Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בוחר באיביזה, סלון נעים ואיכותי יותר, זריזה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ואם אני בסוף שם את ה i20 למול ה C3?

יש עדיפות? הבנתי ה C3 עם גיר פלנטרי רגיל 6 הילוכים למול רובוטי דו מצמדי?

ה C3 גם כמה אלפים פחות ועם שנתיים יותר אחריות.

פורסם

לi20 יש יותר מערכות בטיחות ברמות אבסור הבכירות, לדעתי מושב תומך יותר והרכב מרווחת יותר.

הסלון בסיטרואן איכותי יותר, וגיר פלנטרי זה יתרון.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני הייתי בוחר בסי 3. אבל זה אני.

איזה מערכות בטיחות יש ביונדאי לעומת הסי 3?

אני מכיר ששניהן מאובזרות מאוד, אשמח לדעת

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

לא מעט:

1928154030_Screenshot_20220612-161045_SamsungInternet.thumb.jpg.5e58b315a633097fd68e025ef7440c18.jpg

פורסם

לא כ״כ מכיר את הגיר הרובוטי. היתה לי פיקנטו GT line שרכשתי בשנת 2018 (ב-2020 החלפתי אותה ב-SUV של סיטרואן).

- אהבתי: הרכב מאוד חסכוני, הנסיעה נעימה, אפשר לחנות בקלות בכל מקום, ערך הרכב יחסית נשמר, נמכרה ממש בקלות.

- לא אהבתי: נסיעות מחוץ לעיר. הרכב (בזמנו לפחות) לא היה מספיק מאובזר בטיחותית (ללא בקרת סטיה מנתיב / שיוט אדפטיבי). הרכב נמוך, קטן וצפוף.

הייתי בודק אולי את היאריס של טויוטה שאמנם נמצאת במיקום קצת יותר גבוה במחיר, אבל להבנתי שומרת אפילו יותר טוב על הערך, יותר מאובזרת בטיחותית.

פורסם

יאריס כבר הוצעה פה. כרגע לא ניתנת לרכישה אצל היבואן הרשמי, אולי רק ביבוא מקביל.

בקרת שיוט אדפטיבית היא לא אבזור נפוץ בסגמנט המיני וגם בדגמים שהיא קיימת בהם כמו טויוטה אייגו היא לא פעילה עד בלימה מלאה ובזינוק מחדש ככה שזה דיי מפספס את הפואנטה של רכב עירוני שנוסע בפקקים ובמהירויות נמוכות.

פורסם
בתאריך 13.6.2022 בשעה 12:44, Mike808 כתב:

יאריס כבר הוצעה פה. כרגע לא ניתנת לרכישה אצל היבואן הרשמי, אולי רק ביבוא מקביל.

בקרת שיוט אדפטיבית היא לא אבזור נפוץ בסגמנט המיני וגם בדגמים שהיא קיימת בהם כמו טויוטה אייגו היא לא פעילה עד בלימה מלאה ובזינוק מחדש ככה שזה דיי מפספס את הפואנטה של רכב עירוני שנוסע בפקקים ובמהירויות נמוכות.

כן, זו אחת הסיבות שעברתי לרכב יותר גדול. נסיעות מחוץ לעיר הפכו לעניין שבשגרה והפיקנטו כבר לא ממש עמדה בדרישות.

כאמור, אם נסיעות מחוץ לעיר לא נמצאות על הפרק הפיקנטו מרגישה לי כמו בחירה נהדרת ביחס לתקציב. היא גם הרגישה לי הרבה  ידידותית מהמקבילה יונדאי i10 (אבל זה היה ב-2018, לא יודע אם ומה השתנה מאז בסגמנט).

פורסם (נערך)

לאחר אין סוף הרהורים הוזמנה I20 כחולה עם פנים שחור/בז'.
היתה יחסית מרווחת גם מאחור ובפנים היחידה שהייתה עם שילוב בז' ולא שחור קודר.

ובמחיר סבבה של כ 111 אש"ח לגרסא SUPREME.

עריכה אחרונה על ידי stas12
פורסם
Just now, Mike808 כתב:

תתחדש וסע בדרכים טובות!

מה זמן האספקה הצפוי?

יש במלאי, 20 ימי עבודה.
זה בין היתר אחת הסיבות. במקרה נפלתי על יחידה אחרונה כחולה במלאי.

פורסם
לפני 40 דקות, stas12 כתב:

יש במלאי, 20 ימי עבודה.
זה בין היתר אחת הסיבות. במקרה נפלתי על יחידה אחרונה כחולה במלאי.

נשמע רכב תענוג, תתחדשו!

• תוכן חדש...