Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Just now, mo2013 כתב:

חשוב ללכת על מקורי?

חליפי טורקי יעלה חצי אבל רוב הסיכויים גם ישרת חצי מהזמן אם לא פחות. אז זה תלוי כמה זמן אתה מתכנן להחזיק את הרכב. 

אישית אני הייתי הולך על יצרן oem כלשהו דוגמת trw, בהנחה וניתן להשיג כזה בארץ. 

לגבי החריקה שאתה שומע, כן היא יכולה להגרם מהמוטות קישור, אבל גם ממקומות אחרים, לכן קשה להגיד בודאות.

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, Igalz כתב:

חליפי טורקי יעלה חצי אבל רוב הסיכויים גם ישרת חצי מהזמן אם לא פחות. אז זה תלוי כמה זמן אתה מתכנן להחזיק את הרכב. 

אישית אני הייתי הולך על יצרן oem כלשהו דוגמת trw, בהנחה וניתן להשיג כזה בארץ. 

לגבי החריקה שאתה שומע, כן היא יכולה להגרם מהמוטות קישור, אבל גם ממקומות אחרים, לכן קשה להגיד בודאות.

אבדוק עם אבי חלפים ומשה חלפים מה יש להם להציע ולפי זה אחליט.

תודה

עריכה אחרונה על ידי mo2013
פורסם

אין על משה חלפים . לבן שלו יש מוסך צמוד לחנות , מחירים הוגנים ואחלה עבודה .  שלח לו את הרשיון שידאג לך לחלקים איכותיים ואם אתה בסביבה דבר עם הבן שלו שייתן לך הצעת מחיר להחלפה 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
לפני 1 דקה, nepet כתב:

אין על משה חלפים . לבן שלו יש מוסך צמוד לחנות , מחירים הוגנים ואחלה עבודה .  שלח לו את הרשיון שידאג לך לחלקים איכותיים ואם אתה בסביבה דבר עם הבן שלו שייתן לך הצעת מחיר להחלפה 

תודה על הטיפ לגבי הבן שלו

אמנם אני מאזור ירושלים,  אבל זו גם אופציה

פורסם
בתאריך 17.2.2022 בשעה 23:53, Buki כתב:

במשולש יש עוד גומיה שלרוב לא נשחקת מהר  ותפוח הגה שצריך להתייחס למצב שלו אם מחליטים להחליף רק את הבוקסה הגדולה ולהשאיר את המשולש הקיים. 

@Buki איזה חלק במשולש קשור לתפוח הגה, הבול ג'וינט?

פורסם
לפני 6 דקות, BRAVO30 כתב:

איזה חלק במשולש קשור לתפוח הגה, הבול ג'וינט?

טענת שלי, במשולש יש את התפוח משולש, לא תפוח הגה.

פורסם

עדכון קטן

ביררתי בכמה חנויות חלפים, הם מחזיקים מוטות קישור תוצרת טורקית, עלות כ -50-70 ש"ח לכל מוט (בטויוטה מוכרים את המקורי ב 290 ש"ח כל מוט ללא עבודה).

האם לחפש משהו אחר או שהטורקי זה לכתחילה כשמדובר במוט קישור?

תודה

פורסם
לפני 16 שעות, BRAVO30 כתב:

@Buki עוד שאלה.. בתרשים ששלחת, מה שסימנתי בעיגול צהוב זה הצירייה?

Screenshot_20220218-154103_Samsung Internet.jpg

כן, זה הפעמון החיצוני של הציריה

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...