Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב,

אשמח אם תוכלו להתייחס לנקודות שהזכרתי בכותרת .

א.בקרת שיוט-

במפרט הרכב באתר רשום שישנה בקרת שיוט ,לא הבנתי אם היא עובדת מ-0 ?

מה דעתכם על מערכות הבטיחות ברכב באופן כללי ?

לא פעם אני קורא שישנם רכבים חדשים בהם מערכות הבטיחות לא כ"כ בשלות .

ב.אנדרואיד אוטו (AA) ותפעולו ברכב-

רשום שקיים AA - רשום שהאפליקציה לא זמינה בישראל- מה משמעות הדבר?

אציין שיש לי סמרטפון עם אנדרואיד 10 - AA כבר מותקנת עליו .

מה נדרש ממני על מנת להפעיל AA ברכב ?

ג.חוות דעת כללית-

הסקירות בעולם די משבחות את הרכב , מה דעתכם על כל החבילה שהרכב מציע ?

תודה רבה וחג שמח

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

לא מכיר את הקורולה, אך לגבי AA בישראל, רשמית אין תמיכה מצד גוגל.

מעשית, טלפון עם מערכת הפעלה 10 ומעלה כולל AA והוא פועל מצויין ומתעדכן כמו שאר האפליקציות.

יש לי כבר חצי שנה טלפון עם אנדרואיד 10 ואני משתמש בו ללא בעיות.

• אהבתי 1
פורסם

יצא לי לעשות היום נסיעת מבחן על הסטיישן. 

יחסית לקורולה 2017, בהחלט ישנה עליית מדרגה- איכות ההרכבה השתפרה והסלון הרבה יותר שקט ומשרה נינוחות. 

ישנה בקרת שיוט, לא הבנתי אם היא כוללת זחילה בפקקים. 

המנוע ההיברידי מאוד נעים ושקט. 

יש יותר מקום בתא המטען. 

השורה השנייה קבלה פתחי אוורור. 

לאחר בדיקה, AA עובד מצוין, צריך רק לחבר כבל usb. 

בדקתי ניווט וחיוג לאנשי קשר באמצעות הקול - עבד מצוין. 

לרעה אציין את המושבים, הם היו מעט קשיחים מדי. 

לי אישית חסרה תמיכה לגב תחתון 

כמובן יש את הגיר הרועש, הרעש בלט עוד יותר כי יתר בידוד הרעשים ברמה גבוהה לטעמי. 

הבולמים היו בסדר גמור, ציפיתי שיהיו רכים יותר. הם זהים לבולמים של הקורולה מ2017. 

פורסם (נערך)

הקורולה החדשה הרבה יותר מרוסנת בהשוואה לקורולה הקודמת, לפחות בנהיגה על ההאצ'בק, שיפור משמעותי. 

לגבי מערכות בטיחות, התיקון סטייה מנתיב לא ממש אפוי. 

לגבי בידוד רעשים, הייתי מגדיר אותו כבינוני לקטגוריה, רעשי רוח נכנסים באזור ה100 קמ"ש. 

לוח השעונים מאוד מסורבל (מסך אחד עם הרבה אייקונים מפוזרים, מסך אחר עם נתונים לא ברורים) וצריך להתרגל אליו. 

סה"כ מדובר ברכב שמציעה חבילה משתלמת יחסית של חסכון בדלק מרווח פנימי ותא מטען גדול, עם

מינוס בביצועים. 

מעבר לזה יש את הסחירות והאמינות שמצופה מטויוטה גם לטובתך. 

מעבר לבעיה שצצה השבוע בפורום הטכני לא שמעתי על תלונות בנוגע אליה.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

אולי זה יישמע מוזר אך היום כשהצלחתי להפעיל את ה-Android auto, היה לי חיוך דבילי של ילד בן 5 שקיבל צעצוע חדש.

מדובר בהחלט בפיצ'ר יעיל וטוב שתורום לנוחות הנהג לדעתי .

העובדה שמדובר ברכב במידות דומות לקורולה הקודמת הקלה מאוד על הנסיעה , לא נדרשתי להתרגל לרכב וזה יתרון גדול.

נכנסתי לרכב ומיד הרגשתי בבית - למעט העובדה שהמנוע ההיברידי עובד בחרישות מופתית ולא ברור האם הרכב מונע .

אין לי בעיה להתפשר במעט במרווח וגודל תא המטען במטרה לקבל רכב עם מערכות בטיחות שעובדות ללא דופי.

בסופו של דבר אין מנוס מלהתפשר על דברים מסוימים .

המסך באמת היה די עמוס במידע 

לא ברור למה זה טוב. 

נינוחות, שקט ונוחות המושבים מבחינתי גורמים לחוויית נהיגה מוצלחת.

הרכב הוא כלי תחבורה מסוכן שתפקידו לשנע נוסעים - במקרה שלנו מדובר ברכב בית - עבודה לאדם אחד ברוב ימות השבוע ורכב לכל המשפחה (3 אנשים) בסופי השבוע לנסיעות לצפון, נסיעות ליער או סתם קפיצה לחוף הים לנשום אוויר נקי. 

הרכב עתיד לבלות גם מחוץ לעיר ביחס 1:1 לעומת נסיעות בעיר, רצוי שגם מחוץ לעיר תישמר תחושת הבידוד מהסביבה והריחוף שהרגשתי בעיר. 

הסטיישן עולה 146k.

יש לי יכולת להוסיף עוד 10k על מנת שנוכל להינות מרכב מעודן יותר. 

כפתורים פיסיים למערכת המיזוג רק יוסיפו לנוחות תפעול הרכב בזמן נהיגה. 

היום קיבלתי הוכחה נוספת לזה זה-

באמצע נסיעת המבחן התחיל לרדת גשם חזק וכעבור כ2 דקות השמשה הקדמית התכסתה באדים. 

בזכות העובדה שישנו מצב Front שמופעל על ידי לחיצה על כפתור נוח, המשכתי בנסיעה כרגיל ולא הייתי צריך לעצור בצד ולהתחיל לדפדף בין שלל ההגדרות השונות ברכב. 

הסחירות היא יתרון משמעותי .

לגבי האמינות- חשוב שהיצרן יעמוד מאחורי המוצר שלו ולא יתנער מטיפול בתקלות בזמן האחרויות ובכלל וטויוטה בארץ עושה זאת .

פורסם

התלבטות אחרונה לפני ההחלטה הסופית-

לבחור בסטיישן או בקאמיק 1.5 סטייל ?

את שניהם אני יכל לקנות ב90K+- מהסיבה שיש לי אפשרות לקנות רכבים באמצעות הנחת מיסים מביטוח לאומי .

מה שכן, לקאמיק אני מעט מתקשה להיכנס עקב מפתן דלת מוגבה .

פורסם (נערך)

משהו מוזר לגבי הקורולה TS-

א.במפרט  באתר רשום שיש ברכב קילס מלא הכולל פתיחת דלת+התנעה ללא מפתח - משום מה לא מצאתי דרך לפתוח\לסגור את הדלתות ללא מפתח .

ב.האם יתכן שברכב אין נעילת חלונות אוטומטית ?

היום בסיום המבחן כשאחד מחלונות הרכב נשאר פתוח , לחצתי על כפתור הסגירה בשלט לחיצה  קצרה וראיתי שהחלון לא נסגר . רק לאחר לחיצה ארוכה ,החלון נסגר .

מבחינתי לרכוש רכש ללא קילס מלא וללא נעילת חלונות אוטומטית שקולה לרכישת רכב ללא גלגל -לא ייתכן ששתי הפונקציות תחסרנה ברכב מודרני בשנת  2021

• תוכן חדש...