Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו או רכב אחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני כ1.90 ואין לי בעיה לשבת בנוחות במושב הנהג בסופר מיני.
בכל זאת לא מדובר בפיאט 500 דור ראשון [emoji4]
סופר מיני טיפוסית היום גדולה ומרווח יותר מגולף של פעם.
לא כלכך הבנתי את כוונתך בפחות מרוסנת...

פורסם
לפני 3 שעות, robertf כתב:

פותח השרשור, מה לא מצאת נוח ב2008?

אגב, כשאתה מצוטטת מישהו בתוך גוף הפוסט שלו, אי אפשר לצוטט אותך אחרכך...

הכסא עצמו לא נוח אם נשווה מול ה c5, יותר מדי קשיח, אבל עוד לא נסעתי עליו אז אין באמת זו אנדקציה.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Ron.P כתב:

אם ככה אז תבדוק את ה308GT,אני מבטיח לך שלא תצטער ,חווית נהיגה והכסא מעולה,היינו 3 אנשים שניסו את הרכב וכולם התלהבו.

את האמת לא לשם אני חותר, 175 אלף זה יותר מדי תקציב ואפילו אם ארצה למתוח אותו קצת אז אעדיף ללכת על איירקרוס רק בגלל הנוחות והפרקטיקה ליומיום

לפני 2 שעות, robertf כתב:

חייב לציין שאני רגיל ביום יום לנהוג בסדרה 3 שלי, אבל אני לא מרגיש שום אי נוחות כלשהי כשאני נוהג בקליאו של אשתי. מילא מאחור, אבל מקדימה למה שתהיה בעיה?

אני דווקה הרגשתי הפוך, היתה לי לקסוס ct200, ועכשיו נוסע ברכב של אשתי איביזה 2013, הבדל בין שמים לארץ, ודווקה עכשיו אני עם כאבי גב די מורגשים מהכסא של האיביזה

לפני 5 דקות, wildlands2019 כתב:

הכוונה בסופר מיני יש יותר מדי תנודות בגלל מרכב פחות רחב וארוך.

מסכים מאד, וזה מה שהוביל אותי לחפש רכב עכשיו.

ושוב אני דווקה אשמח לשמוע אופציות מיד 2.

למה אף אחד לא המליץ עלc3 איירקרוס?

לא טוב?

עריכה אחרונה על ידי Ahmad Hathot
פורסם (נערך)

יש לך 308GT ב 0 קילומטר בהנחה גדולה,אל תהיה בטוח בכלל שהכסא בסיטרואן יותר נוח,פיגו עושה כסאות הרבה יותר טובים משל סיטרואן,מבחינת איכות הנסיעה הסיטרואן רחפת.

עריכה אחרונה על ידי Ron.P
פורסם

הc3 גם פלטפורמת סופר מיני,

אם כבר, כדאי גם לבדוק את האופל גראנדלנד דיזל שיש עליו לא מעט מבצעים, נהנה ממנוע דיזל צרפתי ומוצלח של psa.

ה3008 גם אופציה מצויינת אך נראה לי יהיה יקר משמעותית מהאחרים.

פורסם
לפני 13 שעות, Ron.P כתב:

יש לך 308GT ב 0 קילומטר בהנחה גדולה,אל תהיה בטוח בכלל שהכסא בסיטרואן יותר נוח,פיגו עושה כסאות הרבה יותר טובים משל סיטרואן,מבחינת איכות הנסיעה הסיטרואן רחפת.

האמת אין לי כרגע אינטרס להחזיק רכב ספורטיבי עם כ"כ סוס.. 

לפני 12 שעות, wildlands2019 כתב:

הc3 גם פלטפורמת סופר מיני,

אם כבר, כדאי גם לבדוק את האופל גראנדלנד דיזל שיש עליו לא מעט מבצעים, נהנה ממנוע דיזל צרפתי ומוצלח של psa.

ה3008 גם אופציה מצויינת אך נראה לי יהיה יקר משמעותית מהאחרים.

אם היא סופר מיני אז היא יורדת מהפרק.

מה ים אמינות לטווח ארוך עבור הגרנדלנד?

3008מחוץ לטווח המחירים..

פורסם

2008 היא לא סופר מיני, C3 איירקרוס היא לא סופר מיני, גם אם מישהו כאן אומר לך משהו אחר. על הראשונה יצא לי לנהוג לראשונה בשבוע שעבר, אוטו מקסים, נוסע נהדר ומרווח למדי, אפילו תא מטען בגודל סביר, אצלי הוא לא עובר בשל שליטה על מזגן מטבלט המולטימדיה והעדר פתחי מזגן לאחור, אבל זה אני. מכל בחינה אחרת אוטו נהדר. בכלל, אם תרשה לי לייעץ לך משהו, לא הייתי מאשר או פוסל מכוניות על פי מה שאני ואחרים כותבים כאן, חלקנו מונע מאג'נדה, חלקנו סתם טועים, חלקנו לא מבינים כלום. אין תחליף לבחינה עצמאית ואישית של אלטרנטיבות.

פורסם

^

הם סופר כן, הם ג'יפונים על פלטפורמת סופר מיני, וכאשר מתיישבים ונוסעים מרגישים שאין את האיכויות של רכב משפחתי what so ever.

וזה בדיוק מה שאמרתי לפות"ש, לך תבדוק, אולי לך ירגיש אחרת, לי לפחות, מבנה משפחתי הרגיש נוח יותר.

אופל של פעם סבלה בעיקר מיחידות הנעה בעיתיות, היום כבר מקבלת מה שכל בית PSA מקבל, וזה הרבה יותר אמין ומוכח, כך שבינתים לא חושב שיש הרבה ממה לדאוג, זה כבר אותו בית.

• אהבתי 1
פורסם

פשוט לא מצליח להבין מה זה איכויות של רכב משפחתי בהשוואה לסופר מיני, ואת הקשר לגודל הרכב. לא קונה את זה, כי זה לחלוטין תלוי רכב.
עם כל הכבוד הייתי בוחר לרדת לאילת בקליאו החדשה או ב2008 and day על איזו מיצובישי אטראז׳, ניסן סנטרה או יונדאי אקסנט למשל (כולן משפחתיות...).

• רעיון טוב! 1
פורסם

נהגתי בנהיגת מבחן על פוקוס אקטיב X, היא לטעמי נוסעת פחות טוב מאשר 2008, ודאי נוקשה ונוחה פחות בנסיעה. מרחב הפנים של שתי המכוניות מקביל פחות או יותר, תא המטען בפוקוס קטן משמעותית, כך שהאבחנה שלך פשוט לא רלבנטית ויוצרת רושם מוטעה שמדובר באיזה שעטנז בין ריצפה של אוטו קטן ובודי של אוטו גדול, מה שיוצר כהגדרתך "נסיעה לא מרוסנת" או איזה הגדרה משונה אחרת ורחוקה לטעמי מהמציאות. אבל ושוב, לא אתה ולא אני מהווים תחליף להתנסות של מתלבט כלשהוא. כשאני צופה בפסילה הסיטונית של הפותח של מה שהם כלי רכב ראויים, רק כי מישהו מספר לו שמדובר ב"סופר מיני" נדמה לי שכדאי להעמידו על טעותו.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אולי הגובה ב2008 יהיה גדול יותר, אך אורך ורוחב, ממש ממש לא, ועל זה אני מדבר, במשפחתית יש יותר מקום ולא משנה איך תסובבו את זה.

אני כמובן מדבר על משפחתית פול סייז ולא קטנה סגנון עולם שלישי שגם בוניה על פלטפורמת סופר מיני.

אני לא יודע איך להסביר את זה, אך משפחתית מרגישה לי אישית יותר מרווחת, יש יותר מקום לנשום , יושבת טוב על הכביש ולא מתנדנדת מכל שינוי קטן באספלט, לא יודע להגיד אם זה כללי, יכול להיות שהמכוניות שאני בדקתי ספציפית היו כך.

פורסם

האמת,לא התנסיתי ב2008, והוא עדיין אופציה ראשונה עבורי גם כספית וגם "האישה רוצה".

אך עדיין צריך לעשות נסיעת מבחן, כשאמרו לי ש c3 נחשבת סופרמיני, לא באמת הבנתי איך אך היא יותר גדולה מכל סופר מיני שאני מכיר (איביזה מיקרה וכו') , אבל מסקירות בחו"ל אכן הסי3 לא רכב מרוסן לכביש עם יותר מדי פלסטיקה ולא משדרת משהו מיוחד, לעומת זאת ה סי5 איירקרוס מיוחדת בכל פרמטר.. לצורך קיצור תהליכים,, אני עדיין שוקל ראש ובראשונה את הפיג'ו 2008, אחרי נסיעת מבחן נראה איך מתקדמים מכאן.

אשמח אם תגידו לי איזה בעיות מוכרות אם יש עבור הדגם הזה ספיציפית ואיך השוק שלו ייראה אחרי 5 שנים.

תודה לכם מאד 

• תוכן חדש...