Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתן לשכור לנד קרוזר ליום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנדקרוזר אחד רשום השכרה הנוסע על כבישי ישראל. אין לי מושג של איזה חברה, ועוד יותר אין מושג אם החברה מתירה להכנס איתו לשטח (עד כמה שזה נשמע אבסורדי)

זה לא זול, וסביר להניח שיש כל מיני הגבלות.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למיטב ידיעתי - לא. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

למיטב ידיעתי - לא בנהיגה עצמית, כי אין לחברה שום דרך לדעת אם אתה יודע לנהוג בשטח או לא.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש דאסטרים להשכרה בכמה חברות (כנראה 2X4), אבל חברת ההשכרה חוזית אוסרת עלייך להיכנס איתם לשטח.

• אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכל נכון, אבל בפועל אנשים שוכרים רכב משפחתי ועושים איתו ראלי בשבילי קק"ל.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 שעות, me5000 כתב:

אם כן, מה העלות? 

תסע לרודוס או לאחד האיים באיזור, תוכל לשכור ג'ימני פתוח ב 200 - 250 ש"ח ליום, או לגאורגיה שם תוכל לשכור רכב שטח אבל הוא יהיה ישן. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני 3 שעות, Buki כתב:

תסע לרודוס או לאחד האיים באיזור, תוכל לשכור ג'ימני פתוח ב 200 - 250 ש"ח ליום, או לגאורגיה שם תוכל לשכור רכב שטח אבל הוא יהיה ישן. 

בזקינטוס שקלתי לרגע לשכור ג'ימני כזה, המחיר היה אם אני זוכר נכון באיזור 30 יורו ליום.

הבעיה הייתה מקום, בסוף לקחתי קורסה בכמה יורו פחות.

אגב גם הוא אמר במפורש שאסור לרדת איתם לשטח

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...