Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, הגיע הזמן כנראה להחליף את המושבים ב205GTI שבבעלותי.

חשבתי על כסאות ספורט, "באקטים".

אני מעוניין לדעת, האם הם חוקיים?, האם ניתן באותו המקום בו אני קונה את המושבים, לרכוש מסילות לרכבי?.

מהו טווח המחירים לזוג מושבים כאלו

והיכן אני יכול לרכוש כאלו מושבים ?

בתודה מראש.

אסף.

פורסם

מניסיון אנ יכול להגיד לך שכסאות של ספרקו הם גם חוקיים וגם הכי טובים

מחירם גבוה בסביבות 4000 לאחד

ניתן להשיג כמעט בכל חנות לשיפורים

לדוגמא

שוקי דרימס קאר

מקווה שעזרתי

מתן

פורסם

מחירם גבוה בסביבות 4000 לאחד

ניתן להשיג כמעט בכל חנות לשיפורים

לדוגמא

שוקי דרימס קאר

מקווה שעזרתי

מתן

לא עזרת ואפילו דברת שטויות ...

חוקיים ... טכנית לא חוקיים , זה שינוי מבנה של הרכב . בת'כלס , אם תציג את האישור שהיבואן מספק לך לרוב ירדו ממך בלי הרבה בעיות .

המחיר ? באקטים אפשר להשיג החל מ 1000 ש"ח ... תבדוק אצל יובל מלמד , הוא היבואן בארץ של ספרקו ויושב בהרצליה במוסך המרכזי של סובארו.

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
אני סקרן לגבי הניסיון שלך עם ריקארו וקוברה (שאגב שניהם עולים על ספארקו...).

לספארקו (כמו לכל חברה אחרת) יש יותר מדגם אחד של מושב, ולמרות שיש להם כמה דגמים טובים יש להם גם כמה גרועים ביותר, ספארקו ספרינט למשל, תמיכה זוועתית, לא נוח בגרוש ובטיחות ירודה למדי.

מוטי.

פורסם

מוטי, הכל עניין של מחיר כמובן כמו בכל דבר.

ספרינט הוא הדגם הזול ביותר (1500 ש"ח) לכיסא ולכן כל מה שהזכרת (אם כי הייתי מסייג מעט בעניין הבטיחות).

ישנם דגמים מתקדמים יותר וטובים בהרבה בכל התחומים (ע"ע קורסה, EVO וכ') שמין הסתם גם עולים יותר מפי 2 מהספרינט.

ירון אדרי - סוכן ספארקו

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

אה.. אבל לי יש ניסיון .. ואפילו ב 205 :D

אצלי היה ספארקו טורינו , דגם שעולה 4500 ש"ח לכיסא, אפשרות קיפול (שגם מאחורה יוכלו לשבת)

מושבים נ-פ-ל-א-י-ם , ונתנו לרכב מראה..... YUMMIE :D

טסט עברתי איתם ללא בעיה, ובפשיטה שהייתה בפ"ת הייתי צריך רק להראות אישורים מיובל מלמד.

פורסם

מתן -

אני שמח שאין לך בעיה איתי, גם לי אין שום בעיה איתך.

מה שכן, יש לי בעיה עם הקביעה הנחרצת שלך - "מניסיון אנ יכול להגיד לך שכסאות של ספרקו הם גם חוקיים וגם הכי טובים", שבדיוק בגללה שאלתי לניסיונך עם החברות ריקארו וקוברה, שמנסיוני (גילוי נאות - הניסיון שלי עשיר למדי בעניין ואף כתבתי מספר מאמרים בנושא באתרי אינטרנט שונים בחו"ל) עולות על ספארקו, הן באיכויות הייצור (בעיקר בתחום הריפודים) והן מבחינה בטיחותית (במונחים של תמורה לכסף, מה אתה מקבל על כל שקל), שאלה לגיטימית לכל עניין ודבר.

אם אתה לוקח את זה בתור טענה שלי שאתה מדבר שטויות - חבל, השאלה לגיטימית ביותר לנושא השיחה, אתה מוזמן לענות עליה בצורה עניינית, עד אז, נראה לי שהתבלבלת ביני לבין Quicksilver.

ירון -

את מה שכתבתי לגבי הספרינט כתבתי אחרי שראיתי שניים מהם מתעקמים לגמרי בשתי התרסקויות של אנשים שאני מכיר, זה פשוט חרא של מושב מבחינה בטיחותית וההכשר שלו מה-FIA (ואגב לא רק שלו - של כל המושבים שעשויים מ-tubular steel) שווה מבחינתי כקליפת השום. הם פשוט לא בטיחותיים, והמינימום שה-FIA דורש לדעתי פשוט מגוחך.

בספרינט גם יצא לי להעביר חצי שעה של נהיגה על מסלול ובמידותיי הממוצעות למדי (1.75 מ', 70 ק"ג) הוא פשוט היה זוועתי, תמיכה גרועה ביותר באגן ובמרכז הגב, נוחות של קרש גיהוץ ממוצע... וזה אחרי חצי שעה בלבד.. לא תודה, לא בשבילי.

יש לספארקו מושבים יותר טובים כמו הקורסה, אבל במחיר של הקורסה אתה כבר יכול לקנות מקוברה את הסוזוקה שהוא מקביל אליו מבחינת הייעוד והמחיר, אבל עשוי מקבלאר שהוא "קצת" יותר בטיחותי מהפיברגלאס שהקורסה עשוי ממנו, ובאמת שהשוואה של השניים אחד מול השני תגלה לך שאיכות הריפוד בקוברה עולה על זו של ספארקו.

אני לא סוכן מכירות לא של ספארקו ולא של קוברה ואין לי אחוזים מהמכירות של אף אחד או אינטרסים להגן עליהם, עשיתי סקר מקיף (מאוד!) על מושבים ובטיחות לפני שרכשתי את המושב שלי ואני סמוך ובטוח שרכשתי את המושב הנכון (קוברה אבולושן אם אתה סקרן).

המושבים של ספארקו היחידים שהם באמת להיט אמיתי הם הסדרה המובחרת של מושבי הקרבון/קבלאר, רק שאני די בטוח שאף אחד פה לא מתכוון לקנות מושבים לאוטו שלו ב-$1800 לחתיכה... אחלה מושבים לשימוש מקצועי, אבל שם זה נגמר.

מושבים שהם ריקליינרים כמו הטורינו נחשבים בעיני לפריט של שואו בלבד, הם לא מספקים תמיכה קרובה אפילו לזו של מושב באקט אמיתי.

מוטי.

פורסם

אגב, למי שיש את הידע והסבלנות לקרוא הרבה באנגלית, הנה קישור לאחד המאמרים שכתבתי בעבר, המאמר הנ"ל הוא "דביק" בפורום המיאטה הגדול בעולם - http://forum.miata.net/ubb/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=25;t=001596

ההודעה הראשונה שלי בשרשור היא מאמר שלם על מושבים ורתמות ואיך לבחור את הנכון ביותר לצרכים שלך כשההתמקדות היא בשימוש מסלול אבל רבים מהקריטריונים נכונים גם לשימוש כביש.

מוטי.

• תוכן חדש...