Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

ברשותי כבר 3 שנים אקסנט 2008 110,000 ק"מ.

מאז שקניתי את הרכב הייתה לי רעשי חיכוך בעת הזזה/שיחוק ההגה מקופסת ההגה (ממש איפה שמונחים הידיות וינקר ואורות) יש לציין שאני לא מרגיש/שומע בעת הזזה מלאה של ההגה לימין או שמאל אלה רק שההגה במרכז ממולי ואני נותן הזזות של כמה ס"מ לימין או לשמאל

התעמקתי קצת בפורום וראיתי את אחד חברי הפורום "asafasaf" או אסף בקיצור, מעלה מדריך על תקלה דומה לשלי אבל לא אותו הדבר שצריך ממש לפרק את ההגה לגורמים ובתוכו יש שינן קופלונג אז ניסתי להתקשר ליונדאי שופ כדי לברר אם אכן החלק הזה קיים בשנתון שלי ( כי הבנתי שהחלק הזה נמצא בשנתונים יותר גבוהים משלי) אבל לפי מה שאמרו לי שהחלק הזה מגיע קומפלט סגור עם מוט ההגה ולא ניתן לקנות את החלק בנפרד והמחיר שהם דרשו הוא 1,100₪ לא כולל מע"מ וגם אין להם אותו במלאי אלא רק מפירוק.

ראיתי פה עוד חבר פורום עם בעיה דומה לשלי אמנם מדובר בסוזוקי סוויפט שנתון נמוך אבל החבר אמר שהוא פתח את הקופסא עצמה בלי לפרק את ההגה ושימן שמה את האיזור והתופעה נעלמה, חשבתי גם לעשות את מה שהוא עשה אבל פחדתי מהשימון שלא יתרטב או יגרום קצר לאחד חלקי הפנים של ההגה או בכרית האוויר.

מצאתי פה המלצות בנוגע למוסכניק בשם "רמי שירותי רכב - מומחה ליונדאי" אבל זה אומר שהחלק הזה לא קיים בשנתון שלי וצריך להחליף את כל מוט ההגה + עבודה + מע"מ 2,600₪ , ולי לא ניראה שהוא ממש התעמק או הקשיב לבעיה שיש לי כי עוד פעם אני אומר שיש לי שמיעה דיי חדה והצליל או התחושה הזאת בהגה הרגיש לי כמו חיכוך שמשהו כמו גומי/פלסטיק מתחכך במשהו עם משהו.

חשוב לי להדגיש אני יד שלישית ו2 הידיים הראשונות היו פרטי בהתחלת קניית הרכב החיכוך היה נסבל אבל בחודשים האחרונות הוא החמיר , ואם זה יעזור לכם התחושה הזאת קוראת לי שבפנים הרכב חם מאוד אבל כשמגיע רדת החשיכה או שיש מזגן מקפיא ברכב כמעט והתופעה הזאת נעלמת .

יש לציין שב3 שנים האלו אף פעם אין לי ולא היה לי נורות דלוקות בלוח השעונים.

משולשים, תפוחים, בולמים הוחלפו! וגם לפני ההחלפות היה את הרעש הזה.

אבל עוד פעם אני מדגיש ואומר שרעש החיכוך המעצבן הזה מגיע מבפנים הרכב בתוך קופסת ההגה

מעלה סרטון שצילמתי -

פורסם

זה גם יכול להיות מסרק הגה..אם אתה בוודאות שומע את זה רק מהקופסא הזאת (הרעש לא קיים מחוץ לרכב) נסה למצוא את החלק באיביי או באלי ..יש שם בגרושים.

פורסם (נערך)

אני לא יודע האם החלק 'הארור' שנקרא 'קופלונג' אכן נמצא ברכב שלך, אבל לפי הסירטון, זה אכן נשמע כמותו. אני מציע לך להיכנס לפייסבוק לקבוצה בשם "תשאלו כנופצון" ולשאול את השאלה שם עם הסירטון. מאמין שמישהו שם יוכל לעזור לך. במיוחד שמדובר ברכב קוריאני.. בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי Trhtkf
  • תוכן חדש...