Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מחפש לקנות רכב משומש לנסיעות עירוניות ובינעירוניות, משהו כמו לעבודה ובחזרה ביום יום ונסיעות למרחקים כמו תל אביב - ירושלים בערך פעם בשבוע.
חשבתי על לקנות מיני\סופר מיני, התעניינתי ברכבים אופל קורסה, סיאט איביזה, שברולט סוניק, רנו קליאו, ינודאי גטס וכד', שנתון 2010-2013 עם קילומטראז' נמוך ככל האפשר.

אני רוצה להחזיק ברכב במשך שנתיים-שלוש ושיהיה אפשר למכור אותו אח"כ, זה מבחינתי הכי חשוב.

גם חשוב לי שיהיה רכב אמין שלא צריך להשקיע הרבה בטיפולים (חלקים זולים) וכד' ואם אפשר צריכת דלק לא בשמיים.

אני לא יודע אם השיקול שלי נכון, אשמח אם תוכלו לייעץ אם למשל עדיף להשקיע עוד כסף ולקנות מיני כמו סוזוקי אלטו או שברולט ספארק חדשה יותר. בקיצור איזה רכב באמת נחשב חסכוני ונח שכדאי לחפש כעת מבלי לעבור את ה20000 ש"ח כולל הוצאות שונות וכד'?

פורסם

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ואם אתה לא נוסע הרבה, בתקציב הזה, אמינות יותר חשובה מאשר צריכת דלק קצת יותר טובה.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 17 שעות, yulianx כתב:

ידני או אוטומט?

אוטומט.
אני מנסה להבין איזה רכב באמת שווה לקנות במחיר הזה, שיהיה אפשר לחסוך בהוצאות (אמינות וחלפים לא יקרים מדי), רצוי רכב קטן ושניתן יהיה למכור אותו אח"כ.

פורסם

הייתי בודק פורד פיאסטה/יונדאי i20.

בכזה תקציב איןמסופר מיני חסכונית, יש מיני כמו הסיאט מיי או פיגו 107 אבל הם עם גיר רובוטי לא נעים.

בין היונדאי לפורד, הייתי בוחר בפורד עקב סלון איכותי יותר ו7 כריות אוויר.

לא מדובר על רכבים זריזים אבל לרוב יספקו את הנהג.

עוד אופציה בתוספת קטנה זאת המזדה 2, היא תהיה זריזה יותר, כדאי לחפש את רמת אבזור דינמיק ולא אקטיב בעלת שני כריות בלבד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...