Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מילים כדורבנות..... :lol:

ד"א

E L כן רוצה למכור את הראלי.הוא פשוט עדיין לא יודע את זה....

במידה ותקנה אותה,הוא יוסיף פגוש קידמי של אונו,רדיו דיסק שלא מעביר שירים קדימה-ואת כלבו האהוב בובי שכבר התרגל להיותו צ'ופר בכל עיסקה שמבוצעת ע"י E L....

תומר....אוי תומר.....איזה :loco: אתה....או אפילו... :silly: ..... :screwy:

אין לי כלב...אבל לא הייתי מתנגד.

אה כן....והיא ל-א למכירה :twisted:

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בחורצ'ק... תחשבו על מה שאתה בעצם אומר כאן.

עדיין אין לך רישיון וכבר אתה רוצה להשים טורבו בראלי...

תשמע, זה לא שאני יורד עליך שאין לך רישיון, עד לא מזמן גם לי לא היה רישיון (בעצם עדיין אין לי רישיון - אני צריך ללכת למשרד הרישוי ביום ראשון ולקחת אותו...) אבל מה לך ולראלי בכלל ? עוד לא התחלת לנהוג וכבר אתה רוצה ראלי ? אתה בטח מאוד רוצה לעשות תאונה...

מזה אני מסיק בעצם שאתה לא רוצה את הרכב לעצמך - כי אתה בכלל עדיין לא יודע לנהוג - אתה רוצה את הרכב בשביל שתהיה גבר ותיקח אנשים ברייסים - זאת גם הסיבה שאתה רוצה להשים ברכב טורבו לפני שנסעת בוא בכלל...

תעשה טובה - אל תהיה טיפש - דבר ראשון - להשים ברכב טורבו זה לא קלי קלות...

דבר שני - תפסיק לעזאזל לחשוב על שתהיה לך הראלי הכי טובה בארץ - תפסיק להתנהג כמו ילד קטן ! אתה לא בן 12, אתה בן 16.5 ! תתבגר קצת !

קודם תלמד לנהוג.

אחרי זה - תנהג קצת על רכב רגיל, לא ספורטיבי. (אם כסף זה לא בעיה בשבילך - אז בנתיים תקנה לך איזה גולף...)

אתה לא הולך למות עוד יומיים...אל תדאג...יהיה לך זמן לקנות ראלי מאוחר יותר ולשפר אותה.

ורק אחרי שתנהג קצת על רכב רגיל - ואם עדיין תחליט לקנות לך ראלי - אז תמצא אחת, תראה אם היא בכלל מתאימה לך, ותקנה. איך אתה יודע שאתה בכלל תואהב ראלי משופרת ??? אולי בכלל ראלי סטנדרטית תספיק לך ?

אתה מבין - קודם תנהג בה ואחר כך, אם תרצה - תתחיל להכניס בא מה שאתה רוצה...

המעבר ממשפחתית של המורה נהיגה לראלי עם טורבו ממש לא יהיה קל עליך - והראלי בסופו של דבר תתקע בעצם קשיח כלשהו....ותתרסק - וגם אתה.

פורסם
מילים כדורבנות..... :lol:

ד"א

E L כן רוצה למכור את הראלי.הוא פשוט עדיין לא יודע את זה....

במידה ותקנה אותה,הוא יוסיף פגוש קידמי של אונו,רדיו דיסק שלא מעביר שירים קדימה-ואת כלבו האהוב בובי שכבר התרגל להיותו צ'ופר בכל עיסקה שמבוצעת ע"י E L....

תומר....אוי תומר.....איזה :loco: אתה....או אפילו... :silly: ..... :screwy:

אין לי כלב...אבל לא הייתי מתנגד.

אה כן....והיא ל-א למכירה :twisted:

אל תדאג, עוד חצי שנה הוא יגיד שהוא צריך למכור אותה מסיבה אישית....ואז הוא יקנה אוטו אחר, אולי יותר טוב....אלוהים יודע...:) אבל סוחר הוא לא!!! הוא פשוט אוהב לגוון מכל העולמות:).

תראה, אם אתה באמת רוצה ואתה באמת רציני, העצה הכי טובה שאני יכול להביא לך, קודם כל, תלמד לנהוג. אחרי שאתה מוציא את הרשיון, שוב פעם, תלמד לנהוג. כי תאמין לי, אחרי שאתה מוציא רשיון, זה לא אומר שאתה כבר יודע לנהוג. אתה עדיין לא יודע! לומדים לאט לאט, ואתה לא תידע בחודש או החודשיים הראשונים. לך לקורסי נהיגה, ואחרי לפחות(!) חצי שנה, רק אז תחשוב ראלי, אם אתה באמת יודע לנהוג. ושלא לדבר על לשפר אותה, אז זה בכלל מסוכן...

Back to the original - NC again.

פורסם

לירן

כבר סידרתי לי לעוד 3 חודשים שיעורי נהיגה על TT 180 כ"ס קופה

אני אעשה יותר מ28 שיעורים בשביל להרגיש מזה רכב ספורטיבי

ואז יום אחרי שאני עובר טסט אני ואסא שלי יורדים לסיבוב בראלי החזקה בישראל

ראלי של אחד כאן מהפורום

:(

פורסם
בחורצ'ק... תחשבו על מה שאתה בעצם אומר כאן.

עדיין אין לך רישיון וכבר אתה רוצה להשים טורבו בראלי...

תשמע, זה לא שאני יורד עליך שאין לך רישיון, עד לא מזמן גם לי לא היה רישיון (בעצם עדיין אין לי רישיון - אני צריך ללכת למשרד הרישוי ביום ראשון ולקחת אותו...) אבל מה לך ולראלי בכלל ? עוד לא התחלת לנהוג וכבר אתה רוצה ראלי ? אתה בטח מאוד רוצה לעשות תאונה...

מזה אני מסיק בעצם שאתה לא רוצה את הרכב לעצמך - כי אתה בכלל עדיין לא יודע לנהוג - אתה רוצה את הרכב בשביל שתהיה גבר ותיקח אנשים ברייסים - זאת גם הסיבה שאתה רוצה להשים ברכב טורבו לפני שנסעת בוא בכלל...

תעשה טובה - אל תהיה טיפש - דבר ראשון - להשים ברכב טורבו זה לא קלי קלות...

דבר שני - תפסיק לעזאזל לחשוב על שתהיה לך הראלי הכי טובה בארץ - תפסיק להתנהג כמו ילד קטן ! אתה לא בן 12, אתה בן 16.5 ! תתבגר קצת !

קודם תלמד לנהוג.

אחרי זה - תנהג קצת על רכב רגיל, לא ספורטיבי. (אם כסף זה לא בעיה בשבילך - אז בנתיים תקנה לך איזה גולף...)

אתה לא הולך למות עוד יומיים...אל תדאג...יהיה לך זמן לקנות ראלי מאוחר יותר ולשפר אותה.

ורק אחרי שתנהג קצת על רכב רגיל - ואם עדיין תחליט לקנות לך ראלי - אז תמצא אחת, תראה אם היא בכלל מתאימה לך, ותקנה. איך אתה יודע שאתה בכלל תואהב ראלי משופרת ??? אולי בכלל ראלי סטנדרטית תספיק לך ?

אתה מבין - קודם תנהג בה ואחר כך, אם תרצה - תתחיל להכניס בא מה שאתה רוצה...

המעבר ממשפחתית של המורה נהיגה לראלי עם טורבו ממש לא יהיה קל עליך - והראלי בסופו של דבר תתקע בעצם קשיח כלשהו....ותתרסק - וגם אתה.

יש לי משהו להגיד:אני חושב שקצת נסחפנו עם ה"סגידה" הזו לראלי-נכון אוטו נחמד לאללה התנהגות כביש וכו' וכו'..אבל להגיד: "תנהג על ראלי תראה אם היא מתאימה לך בכלל" פחחחח מה זה M5?מה זה פורשה? יאללה לא צריך להגזים זו סה"כ פיז'ו ראלי...עם 100 כ"ס במקרה הטוב ועם הרבה השקעה היא 140 כ"ס...

אני ממש לא מזלזל באוטו אבל לא צריך להגזים...

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם
יש לי משהו להגיד:אני חושב שקצת נסחפנו עם ה"סגידה" הזו לראלי-נכון אוטו נחמד לאללה התנהגות כביש וכו' וכו'..אבל להגיד: "תנהג על ראלי תראה אם היא מתאימה לך בכלל" פחחחח מה זה M5?מה זה פורשה? יאללה לא צריך להגזים זו סה"כ פיז'ו ראלי...עם 100 כ"ס במקרה הטוב ועם הרבה השקעה היא 140 כ"ס...

הקטע הוא שהוא לא יודע עדיין איזה נהג הוא...

אולי הוא בכלל לא יואהב את הראלי ???

מי יודע...

כל מה שאני אומר הוא שקודם שיסע באוטו רגיל, ואחר כך יחשוב רק על ראלי...

וכ"ס זה לא הכל באוטו... מה עם ההתנהגות של הרכב ???

פורסם
לירן

ראלי של אחד כאן מהפורום

הנה התגובה שלי, במילה אחת:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!

מילה אחת כמו שאמרתי! ותאמןי לי זה התגובה של כולם!!!

ללמוד לנהוג על TT?!?!?!! דיי כבר להמציא שטויות, תצא מהסרט ילד! בשביל שתוכל ללמוד לנהוג אתה חייב שגם במושב ליד הנהג יהיו דוושות והאוטו חייב להיות אחרת לגמריי! יש למורה, זה שיושב ליד התלמיד, כפתור מיוחד לצפצוף, ואיתותים משלו והכל. ולא נראה לי שמישהו יהרוס את ה TT שלו בשבילך! אז דיי עם השטויות. שלא לדבר על זה שאתה לא יודע לנהוג, אז בהתחלה אתה כל כך תהרוס לבעל הרכב את הקלאץ'.... אז דייייי חלאסססס

Back to the original - NC again.

פורסם

הקטע הוא שהוא לא יודע עדיין איזה נהג הוא...

אולי הוא בכלל לא יואהב את הראלי ???

מי יודע...

כל מה שאני אומר הוא שקודם שיסע באוטו רגיל, ואחר כך יחשוב רק על ראלי...

וכ"ס זה לא הכל באוטו... מה עם ההתנהגות של הרכב ???

אתה צודק,אני דיברתי באופן כללי על הדיבורים כאן על הראלי...ברור שבשביל ללמוד לנהוג הוא צריך רכב פשוט ללא אופי ספורטיבי..משהו רגיל לגמרי...

אבל בעלי הראלי כאן כבר קצת הגזימו עם ההפיכה הזו של הראלי לאיזה רכב על..

כן..ואני בעליה הגאים :? של צרפתייה ספורטיבית...ככה שאני לא משוחד...

פורסם

מילא הוא היה אומר שהוא קונה ראלי אחרי הרישיון... אבל הוא אומר שהוא רוצה להכין ראלי עכשיו עם טורבו - שיהיה לו מוכן... והוא חושב אפילו על T16 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם
לירן

ראלי של אחד כאן מהפורום

הנה התגובה שלי, במילה אחת:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!

מילה אחת כמו שאמרתי! ותאמןי לי זה התגובה של כולם!!!

ללמוד לנהוג על TT?!?!?!! דיי כבר להמציא שטויות, תצא מהסרט ילד! בשביל שתוכל ללמוד לנהוג אתה חייב שגם במושב ליד הנהג יהיו דוושות והאוטו חייב להיות אחרת לגמריי! יש למורה, זה שיושב ליד התלמיד, כפתור מיוחד לצפצוף, ואיתותים משלו והכל. ולא נראה לי שמישהו יהרוס את ה TT שלו בשבילך! אז דיי עם השטויות. שלא לדבר על זה שאתה לא יודע לנהוג, אז בהתחלה אתה כל כך תהרוס לבעל הרכב את הקלאץ'.... אז דייייי חלאסססס

דרך אגב, בנתניה יש מורה נהיגה על גולף GTI

פורסם

גם אם תעשה שיעורי נהיגה על אוודי טיטי , או וויפר או פג'ו 306 מסויימת עם פול כוח , אתה עדיין רק תלמד לנהוג.. ולא נהיגה ספורטיבית .. נהיגה ספורטיבית תעשה קורס אחרי שיהיה לך רישיון , אתה כנראה לא מבין את ההבדל בין נהיגה ספורטיבית לבין לדעת לנהוג, בין אם למדת על קסארה כמוני או טיטי כמו שאתה חושב שתלמד, שנינו למדנו אותו דבר.. לנהוג.. ובטח שלא בצורה ספורטיבית... (אולי באוטו ספורטיבי..)

פורסם

הת'רד הזה מתקרב בצעדי ענק למס' ההודעות של "ת'רד הבדיחות הרשמי" אם זה יעבור אותו זה יהייה גם סוג של בדיחה....לא??..!! :wink:

• תוכן חדש...