Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, ברשותי מזה כשנתיים BMW3 325i שנת 2004 שעשה כ 200 אלף ק"מ

הרכב ס"ה בסדר - נוסע ודי הרבה מעל 20 אלף ק"מ בשנה, אולם התחושה היא שהמנוע די "עייף"... מרעיש, האצה קצת איטית 

אני מעוניין להשאיר את הרכב עוד זמן אבל רק במידה וחוויית הנסיעה תשתפר ובאופן משמעותי

חשבתי על אופציה להחליף מנוע (למרות שכאמור המנוע עדיין במצב נסיעה תקין)

הייתי שמח לשמוע מאנשים עם ניסיון אם החלפה כזו למנוע אחר (מן הסתם גם ישן אבל אולי עם פחות ק"מ ומייבוא) באמת תשפר את חוויית הנסיעה או שזה משהו שחבל בכלל להיכנס אליו...

* חשוב להדגיש שאני לא צריך ביצועים למרוצים או משהו כזה - פשוט לנסוע עליו יותר בכיף 

תודה! 

פורסם

תעשה בדיקת הספק בדיינו, לראות כמה אתה רחוק מנתוני היצרן. אם לא רחוק, זה לא יתן כלום. 

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

אם המנוע לא צורך הרבה שמן, אין טעם לעשות אוברול וגם לא להחליף אותו.

תעשה בדיקת מחשב שכל החיישנים עובדים באופן תקין.

תעשה שיפוץ למנגנון הוונוס ותבדוק שהDisa (סעפת יניקה משתנה) פועלת באופן תקין.

תבדוק אטימות ווקום מלאה של כל המערכות, בדגש על הצנרת מתחת לסעפת היניקה, גומיות אינג'קטורים, מגבר בלם.

תשקול התקנת maf וחיישן חמצן חדשים.

ב200000 ק"מ המנוע רחוק מסוף דרכו.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תודה רבה על כל הרעיונות והכיוונים!

כנראה שאלך על שיפור המנוע הקיים (אחרי בדיקות שאבצע)

כשאעשה אשמח לשתף ולעדכן

• תוכן חדש...