Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

שמתי לב לפני כשבוע שתא הכפפות נפתח בטריקה, כלומר נפתח עד הסוף בשנייה שאני לוחץ על כפתור הפתיחה.

מהסתכלות על סרטונים באינטרנט, אני מניח שמנגנון הריסון אינו תקין.

1. האם ניתן לתקן את החלק המקורי?

2. היכן ניתן לקנות אחד כזה משומש או חדש?

3. העלות הסבירה לחלק משומש או חדש?

4. כמה אמור לעלות להחליף?

בגדול כל מידע בנושא יעזור.

בנוסף אם מישהו יכול להמליץ על מוסך טוב לעשות טיפול לטויוטה, כולל בדיקת תקינות לסוללות, אשמח לשמוע.

תודה,

תומר

פורסם

ככה בכללי, בצד של תא הכפפות יש דמפר (משכך) שדואג לפתיחה איטית.

אצלך הוא נשבר או יצא מהמקום. 

תאתר אותו ואני מניח שתבין מיד מה הבעיה. 

התמונות להמחשה, לאו דווקא של אותו דגם. 

77ace09s-960.thumb.jpg.2cc0b2dac0acc012f84883900b81caec.jpg

_AAAAgMCLOA-960.thumb.jpg.be37b76ea121164dc4c741fdd6aea4f5.jpg

• אהבתי 1

פורסם

נראה לי כאילו הצ'ופצ'יק בצד (שאני מניח שאליו המרסן מתחבר) קצת שבור, אולי בגלל זה הוא התנתק?

ניסיתי לצלם דרך החור בצד של תא הכפפות (התמונה השנייה), נראה שרואים את העיגול שאמור להיות מחובר לצ'ופצ'יק.

מה הדרך לסדר? להדביק את הצ'ופצ'יק (אם הוא באמת נשבר), להוציא את תא הכפפות ולחבר חזרה את המרסן?

1.thumb.jpeg.4ee4af54e919c9848cffa4c51afff868.jpeg

2.thumb.jpeg.d27a24f14fecaddefc42407a28bb8bd2.jpeg

פורסם

תשלוף משם את הזרוע של המשכך, תלביש על הפין הזה, תפתח את תא הכפפות ותראה מה קורה כשהזוע מפעיל לחץ על הפין.

רואים בבסיס הפין סדק רק קשה להבין מהתמונה מה בדיוק שבור שם והאם בר תיקון. 

• תוכן חדש...