Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שאלה 

אבא שלי הקיש פעמיים ברכב קוד שגוי והרכב פשוט "השתגע" כול האורות בצג התחילו להבהב נורות האיתות היבהבו והאזעקה התחילה לעבוד הוא ניתק את המצבר  והחזיר לאחר מכן הרכב ננעל ונורות ההיבהוב והאזעקה המשיכו.

לאחר רבע שעה שלא נגענו באוטו זה הפסיק אבל הרכב לא ניפתח לא עם השלט ולא עם המפתח

לבסוף הוא ניפתח ידני רק עם המפתח הרזרבי עשינו את הקוד הנכון אבל אין חשמל באוטו בכלל 

רק מציינת שהמצבר חדש 

אשמח לעזרה מה אפשר לעשות?

פורסם

נראה שהוא לא החזיר את המצבר כמו שצריך - שיבדוק ששני ההדקים של המצבר מחוברים כיאות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

בגלל שהאורות הבהבו למשך זמן ארוך כתוצאה מכך המצבר החדש נפרק.

,צריך לנתק את המצבר מהרכב להטעין את המצבר עם מטען למספר שעות ולחבר בחזרה.

להתניע רכב עם מצבר פרוק לחלוטין זה מתכון לצרות, אומנם הרכב יתניע אבל לאחר מכן האלטרנטור יתאמץ מאוד ובנוסף לא בריא להטעין כך מצבר פרוק.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם

יש בזה משהו במה שאתה אומר אבל האלטרנטור יעמוד בזה.

בכל מקרה אני לא חושב שצריך להזמין גרר בגלל מצבר שנפרק.

כך הייתי נוהג ברכב שלי הפרטי. מניע עם כבלים ובודק אחרי נסיעה של 30 דקות את מצב המצבר, האם מניע את הרכב ללא קושי. 

פורסם
בתאריך 9.10.2020 בשעה 19:58, danniel כתב:

יש בזה משהו במה שאתה אומר אבל האלטרנטור יעמוד בזה.

בכל מקרה אני לא חושב שצריך להזמין גרר בגלל מצבר שנפרק.

כך הייתי נוהג ברכב שלי הפרטי. מניע עם כבלים ובודק אחרי נסיעה של 30 דקות את מצב המצבר, האם מניע את הרכב ללא קושי. 

תודה על המענה החלפנו מצבר חדש והיה נראה שהכול בסדר , עשינו נסיעה קצרה עם האוטו אבל היום שוב היה בעיה בלהניע את האוטו ובאמצע הנסיעה שוב נורות התחילו להידלק בלוח שעונים נורה של מצבר ונורה של רכב עם מנעול והמזגן לא עובד והרכב מרגיש שבקושי סוחב

פורסם

יתכן שיש בעית טעינה, המצבר נפרק אחרי נסיעה קצרה ולא נטען. האם בזמן שהרכב היה מונע ונסע היתה דלוקה נורת מצבר בלוח השעונים?

ממליץ לגשת לחשמלאי רכב לבדיקה.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
לפני 23 דקות, dalet11 כתב:

יתכן שיש בעית טעינה, המצבר נפרק אחרי נסיעה קצרה ולא נטען. האם בזמן שהרכב היה מונע ונסע היתה דלוקה נורת מצבר בלוח השעונים?

ממליץ לגשת לחשמלאי רכב לבדיקה.

נדלקה הנורה של המצבר ועוד נורה כתומה של רכב עם מנעול עליו כרגע האוטו שוב נכבה ולא מניע 

• תוכן חדש...