Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, אני מחפש רכב לאשתי ושמתי את עיניי על סיטוראן קקטוס. שמתי עין על קקטוס שנת 2018 אוטומטית יד שניה עם 95000 ק"מ במחיר של 47,000 ש"ח. לפי מה שנמסר עבר תאונת פח קלה יחסית שתוקנה ע"י הביטוח (הוחלף מכסה מנוע וכנף קדמית).

דיברתי עם המוכר וההתרשמות מדבריו  שהרכב טופל במסירות במוסך מורשה יבואן אי-קאר (בראשל"צ לדעתי), והוא עדיין באחריות עד מאי 23. עשו גם טיימינג לפני חודשיים (הבנתי שהיה ריקול על הטיימינג) למוכר יש בידיו תוצאות בדיקה שנעשתה בקומפיוטסט אור יהודה (בדיקה שנעשה על ידי מתעניין אחר שלא לקח את האוטו).

מצ"ב תוצאות הבדיקה (את ה"טבלה" המרכזית הקלדתי ידנית כי זה ממש מטושטש בצילום)

מה אתם אומרים על תוצאות הבדיקה? האם ישנם ליקויים משמעותיים? (כאלו שהם כאב ראש וחור בכיס?) המוכר טוען כי מדובר בהערות כלליות שמופיעות בכמעט כל הרכבים הנבדקים במכון, ושאני יכול להיות עוד יותר רגוע הואיל והרכב באחריות. וגם מציין שהנתונים של המנוע מבחינת כ"ס ודחיסה ממש ממש מצויינים.

בקיצור, אשמח מאוד לחוות דעתכם! (אני מניח שאם אני אלך לראות את האוטו אני אעשה עוד בדיקה ליתר ביטחון, השאלה אם כדאי לי ללכת לראות את האוטו ולהתקדם איתו)

תודה!

191182558_.thumb.jpg.a17d6917d1d37758710635d418f26716.jpg

650251522_.thumb.jpeg.f6c725b346f3fa058292fba91a4c5064.jpeg417817344_.thumb.jpeg.62d8736a243b8d1a8f487ba29e955bc3.jpeg1194833426_.thumb.jpeg.ba366a43c9a30bab9595a4f3fabaca8d.jpeg1769719699_.thumb.jpeg.91609ceabb7e96fef110e3abb771e2e4.jpeg

פורסם

המחירון של הרכב הזה לפי לוי יצחק לפני שקלול הינו 67000₪, תוציא דוח סליקה/בלק״ר ותוודא מדוע הוא דורש  20000₪ מתחת למחירון, ייתכן והתאונה שעבר הרכב הרבה יותר קשה ובעלת ירידת ערך הרבה יותר גבוהה ממה שהצהיר עליה המוכר , תבדוק את העניין לעומק לפני שאתה מתקדם.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

הטיימינג היה לפי מה שהבנתי על חשבון היבואן בגלל ריקול, לפי מה שהבנתי.

אני כמובן אבדוק גם מבחינת היסטוריה ודוח סליקה, וגם אקח לבדיקה, אבל השאלה שלי מה דעתכם על דוח הבדיקה כלשעצמו?

פורסם

ב2018 לא היה אמור להיות ריקול, אלא אם נדלקה נורית תקלה ולכן הרצועה הוחלפה במסגרת אחריות. זה משהו שצריך לבדוק מול המוסך.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי הוא מספר לך סיפורי סבתא. 

לא כול רכב ליסינג מטופל במורשה יבואן. 

כמו שיוליאן אמר, הרצועה הוחלפה כניראה בגלל שנדלקה נורה. תבקש ממנו היסטורית טיפולים לראות באמת שמה שהוא אומר זה נכון. 

פורסם

היו לי כמה סיטרואנים ליסינג בעברי, כולן היו ליס של היבואן וכולם טופלו במוסך מורשה.
תלוי מי הליס?
זה נכון שברוב החברות מטפלים במוסכי הליס באיכות הכי נמוכה שאפשר והיות והרכבים לא מבוטחים אין תיעוד בסליקה לתאונות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי סיטרואן ליס בעברו - ליס של היבואן.  לא רק שהוא טופל במוסך מורשה יבואן כמובן עם תיעוד מלא, הוא היה מבוטח בבטוח מקיף (התעודות נשארו בתא הכפפות).

פורסם

ה-C4 הקודמת שלי נרכשה ב-2012 אחרי שלוש שנות שירות באופרייט ליס. טופלה אצל היבואן והיתה תענוג של רכב- נקייה מתקלות לאורך שנים. לא חושב שאופרייט עוד מתעסקים עם לובינסקי

פורסם

אופרייט ליס - יאמר לזכותם -  מטפלים בהרבה רכבים במוסכי יבואן. קניתי לא מזמן יונדאי אלנטרה שהייתה של אופרייט, והוצאתי דרך מוסך מורשה כלמוביל את ההיסטוריה, טופלה במוסך מורשה כלמוביל כמו שעון.

לפני 21 שעות, much כתב:

המחירון של הרכב הזה לפי לוי יצחק לפני שקלול הינו 67000₪, תוציא דוח סליקה/בלק״ר ותוודא מדוע הוא דורש  20000₪ מתחת למחירון, ייתכן והתאונה שעבר הרכב הרבה יותר קשה ובעלת ירידת ערך הרבה יותר גבוהה ממה שהצהיר עליה המוכר , תבדוק את העניין לעומק לפני שאתה מתקדם.

וכמה המחירון אחרי שמכניסים את כל הפרטים? 
אחרי הורדת הליסינג, יד שניה וקלומטרז' אני מעריך שהמחירון המשוכלל הוא קרוב למה שהמוכר מבקש.

• תוכן חדש...