Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתאריך 27.4.2021 בשעה 14:17, BlackChevelle כתב:

למיטב הבנתי השסתום ספיקה הוא חשמלי, אני מניח שעובד לפי בקרת מחשב

מכונאי (שלא בדק את הרכב) אמר לי אולי להחליף מצבר, למרות שהמצבר ברכב די חדש או להחליף שסתום ספיקה או לבדוק את המחשב ברכב..

האם ישנה דרך עצמאית לעלות על מקור הבעיה? מאשר להגיע למוסך ולקוות שלא יגרמו שם ליותר נזק?

אין לך את הכלים,לא פיזית ולא מבחינת ידע בשביל להגיע לפתרון של הבעיה.

אני מבין שהמוסך האחרון לא פתר לך את הבעיה אבל יש בעלי מקצוע טובים מאד שכן יכולים לפתור,לא נראה לי שמדובר בתקלה מסובכת במיוחד אבל זה כרוך בבדיקה יסודית.

דרך אגב לי היה גם רכב כזה צמוד 2014 שנסע המון ויש לנו במשפחה עוד אחד 2014 כיום,בשניהם המזגן קירר/מקרר מעולה.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
פורסם

שכחתי להוסיף, חיישן טמפרטורת חוץ לא תקין, זה שנמצא מתחת למראה הימנית

בחורף כשמעט קר היה מיד כותב מינוס 40

ובחום הוא נע רגע אחד על 20 מעלות ואז אחרי כמה שניות כבר 40 מעלות וכו'

מהפורום העולמי של פג'ו הבנתי שאין קשר בין השניים אבל חשבתי לציין גם פה

פורסם (נערך)

לדעתי זאת בדיוק הבעיה,וזה גם תואם את אופן הפעולה המשתנה ,מקרר/לא מקרר.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
פורסם
בתאריך 27.4.2021 בשעה 05:59, ronrcz כתב:

לדעתי הבעיה היא עם המאדה,היחידה הפנימית,המדחסים האלה מאד אמינים.

אם אתה באזור חדרה אני יכול להפנות אותך לשני בעלי מקצוע מעולים שיפתרו לך את הבעיה.

אשמח לקבל בפרטי את הפרטים, אני עם C4 שהמזגן שלה קצת מפשל. אני מניח שזה פתרון פשוט אבל אשמח ללכת למישהו שמבין.

פורסם
בתאריך 30.4.2021 בשעה 18:58, ronrcz כתב:

לדעתי זאת בדיוק הבעיה,וזה גם תואם את אופן הפעולה המשתנה ,מקרר/לא מקרר.

מחזק. אצלי ב307 יום אחד המזגן לא קירר. מבט בטמפ' החיצונית - מינוס כמה מעלות. ברגע שחזר לטמפ סבירה - חזר לקרר. גם כיום, וככה כבר כמה חודשים, באופן קבוע הטמפ המוצגת נמוכה בכ-10 מעלות מהמציאות. יש השפעה על המזגן - רק אם אני שם על lo זה מקרר, ברגע שאני מעלה במעלה אחת - מפסיק לקרר. ולהפך בתקופה שהראה כמה עשרות מעלות מעל המציאות.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 26.4.2021 בשעה 19:57, BlackChevelle כתב:

ברשותי פיג'ו 308 2015, מנוע 1.2 טורבו שנרכשה בחודש שעבר

הרכב מטופל לגמרי, (*עבר ריקול של החברה בנוגע לרצועת טיימינג)

לפני כמה ימים כשהתחיל גל החום, המזגן לא קירר בשעות היום, רק בשעות הערב (קירר מעולה!)

ניגשתי להוסיף גז, הוספתי במוסך כ150 גרם גז "חדש"

ביציאה מהמוסך המזגן עבר פרפקט, קירר מיידית, יכול מאוד להיות כי היה תחת צל והבדלי טמפרטורות בתוך המוסך

עכשיו הסיפור הוא כזה, כשאני נגש לרכב בשעות הצהריים בשיא החום, מניע ונוסע, מזגן מכוון לטמפרטורה הנמוכה ביותר - לפחות כ10 דקות נסיעה המזגן מוציא אוויר חם.

לאחר 10 דקות יכול להיות שיקרר בינוני, ויכול להיות שיקרר מעולה, ברוב הזמן הוא מקרר "בינוני" ולא בצורה מספקת.

לשם השוואה - ברכב הקודם שלי יונדאי גטס 2008 המזגן היה מתחיל להקפיא אחרי ממש דקה שתיים של נסיעה.

יש רעיון לביצוע עבודה עצמית כלשהי לפני שאני ניגש למוסך?

ניסיתי לנקות את המעבה עם צינור, לא היה הבדל משמעותי, בדקתי את המאוורר בחזית המנוע, עובד נהדר ומושך כמות גדולה של אוויר

*אציין שיש ברשותי עוד יחידה של הרכב, אחד לאחד, מאותה שנה, אותו סך קילומטראז' פחות או יותר ואותה היסטוריית טיפולים ושם אין את הבעיה הזו

ברשותי פיגו 208 עם תקלה דומה מאוד לשלך..

האם הצלחת לתקן את המזגן? 

פורסם
בתאריך 26.6.2021 בשעה 20:03, IdanA כתב:

ברשותי פיגו 208 עם תקלה דומה מאוד לשלך..

האם הצלחת לתקן את המזגן? 

לא, כרגע אני מסתדר עם העובדה שרק לאחר נסיעה של בערך 15 דקות מתחילה תחושת קרירות ברכב

ניגשתי לכמה מוסכים, בדקו לחץ / כמות גז - ותשובתם הייתה שהכל תקין. לך תסביר להם שלא

• תוכן חדש...