Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיאורטית כן. אבל טעויות קורות, תקלות קורות, וקורה שאזרח צריך להסביר שהוא נורמטיבי וגנבו לו לוחית רישוי והוא לא מכר נייס גאי מתא המטען שלו, למרות שכבר היה תיעוד על גניבת הלוחית.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סיפור הזוי שהיה לי לפני הרבה שנים, וכבר סיפרתי כאן:

יום אחד הגיע אלי מכתב במעטפה של "דואר רשמי" ובתוכה פתק בו אני מוזמן לסור למשטרת פתח תקווה לצורך חקירה. בקיצור - מישהו גנב משהו באיזה חנות, מי שרדף אחריו דיווח על הרכב בו נמלט, והתאור התאים לרכב שלי. לא היתה ברירה, לקחתי את אשתי ויום חופש מהעבודה, ושמתי פעמי לפתח תקווה. החוקר פתח תיק חקר אותי ואת אשתי, ראה שאני לא גבוה ולא בלונדיני, ושאשתי קטנה ושחורה, ושבכלל, לא סביר שזוג אנשים די מכובדים מחיפה יגנבו חבילת טיטולים או משהו כזה בראש העין. בתור פרס קיבלתי דוח חניה (הימים ימי כרטיסי חניה עם תלישה, ומתברר שפ"ת היתה העיריה היחידה בלי היסכם reciprocity עם חיפה.

ולמה אני מספר את הסיפור - כי הבסיס לטרטור היה דיווח עם מספר הרכב שלי. לשמחתי שה לא התפתח לדוחות על רמזורים אדומים ומהירויות יתר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 שעות, Be roo כתב:

יפה, אז חזרנו לטענה המקורית, מבחינת האזרח הקטן כל מה שמשנה לו זה חיובים שאינם שלו.

יש לו אישור מהמשטרה על הגניבה ולרוב זה סוגר את הענין, והמשטרה תחקור את הפשע ״האמיתי״ עם המשאבים שיש לה ולא תתחיל לחקור כל גניבת לוחית רישוי שאולי מתישהו בעתיד תשמש עבריין למשהו חמור יותר.

זה לא רק עניין הכסף,

יש פה גם עניין של טירטור ולך תוכיח שזה לא אתה.

איפה עניין מכירת הרכב בעתיד, הריי כשארצה למכור אני חייב לדווח לקונה על כך (אחרת יתבע אותי בעתיד), מי ירצה להכניס את עצמו למיטה חולה.

אצלי יש קצה חוט שהמשטרה בקלות יכולה לעלות על רישוי הרכב של מבצעי הפשע, יש מצלמות דרך בסביבה ויש רק יציאה אחת מהמיתחם לכביש ראשי.

בטוח שבקצת מאמץ ורצון של המשטרה אפשר לתפוס את המבצעים, לצערי המשטרה מתנערת מכל עשייה כפי שתיארו פה קודמיי.

פורסם
לפני 16 שעות, efistr70 כתב:

בטוח שבקצת מאמץ ורצון של המשטרה אפשר לתפוס את המבצעים, לצערי המשטרה מתנערת מכל עשייה כפי שתיארו פה קודמיי.

זה לא ענין של מאמץ או רצון, אלא משאבים.
אין למשטרה יכולת לטפל בתלונות הקטנות שמאו מציקות לאזרחת אבלנמוכות בסולם הפלילי, ולכן זה הנוהל, לכולם. אצלך זה קצת מאמץ, תכפיל זאת במספר התלונות שעונות לקריטריון ותקבל חוסר משאבים להתמודדות. 

פורסם (נערך)

במיקרו כמובן, במאקרו זה גורם להשתרשות של עבירות מסוימות, ולכן לעלייה גבוהה של תלונות באותן עבירות.

שזה בתורו גרם לעלייה גבוהה של סגירת אותן תלונות, בעילות של "עבריין לא נודע" ו"חוסר עניין לציבור".

ומכיוון שהסטטיסטיקה הזו לא מחמיאה (בלשון המעטה) - אין חושפים אותה.

וככה בסוף לעומדים בראש המשטרה, נדמה שהאזרחים אינם "המעסיק" של אנשי המשטרה, להם הם חייבים דין וחשבון, אלא במקום זאת הם "גורם מציק" שצריך להסתיר ממנו מידע שאינו נוח.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

תראה, היו לי בשנים האחרונות שתי התקלויות בסגירת תיקים מסוג זה.

האחת פריצה לבית - הגיע מז"פ, חיפשו טביעות אצבע ומצאו גם כלי פריצה (יותר נכון - אני מצאתי והראיתי להם), לקח 3 ימים לעדכן ש"עבריין לא נודע", ולמעשה לא ציפיתי ליותר.

אבל, היה לי ארוע שבאמת הרתיח אותי: נהג שפגע בבן שלי, שהיה כבן 10, במעבר חציה. כאשר הגשנו הודעה במשטרה התקשר עד שמן הסתם (לפי תפקידו) היה אמין, ומסר את פרטי הרכב הפוגע. המשטרה אפילו לא טרחה לזמן את הנהג לחקירה, ה"חוסר עניין לציבור" נקבע באותו ערב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 36 דקות, sperial כתב:

תראה, היו לי בשנים האחרונות שתי התקלויות בסגירת תיקים מסוג זה.

האחת פריצה לבית - הגיע מז"פ, חיפשו טביעות אצבע ומצאו גם כלי פריצה (יותר נכון - אני מצאתי והראיתי להם), לקח 3 ימים לעדכן ש"עבריין לא נודע", ולמעשה לא ציפיתי ליותר.

אבל, היה לי ארוע שבאמת הרתיח אותי: נהג שפגע בבן שלי, שהיה כבן 10, במעבר חציה. כאשר הגשנו הודעה במשטרה התקשר עד שמן הסתם (לפי תפקידו) היה אמין, ומסר את פרטי הרכב הפוגע. המשטרה אפילו לא טרחה לזמן את הנהג לחקירה, ה"חוסר עניין לציבור" נקבע באותו ערב.

אם לדרוס ילד בן 10 במעבר חצייה זה "חוסר עניין לציבור" לפי המשטרע - צריך להתחיל לשרוף ניידות ברחוב.

לא יודע איך לא עשית רעש תקשורתי על זה, אני לא הייתי שוקט.

פורסם
לפני 21 שעות, m3x7r3m3 כתב:

במיקרו כמובן, במאקרו זה גורם להשתרשות של עבירות מסוימות

אני לא חוויתי דיעה האם זו גישה נכונה, לגיטימית, יעילה או טובה. תארתי את המצב.

• אהבתי 1
פורסם

צודקת, אני רק המשכתי את מה שהגישה הזו גורמת

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...