Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק אומר שבאגסו קייק, אתה חייב לנסות

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 19 דקות, Ragnar כתב:

@DareDevilעוגה הודית? 

כן

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בלה 🥰😍

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

Ragnar

כל הכבוד, נראה טוב ומגרה, במיוחד הסלמון. עוגת לוטוס זה בכלל תענוג. (כיף לראות שגם בתקופה הלא פשוטה הזו, יצאו דברים חיוביים)

למרות שאני מבין דבר או שתיים על עולם הבישול, לא מוצא את האנרגיות להפשיל שרוולים, ולהיכנס למטבח בבית. (אולי פעם)

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

איפה האימוגי עם הרוק? הרגת אותי, מת מרעב עכשיו חחח.

מספיק שלימדתם אותי להכין פיצות ואני על דיאטת פיצה כל בסיס יומי, עכישו אני חושב על אפייה ויש לי סקרנות להכין את המאפים היפנים/קוריאנים שראיתי ביוטוב, במיוחד את העוגה הקופצנית האוורירית :-).

הסיבה שלא התחלתי זה כי רוב הדברים פשוט לוקחים יום או יומיים הכנה לבצקים למאפים טעימים, זה רבה זמן בשבילי ובכל ביס ארגיש רע על כל ההשקעה שלי.

עד סוף הקורונה אני חושב אצא בטטה :-).

אחלה שרשור- אשמח לשתף מאפים חדשים שאנסה.

נ.ב: אם יש לכם מתכונים מומלצים ללחם ביתי למהלך השבוע אשמח אם תשתפו, הזמנתי תבנית לחם ואני רוצה להיגמל מקניית הלחם הפרוס הרגיל בשקית.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני שעה, Ragnar כתב:

@GTאיהאמת? שאין לך מושג כמה זה קל! קצת התעסקות ובלגן כי זה גם שקשוקה וגם בצק, אבל זהו, זה ממש זה

אתה לא יכול לרשום את זה בלי לצרף מתכון 😆

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 55 דקות, yogev20 כתב:

Ragnar

כל הכבוד, נראה טוב ומגרה, במיוחד הסלמון. עוגת לוטוס זה בכלל תענוג. (כיף לראות שגם בתקופה הלא פשוטה הזו, יצאו דברים חיוביים)

למרות שאני מבין דבר או שתיים על עולם הבישול, לא מוצא את האנרגיות להפשיל שרוולים, ולהיכנס למטבח בבית. (אולי פעם)

אצלי זה בתקופות... כרגע אני שוב בדאון של סגר וקורונה ומה יהיה מחר, אבל מי יודע, אולי השמש שוב תזרח במטבח

לפני 31 דקות, hwgeek כתב:

איפה האימוגי עם הרוק? הרגת אותי, מת מרעב עכשיו חחח.

מספיק שלימדתם אותי להכין פיצות ואני על דיאטת פיצה כל בסיס יומי, עכישו אני חושב על אפייה ויש לי סקרנות להכין את המאפים היפנים/קוריאנים שראיתי ביוטוב, במיוחד את העוגה הקופצנית האוורירית :-).

הסיבה שלא התחלתי זה כי רוב הדברים פשוט לוקחים יום או יומיים הכנה לבצקים למאפים טעימים, זה רבה זמן בשבילי ובכל ביס ארגיש רע על כל ההשקעה שלי.

עד סוף הקורונה אני חושב אצא בטטה :-).

אחלה שרשור- אשמח לשתף מאפים חדשים שאנסה.

נ.ב: אם יש לכם מתכונים מומלצים ללחם ביתי למהלך השבוע אשמח אם תשתפו, הזמנתי תבנית לחם ואני רוצה להיגמל מקניית הלחם הפרוס הרגיל בשקית.

לחם האמת שלא ניסיתי, אבל יש לי מתכון מנצח לחלות מעולות אם אתה מעוניין

לפני 19 דקות, GTאי כתב:

אתה לא יכול לרשום את זה בלי לצרף מתכון 😆

צודק, לפעמים יצר החוצפה משתלט עליי

קיבלת

• אהבתי 2
פורסם

כל הכבוד!

לא יודע אך הטעם כי לטעום אני לא יכול, אבל זה נראה מדהים!!

מה זה הדבר הזה? שמע גרמת לי לרוץ למקרר !

jim carrey comedy GIF

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

• תוכן חדש...