Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברת אוטופרט החלה בשיווק של מוצרי Blaupunkt הגרמנית בישראל. בין יתר המוצרים נכללים רדיו דיסקים התומכים גם בקבצי MP3,

מחליפי דיסקים, מגברים, קומפוננטים, רמקולים רגילים בגדלים שונים, שלטי הגה מתוחכמים ואביזרים נלווים, החשובים למיצוי הפוטנציאל

של המערכת.

קו המוצרים החדש של Blaupunkt לשנת 2005 כולל כמה חידושים מעניינים בניהם: מקלט רדיו טלפון (מתאים לאורנג'), רדיו בעל טיונר

דיגיטאלי לקליטת שידורי DAB עם כרטיס MMC/SD, המאפשר להקליט שידורי רדיו בזמן נסיעה, מחליף 5 דיסקים קדמי ללא מחסנית להתקנה

בלוח המחוונים, רדיו דיסק MP3 עם 2 טיונרים מובנים ואנטנת חלון נוספת, לקליטת FM מושלמת, המכיל גם אקולייזר דיגיטאלי (108 ערוצים),

המכוון את עצמו אוטומטית לאחר ניתוח האקוסטיקה ברכב. בחלק מהדגמים ישנו כרטיס קוד נשלף (דומה לכרטיס אשראי), לשמירה על תחנות

רדיו וכיווני מגבר לפי טעמו של כל נהג ונהג, כניסת אודיו (או שתיים) לחיבור מקורות שמע נוספים כדוגמת נגן DVD, שינוי אוטומטי של העוצמה

בהתאם לשינוי במהירות הרכב, אפשרות לשמוע את שיחות הטלפון הסלולארי באמצעות הרמקולים והמגבר של המערכת, תצוגה רחבה במיוחד

עם מעל 4,000 צבעים, יציאה לרמקול סנטר ואפשרות לכיוון המערכת באמצעות מחשב נייד.

כל המכשירים של Blaupunkt בנויים מאיכות החומרים הגבוהה ביותר. הם מציעים טיונר רגיש במיוחד ברמה אחרת מהמקובל במכשירים במחיר

זהה ואף כפול, איפרום לצריבה של תחנות הרדיו וכיווני המגבר, המאפשר שמירת נתונים בזמן ניתוק המצבר, שליטה במחליף תקליטורים, אופציה

לכניסת אודיו ולשלט הגה, המשפר את הבטיחות בנהיגה.

אתר בלאופונקט באינטרנט: www.blaupunkt.de/index.asp

אתר אוטופרט באינטרנט: www.autopart.co.il

פרטים נוספים: 052-6444406, 052-2952410

אוטופרט בע"מ, רחוב היצירה 5 קריית-אריה, פתח- תקווה, טל': 03-9232390

7606427001_20119.jpg

7607792101_20199.jpg

thumer_RC09_300.jpg

IDC-A%2009.jpg

bremen_mp74_300.jpg

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דבר ראשון מזל טוב ובהצלחה עם המוצרים אללו.

דבר שני שאלה : איך האקולייזר "מנתח" את האקוסטיקה ברכב?

ע"י מה הוא עושה זאת?

ומה נותנת לי האפשרות של שנוי העוצמה לפי מהירות? LOL

אני אצטרך לדהור מעל ה 100 כדי לשמוע חזק? ואם אני בחניה? :)

חופש בחירה...זה בכי רע! :-P

גבר תקשיב לי ואל תצחק, לנהוג עם נשים זה לא משחק

פורסם

קוראים לאפשרות ASL יש אותה גם בפיוניר זה שינוי לפי רעשים של המנוע אם אני לא טועה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אב איך זה מפענח את הרעשים?

ע"י חיישנים? חוטים כלשהם?

חופש בחירה...זה בכי רע! :-P

גבר תקשיב לי ואל תצחק, לנהוג עם נשים זה לא משחק

פורסם
פשש, כל הכבוד בהצלחה...נתתם רושם שבלאקפונט חברה בעלת איכות ואמינות גבוהה

כי בלאו' היא באמת חברה איכותית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לגבי ה"מנתח אקוסטיקה" אני מאמין שמדובר במיקרופון שסורק את חלל הרכב ו"רואה " את כל מיקומי הרמקולים ומייצר שמיעה משלו(ככה זה למשל בפיוניר)

לגבי כיוונון העוצמה האוטומטית (כמו בפיוניר)זה ע"י מיק' שיש לו רגישות (או שניתן לכיוון רגישות מסויימת)

המוצרים של בלאנקפונט מניסיון אישי של שנים לא איכזבו......

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם
דבר ראשון מזל טוב ובהצלחה עם המוצרים אללו.

דבר שני שאלה : איך האקולייזר "מנתח" את האקוסטיקה ברכב?

ע"י מה הוא עושה זאת?

:)

ראה הסבר בקישור.

http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&u=http://www.blaupunkt.de/technology_2.asp&prev=/search%3Fq%3DDSA%2BMax%2B%26hl%3Den%26lr%3D%26inlang%3Diw%26sa%3DG

פורסם

זה לא אקולייזר 108 ערוצים אין דבר כזה זה בעצם אקולייזר 27 ערוצים ובגלל שזה לכל רמקול הם כאילו מכפילים 4X27=108. אני מכיר את הדבר הזה זה היה גם בדגמים קודמים שלהם זה גימיק נחמד אבל תכלס לדעתי לא ממש יעיל היה יותר יעיל אם היה אפשר ידנית לשלוט ולכוון את הערוצים. סך הכל אני אוהב את החברה ויש לה מוצרים נחמדים מאוד שיהיה לכם בהצלחה.

פורסם
זה לא אקולייזר 108 ערוצים אין דבר כזה זה בעצם אקולייזר 27 ערוצים ובגלל שזה לכל רמקול הם כאילו מכפילים 4X27=108. אני מכיר את הדבר הזה זה היה גם בדגמים קודמים שלהם זה גימיק נחמד אבל תכלס לדעתי לא ממש יעיל היה יותר יעיל אם היה אפשר ידנית לשלוט ולכוון את הערוצים. סך הכל אני אוהב את החברה ויש לה מוצרים נחמדים מאוד שיהיה לכם בהצלחה.
בדגם ברמן יש אקולייזר פרמטרי דיגיטאלי עם 108 ערוצים (27 ערוצים 4x רמקולים), המתקן אוטומאטי גם את ה-delay באות לכל ערוץ. בדגמים הקודמים היה מקסימום 52 ערוצים ולא כפי שצויין. ברכבי מותקן כבר 7 שנים הניו- יורק האגדתי, האקולייזר האוטומטי שבו יעיל מאוד, לאור העובדה, שכל רמקול נמצא בזווית ובמרחק שונה מהמאזין. דרך אגב, ניתן לכוון את האקולייזר גם בצורה ידנית, לאחר התיקון האוטומאטי.

אם תבדוק את תחום האודיו והקולנוע הביתי, המקדים בד"כ את תחום הרכב בכמה שנים, תראה שהדבר העכשווי החם ביותר הוא room corecction.

תודה על האיחולים.

• תוכן חדש...