזרת גם מחיר המכירה הסופי יירד.

אם אתה רוצה למכור עכשיו כדי להחליף, אז תמכור. 

בגדול אני אמור לקבל רכב מהעבודה אז זה לא לחוץ לגמרי, אבל השאלה אם להתפשר, או אולי לחכות ויבוא מישהו שבאמת יעריך את הרכב

פורסם

לכאורה מדובר בהרבה רכב במעט כסף, אבל כל מי שיעשה בירור קצר ימצא שבהרבה מהרכבים האלו היה כשל במנוע וקשה להשיג מנוע מפירוק עקב הביקוש הגדול וחדש מאוד יקר ביחס לשווי הרכב. 

תבקש מחיר בהתאם לשוק היד שניה ותתפשר בהתאם ללחץ כמו בכל רכב. 

פורסם
לפני 21 דקות, Moshe c כתב:

לכאורה מדובר בהרבה רכב במעט כסף, אבל כל מי שיעשה בירור קצר ימצא שבהרבה מהרכבים האלו היה כשל במנוע וקשה להשיג מנוע מפירוק עקב הביקוש הגדול וחדש מאוד יקר ביחס לשווי הרכב. 

הכשל מדבר על המנוע 1.2 של הדור הישן.

לא על ה-1.3 של הדור החדש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 5 דקות, itsik170 כתב:

הכשל מדבר על המנוע 1.2 של הדור הישן.

לא על ה-1.3 של הדור החדש.

למיטב ידיעתי פותח השרשור מחזיק בדגם עם מנוע 1.2

פורסם
לפני 42 דקות, Moshe c כתב:

הבנתי שהכשל הזה היה במנועים שיוצרו עד 2016, זה מה שקראתי לפחות.

בכל מקרה הרכב הוא סוף 2017, ועבר כבר 95 אלף קמ....

לפני 22 דקות, Moshe c כתב:

למיטב ידיעתי פותח השרשור מחזיק בדגם עם מנוע 1.2

אכן...2017 עלייה לכביש ספטמבר

פורסם
לפני 16 שעות, dorgo כתב:

בתקופה הזאת, לקבל מדד מיד 2 זה לא ממש מייצג. אנשים שלא תכננו בכלל למכור את הרכב, מפרסמים ודורשים מחירון ומעלה ולא גמיש, כי הם שמעו ששוק רכבי היד 2 עלה. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

איך זה לא מייצג? יש שוק של ביקוש והיצע.

אנשים שקיבלו החלטה למכור לפניך ופרסמו לפניך ויש מעקב אחרי המודעות והמחירים. ככה אתה רואה מה המצב כרגע. אנשים שלא תכננו למכור ומגזימים בדרישה - אתה תראה את המודעה שלהם גם עוד חודש. 

גם אם כל אחד יפרסם באיזה מחיר שבא לו, לאורך זמן (במידה והוא באמת רוצה/צריך למכור) אתה תיראה את המחיר "מתיישר" למחיר השוק בהתאם עם סטייה קלה למעלה או למטה.

תוסיף לזה גם מודעות של רכבים עם נתונים שבולטים לטובה מול שאר ההיצע ושנעלמים מהר מהלוח ותוכל ככה גם להבין אם תוכל לבקש מעל או מתחת למחירון.

עריכה אחרונה על ידי dorgo
פורסם

מבחינתי שבן אדם מעדיף לקנות קורולה 2010 עם 250 אלף ק"מ במחיר של רנו 2017 עם רבע מהקילומטראז', מבחינתי זה שוק מעוות

לפני 12 דקות, dorgo כתב:

איך זה לא מייצג? יש שוק של ביקוש והיצע.

אנשים שקיבלו החלטה למכור לפניך ופרסמו לפניך ויש מעקב אחרי המודעות והמחירים. ככה אתה רואה מה המצב כרגע. אנשים שלא תכננו למכור ומגזימים בדרישה - אתה תראה את המודעה שלהם גם עוד חודש. 

גם אם כל אחד יפרסם באיזה מחיר שבא לו, לאורך זמן (במידה והוא באמת רוצה/צריך למכור) אתה תיראה את המחיר "מתיישר" למחיר השוק בהתאם עם סטייה קלה למעלה או למטה.

תוסיף לזה גם מודעות של רכבים עם נתונים שבולטים לטובה מול שאר ההיצע ושנעלמים מהר מהלוח ותוכל ככה גם להבין אם תוכל לבקש מעל או מתחת למחירון.

הקטע שאני ממש לא מתכוון לבקש מעל המחירון.

נראה שאם אתה לא מוכר טויוטה או מאזדה אז הרכב שלך לא שווה הרבה.

סתם מצחיק שעד לפני כמה שנים רכבי פולקסוואגן , סיאט ודומיהם היו מקוללים בגלל תיבת ההילוכים, והיום כולם שכחו.

פורסם

הדוגמא שלך קצת קיצונית אבל כן. ישראלים שקועים בדעות קדומות וזה חרוט בהם וקשה להתנער מזה.

תפרסם את הרכב שלך ככה שיתבלט מעל האחרים (תמונות ברורות של רכב נקי, מסביב ומבפנים) עם המחיר שאתה מבקש וכמה שיותר פרטים.

לגבי המחיר, כמו שהמלצתי, הייתי מסתכל על מודעות מקבילות, מחשב את מחיר המחירון ורואה "סטטיסטית" מה המחיר הנדרש.

כמובן שהייתי משתמש בכלים נוספים של היסטוריית מודעות כדי לראות איזה מודעות נעלמו מהלוח ואיזה מהמודעות האחרות ממשיכות להתעדכן יחד עם המחיר.

פורסם
לפני 16 דקות, ilanbs87 כתב:

מבחינתי שבן אדם מעדיף לקנות קורולה 2010 עם 250 אלף ק"מ במחיר של רנו 2017 עם רבע מהקילומטראז', מבחינתי זה שוק מעוות

זה ממש לא שוק מעוות, יש לי חבר שמחזיק קורולה עם 265K על השעון (תרגום ממילים, כי הרכב בארה"ב) הוא משתמש בו כרכב משני, לא מטפל בו ומחכה שהוא ימיות והוא לא מת!
זה לא יקרה עם רנו...
יש אנשים שמה שחשוב להם זה רק להגיע מנקודה לנקודה בלי להסתחבק עם המוסכניק.

• אהבתי 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 5 דקות, dorgo כתב:

הדוגמא שלך קצת קיצונית אבל כן. ישראלים שקועים בדעות קדומות וזה חרוט בהם וקשה להתנער מזה.

תפרסם את הרכב שלך ככה שיתבלט מעל האחרים (תמונות ברורות של רכב נקי, מסביב ומבפנים) עם המחיר שאתה מבקש וכמה שיותר פרטים.

לגבי המחיר, כמו שהמלצתי, הייתי מסתכל על מודעות מקבילות, מחשב את מחיר המחירון ורואה "סטטיסטית" מה המחיר הנדרש.

כמובן שהייתי משתמש בכלים נוספים של היסטוריית מודעות כדי לראות איזה מודעות נעלמו מהלוח ואיזה מהמודעות האחרות ממשיכות להתעדכן יחד עם המחיר.

תודה

לפני 1 דקה, סולל הדרך כתב:

זה ממש לא שוק מעוות, יש לי חבר שמחזיק קורולה עם 265K על השעון (תרגום ממילים, כי הרכב בארה"ב) הוא משתמש בו כרכב משני, לא מטפל בו ומחכה שהוא ימיות והוא לא מת!
זה לא יקרה עם רנו...
יש אנשים שמה שחשוב להם זה רק להגיע מנקודה לנקודה בלי להסתחבק עם המוסכניק.

אני בדעה שמכונה זה דבר שמצריך טיפול תקופתי, לכל רכב יש את המחלות שלו, אבל תטפל בזמן, תהייה קשוב לרכב והוא יחזיר לך.

כמובן שיש רכבים שנקראים "אמינים יותר" ויהייו סלחניים יותר לאי טיפול, אבל השוק פה בהחלט מעוות בעניין הדעות מפעם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...