Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק עכשיו יצא לי ליקרוא את הת'רד.פשוט חזק.

ראלי טורבו, אני חייב לציין שאתה פיקציה יותר מצחיקה מגרג מאייר :hihi:

אני מוחה!

בתור ההוגה של גרג מאייר ידידנו, אני חייב למחות!

:lol:

אגב,

יש מועדון חדש : FIII , Fictions In Israel Iaaaaaaa'oloim

:lol: , המפגש הראשון בשבת הקרובה בחוצות כרמיאל :twisted:

:-)

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אוהב את משחק האשליות והאולי "בעתיד " שהולך פה ...

אני יכול פה , אני יכול שם , אני יכול להכנס לקנות דיאבלו ובלה בלה בלה ....

דבר ראשון עכשיו המקסימום שאתה יכול זה מיול מסריח .

אולי בגילך עוד לא למדת את זה אבל אנשים שופטים על פי מעשים , ולא על פי דיבורים .

אתה רוצה לעשות את הראלי הכי חזקה בארץ ... סבבה.... בנתיים תפסיק סתם לעצבן אנשים ותחזור אלינו אחרי שתתקין את T16 ואז יהיה על מה לדבר .

אני גם עוד כמה שנים שוקל לקנות למבורגיני חדשה ... אבא שלי מפוצץ והוא אמר לי שיש שם כריות אוויר .

מצטער שאני כזה לא נחמד אבל אין דבר יותר מעצבן מזיוני שכל ועוד ביוחד שהם עתידיים ... שיהיה לך משהו בידיים , אז תדבר .

אני במקומך הייתי משקיע את הכסף בנערות ליווי ומרשים את כל הילדות בכיתה בידע הגדול שלך ... גם מעין אריה בעור כבשה עשירה ...

פורסם

אמנם הייתי בעצבים (למה עצבים? הקליקו כאן, בסוף הת'רד... הם זונות :!: ), אבל עכשיו נרגעתי אחרי הת'רד הזה... :shock::shock:

כעת, אני בהלם :wink:

הפיקציה אמיתית, באופן פרדוקסלי :?::lol:

MCS 2008

פורסם

תקשיב ילדון

רוצה לקנות? קנה.

רוצה לשפר? שפר.

אל תדבר.

או כמו שאומרים:

you wanna shot? shot! dont talk!

אתה בן 16.5.... יש לך עוד איזה שנה עד שתתחיל לנהוג לבד. ואתה יודע איזה מסוכן זה ראלי לנהג חדש? תאמין לי אני יודע מנסיון. וחוץ מזה, ההורים שלך יותר מפגרים ממך אם הם באמת היו מסכימים לקנות לך משהו כל כך מסוכן ישר, ולשפר אותו כל כך הרבה. אבל מה לעשות, כניראה את זה שהם מפוצצים בכסף הם לא עשו בעזרת שכל...

אז דיי....לא באנו לרדת על אף אחד....אבל חלאס עם השטויות שלך. אתה מזבל תשכל על לקבוע רייס לעוד חצי שנה.

אתה נורמלי?!!?!?! עוד חצי שנה אתה יודע מה זה? אתה יודע כמה מכונית E.L מחליף בחצי שנה?!!?!!!:) אלוהים יודע מה יקרה עד אז. עד שלא באמת תתחיל לבצע דברים, אל תטחון מים...

Back to the original - NC again.

פורסם

ההורים לא מפגרים ,

לראלי דור שני יש כרית אוויר לכן הראלי הוא רכב מאד בטוח שכל נהג חדש יכול להסתדר אתו מצויין ....

אני אומר תקנה ninja zx12 , קטנוע קטן וחמוד ... לא מסוכן בכלל ... בדיוק לנהג חדש .

פורסם

אנשים!!!!!!!!!!

אני לא מבין אתכם!

לילד יש כסף וחלום, מה הבעיה - הוא רוצה ראלי עם טורבו ויש לו כסף - למה להרוס לו?

מקסימום, האבולוציה תעשה את שלה :p

סתם סתם, ברצינות, תנו לילד יד להגשים חלום (ואני לא עוזי חיטמן).

טיפה תשובות רציניות לעזור לו, ותאמינו לי שהוא יודע מה הוא רוצה. זאת אני יודע משיחה איתו בה"פ.

ודיי כבר עם השטויות של הפיקציה, הוא לא!!

יובל.

פורסם

אהלן ידידיי שוחרי התרבות המוטורית, צפרא טבא לכם.

תודה ליובל שהוציא לי את הפנינות מהפה, הוא אמר את זה בדרך הכי חכמה, נפלאה, יפה, צנועה ומעידה על איבר מין גדול שאפשר, יישר כוח יובל! על זה תקבל סיבוב על האלפא ואפילו על בנות ביתי.

עכשיו לעניין, ילדון הראלי, אל תתן לאף אחד לקטוע את חלומך, תדבוק בו ותאמין והוא יתגשם.

בברכת יום טוב, גרג.

פורסם

מילים כדורבנות..... :lol:

ד"א

E L כן רוצה למכור את הראלי.הוא פשוט עדיין לא יודע את זה....

במידה ותקנה אותה,הוא יוסיף פגוש קידמי של אונו,רדיו דיסק שלא מעביר שירים קדימה-ואת כלבו האהוב בובי שכבר התרגל להיותו צ'ופר בכל עיסקה שמבוצעת ע"י E L....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
אנשים!!!!!!!!!!

אני לא מבין אתכם!

לילד יש כסף וחלום, מה הבעיה - הוא רוצה ראלי עם טורבו ויש לו כסף - למה להרוס לו?

מקסימום, האבולוציה תעשה את שלה :p

סתם סתם, ברצינות, תנו לילד יד להגשים חלום (ואני לא עוזי חיטמן).

טיפה תשובות רציניות לעזור לו, ותאמינו לי שהוא יודע מה הוא רוצה. זאת אני יודע משיחה איתו בה"פ.

ודיי כבר עם השטויות של הפיקציה, הוא לא!!

פיקציה או לא , למה לאנוס 106 ? , שילך לחנות ויקנה איזה TT ... בשביל צפונבונים כאלו ה - TT נוצרה .

יש עכשיו ב - VIP MOTORS הרצליה הונדה s2000 ב - 275,000 , ויש בוקסטר משופרת ב - 485,000 .

יש לך את הסכומים , לך תקנה ... העיקר תעזוב את הראלי , היא לא לאנשים כמוך .

פורסם
מילים כדורבנות..... :lol:

ד"א

E L כן רוצה למכור את הראלי.הוא פשוט עדיין לא יודע את זה....

במידה ותקנה אותה,הוא יוסיף פגוש קידמי של אונו,רדיו דיסק שלא מעביר שירים קדימה-ואת כלבו האהוב בובי שכבר התרגל להיותו צ'ופר בכל עיסקה שמבוצעת ע"י E L....

תומר תומר :nono:

הגיע זמן שתתעדכן

עכשיו EL מוסיף רק דברים נוצצים. ניקלים. אלומיניום. סליקים :) שלב הבא - ציפוי נירוסטה לבובי הכלבלב :)

פורסם
גלעד

אחי למה אתה נעלב

אדום זה צבע יפה

תגידו אתם מכירים סדנאות שיפורים בצרפת כמו ה-TTP בגרמניה?

אני חייב את זה בשביל אבא שלי

תודה לכם

למה?...מה אתה רוצה לשלוח אותו להשתלם בצרפת כדי שיבנה את "הראלי הכי מהירה בארץ בעוד חצי שנה"??

וואלה אתה מצחיק.... :lol:

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

טוב חברים

נראה לי שאתם כועסים עליי יותר מדי בגגלל שאני מפגיז פה בשאלות והצהרות

תשמעו אני כמוכם, אני לא רוצה TT משופרת וחזקה כמו שיש לכל הצפונים העשירים

אני רוצה מכונית ישנה וחזקה, מכונית ספרתנית

אז במקרה לאבא שלי יש קשרים בצרפת ועם קבוצה של פיג'ו שם אז אני רוצה לנצל את זה.

בבקשה אל תבינו אותי לא נכון אני רןצה לקבל מכם מידע כי יש לי חצי שנה לעבוד על הפרויקט הזה. אז כמו שאמרתי לכסף אין גבול אז אני יכול לתת לדימיון שלי להתפרע.

וכמו שאמרתי לE.L - מתי שתמכור את הראלי תודיע

למי פה מהחברה יש ראלי והוא מוכן למכור אותה הרבה הרבה מעל המחירון רק בשביל מה שאני מתכנן לעשות?

תודה לכם חברים :p

פורסם

אני לא כועס עליך.

אני בכלל לא קשור.

אין לי ראלי.

השם זה סתם בשביל הקטע.כי אני חושב שלהוסיף את המילה "ראלי" בשם,או כל כינוי מגניב אחר,די מסתיר את זה שבמציאות אני בן 17(עוד חודש וחצי) ,אבל עוד מעט אני אוציא רישיון ואז אני אפגיז פה את כולם.אבל אני מבין הרבה במכוניות,כי אני מנוי על "קאר" וגם עם "איוו".עוד מעט כשאני אוציא רישיון,אני אקנה ראלי ואני אשים לה פילטר ואגזוז.

אם לראלי יש 100 כוחות סוס,פילטר זה עוד 10 אחוז,אגזוז זה עוד עשרה-אני חושב ש120 כוח סוס זה יפה.לא צריך מעבר לזה בכזה אוטו.

יש לי גם חבר שהיה פעם שכן של ראם סמואל,כך שהוא נתן לי כמה עצות ממש ממש טובות על נהיגה ואני הולך לנצל את זה ברגע שאני אצליח לשכנע את אמא שלי לקנות לי ראלי,כי אני מוציא את כל הכסף שיש לי על מגאזינים ולכן קצת קשה לי לחסוך.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

למה יש לי הרגשה שזה מר BMW\UNO ?

עכשיו הוא רוצה להיות עם החברה אז הוא בחר בראלי..

לא אתפלא אם זה לא הוא.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...