Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 שעות, AUDIO KING כתב:

קודם כל אתה "פוקליסט" כך שאפשר לתת לך פרספקטיבה קצת יותר טובה 

בין אתה מדבר על הסט 165V1 מסידרת הפוליגלס הישנה עם טוויטרים TN או על ה PS מסידרת הפוליגלס החדשה 

מדובר בשידרוג ענק ,זה סט נהדר איכותי עם טוויטר בהיר קצת מתכתי אבל הרבה יותר נעימים מה TN הישנים 

וופר "עצבני" נציל חזק שיורד נמוך חיתוך HPF באזור 60 הרץ ,וכן אתה חייב איטום כדי לנצל את הסט הזה כמו שצריך.

תודה רבה על ההארה אחי, אני לגמרי מבסוט עליהם עוד בדגם הקודם שקניתי( החדש טרם התקנתי לא שמעתי עדיין)

לגבי מגבר, הומלץ לי על מגבר JL (עולה לא מעט בכלל) 

-  או , להישאר עם שני מגברי זאפקו  ברכב (אחד מהם הוא - ST - 4XP )

ועם סאבוופר שקיים ברכב גם של פוקאל

-המערכת מולטימדיה פיוניר הדגם הכי חדש שיצא אגב 

נראה לי, ותקן אותי אם אני טועה שיכול להביא לי תמורה מדהימה ביחס גם למרכיבים שיש לי בנוסף ברכב.

פורסם
לפני 4 שעות, Mike1991 כתב:

נראה לי, ותקן אותי אם אני טועה שיכול להביא לי תמורה מדהימה ביחס גם למרכיבים שיש לי בנוסף ברכב.

הדיון כאן כרגע הלך לכוון של שלושה מותגים שונים ממה שאני רואה - פוקאל, מוראל וגם הומלץ כאן על RS אודיו ע"י הספונסר ישירות. 

ממה שאני קורא - פותח השרשור הוא אכן "פוקאליסט" - אודיו קינג הגדיר את זה בול. 

כמה מילים לגבי מוראל - הם לחלוטין באופי מנוגד לפוקאל, כל עוד לא מתערבים להם באופי בעזרת יכולות DSP (מעבד צליל). 

מוראל הם רמקולים שמתאפיינים במידבאסים שנוטים להיות וופרים עדינים וחמים - זה לא שהם לא חזקים אבל אופי הסאונד שלהם רך יותר משאר המתחרים כאן - כי הם אמנם יורדים מאוד נמוך, אבל ההתקפיות שלהם והעוצמה שלהם תהיה לרוב מעודנת יותר אם תשים כל מידבאס\וופר של מתחרה שלהם על אותו המגבר - וזה נובע הרבה מהעובדה שיש להם סליל ומגנט ענקיים ביחס לאלמנט וצריך המון כוח בכדי להזיז אותם. 

לעומת זאת הטוויטרים שלהם רכים מאוד - טוויטרים כיפת משי עם סליל שעובר ציפוי מיוחד -> ובשביל חובבי הז'אנר של פוקל, לרוב הטוויטרים של מוראל בתחום הרכב יתוארו כעמומים אפילו חסרי אוויר. 

לא אומר שזה בהכרח נכון - אבל בהחלט צריך לדעת לעבוד איתם ולהכיר את המגבלות והאופי שלהם. זה לא לכל אחד בדיוק כמו שפוקאל הם לא לכל אחד. 

אני באופן אישי חובב מושבע של מוראל - תקרא לי "מוראליסט" אם אתה רוצה - אבל זה יותר כי אני מתחבר לעובדה שהם מייצגים עבורי בית - גאווה ישראלית. 

לגבי RS אודיו 

מדובר ברמקולים שמגיעים במקור מאותו בית יוצר של מותגי על בשם קווארטוריגו (סינפוני) וגם מיקרו פרסיז'ן 

והם בעיני נמנים בשורה של רמקולים שמוגדרים TIER1 ביחד עם מותגים כמו DYNAUDIO וגם SCAN SPEAK 

הביצועים שלהם הינם ביצועי קצה - המידבאסים\וופרים שלהם הם מבין האגרסיביים ביותר שיצא לי לשמוע עד היום - אולי האגרסיביים ביותר בפועל. 

והטוויטרים שלהם חזקים באופן חריג לרמקול שהכיפה שלו היא כיפה רכה ומפורטים היטב. 

אכן - ממליץ לך בחום לב לגשת לשמוע.

אבל אני חושב שאתה נעול על פוקאל - אז לגבי פוקאל 

המידבאסים שלהם ואני בכוונה לא רושם וופרים אלא מידבאסים - הם סופר אגרסיביים ומאוד מאוד קליניים, מפורטים, מהירים - אבל הם יורדים קצת פחות נמוך משאר המתחרים שלהם בד"כ - ממה שאני שם לב ומהניסיון שיש לי איתם עד היום. 

הטוויטרים שלהם לעומת זאת - כמעט כולם ככולם בשיטת כיפה הפוכה - INVERTED DOME וזה מקנה להם פריסה רחבה מאוד והיענות מדהימה בOFF AXIS ביחד עם חוזק מבני עצום. 

ואתה יכול היום למצוא סדרות של פוקאל שמכילות חומרים מאוד מאוד מעניינים כמו למשל בריליום (ואני קצת מסתייג מבריליום בגלל שאם נשבר או נסדק הוא מסוכן מאוד לנשימה) ואפילו חומרים כמו סיבי במבוק בסדרת הFLEX - שדווקא עליה מציע לך להביט קצת ולקרוא קצת ביקורות וגם טווח המחיר בעיני לעומת התמורה ממנה יהיה מאוזן היטב. 

בהצלחה! 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לגבי קומפוננט איכותי ביותר, אני ממליץ לך על רמקולים של RS AUDIO STREAM 🥰 רמקולים מעולים ומקצועיים מאוד, עם בס חזק, מעולה ומדוייק.

כל חבר ששמע את הרמקולים RS ברכב התאהב מיד ברמקולים 🙏🥰

• אהבתי 1
  • ספונסר פורום
פורסם
לפני 3 שעות, lanosforce כתב:

לגבי RS אודיו 

מדובר ברמקולים שמגיעים במקור מאותו בית יוצר של מותגי על בשם קווארטוריגו (סינפוני) וגם מיקרו פרסיז'ן 

והם בעיני נמנים בשורה של רמקולים שמוגדרים TIER1 ביחד עם מותגים כמו DYNAUDIO וגם SCAN SPEAK 

הביצועים שלהם הינם ביצועי קצה - המידבאסים\וופרים שלהם הם מבין האגרסיביים ביותר שיצא לי לשמוע עד היום - אולי האגרסיביים ביותר בפועל. 

והטוויטרים שלהם חזקים באופן חריג לרמקול שהכיפה שלו היא כיפה רכה ומפורטים היטב. 

אכן - ממליץ לך בחום לב לגשת לשמוע.

אכן RS AUDIO מייצרים מידבאס או כמו שאני קורא לו (Mid sub ) אגרסיבי ומדויק בעזרתו ניתן להנות מצלילים עשירים ומלאים 

הסט מפיק סאונד חם מדויק ומפורט

ברוסיה RS AUDIO כבר נהפך ללהיט מספר 1

• אהבתי 2
פורסם
בתאריך 6.2.2022 בשעה 19:39, Dani Cohen כתב:

לגבי קומפוננט איכותי ביותר, אני ממליץ לך על רמקולים של RS AUDIO STREAM 🥰 רמקולים מעולים ומקצועיים מאוד, עם בס חזק, מעולה ומדוייק.

כל חבר ששמע את הרמקולים RS ברכב התאהב מיד ברמקולים 🙏🥰

+1

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...