Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעת לצמיגים של חברת דנלופ. דיברתי על האיש צמיגים ואמר שיש שתי סוגים של החברה הזאת סוג אחד יותר מומלץ.

זאת חברה טובה ומומלצת או שכדאי להתרחק?

יש עוד המלצות?

פורסם

שלום, תרשום בבקשה מה מידות הצמיגים ( כולל קוד עומס ומהירות ) ותקציב . אפשר גם איזור מגורים .

לחברת Dunlop יש מגוון צמיגים,  חלקם מוצלחים,  חלקם לא מומלצים. 

אני חושש שמנסים למכור לך דגם FM800 שהוא פחות מוצלח. 

בגדול,  אם לא מגבילים את התקציב, אני ממליץ לרכב שלך על שני דגמים:

Michelin Primacy4

Goodyear Efficient Grip Perfomance

( האחרון לא תוצרת טורקיה ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מידות 205/60R16 92 H

גם לקדמיים וגם אחוריים

אזור בנימינה-פרדס חנה-אור עקיבא

איך אני יודע איפה הצמיג מיוצר?

אני חושב 400-500 ש"ח לצמיג זה סכום סביר לגמרי

פורסם

זאת אותה המידה שיש בטויוטה ורסו שלי ( רק שאצלי נדרש קוד מהירות V ואצלך H).

אני כבר עם מישלין פרימסי 4 מעל 40 אלף קילומטרים - צמיגים הכי שקטים ונוחים שהיו לי אי פעם . גם אין שום סימני שחיקה.

אם אתה מוכן לשלם את הסכומים שרשמת, תקנה מישלין. הם שווים כל שקל.

https://tires4u.co.il/tire-service?tire=4817&cs=1&diameter=6&aspectRatio=14&width=18&type=1

לצערי אני לא מכיר צמיגיות באיזור שלך כדי להמליץ, ובדרך כלל מחוץ לגוש דן המחירים יותר גבוהים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...