Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אתאר לך את התהליך,

גיבשת דעה, מצאת 3-4 דוגמאות, והחלטת שהדעה שלך מדוייקת על סמך אותן דוגמאות. גם אם תביא 10 דוגמאות מהארץ, בשוק שמוכר 250,000 מכוניות חדשות בשנה, זה רק יחזק את דעתך. 

אותם 249,990 נהגים ברכב חדש שאין להם תקלות, לא פותחים פוסט בפורום 'קיבלתי איביזה ואין לי תקלות. אני בהריון?'

הניחוש שלך מדוייק בדיוק כמו לעמוד בבוקר בכניסה למוסך טויוטה ולפתוח פוסט 'אני לא מבין מה עפים על טויוטה, ראיתי הבוקר מלא טויוטות במוסך, וזה עוד רק במוסך יחיד!!! תארו לעצמכם מה קורה בשאר המוסכים!'.

עד שלא תביא נתונים סטטיסטיים אובייקטיביים (יש כזה דבר בכלל? ) הקביעה שלך היא שגיאה. 

גם סקרים של ג'יי די פאואר, על תקלות בכלי רכב חדשים, כוללים תקלות במולטימדיה, קישוריות ועוד. זה נחשב? 

• רעיון טוב! 4

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 10 שעות, zaf כתב:

אוי, כמה ח*ה אכלתי עם ציריות של ליאונה( DL ( 1989,1993 ואיזו מכה היה הגיר ב סופר-לנסר של הבן שלי, שלמרות שהורכב לו "אינטרקולר" לגיר מת פעם נוספת .

חייב לציין ש הDL הפגינה שרידות גבוהה, ונסעה עם ציריות דופקות עד שהוכנסה לתיקון, אבל לא הגיעה על גרר. האם זו אמינות? 

מזכיר לי נשכחות. ציריות היו הולכות מילא, עד היום אני זוכר איזה פחד היה לעקוף רכבים בעליות המפותלות לנצרת עילית

מאחורי משאית, שהרכב מלא. פשוט הרכב לא היה זז גם שהגז עד הרצפה. 

אבל זה היה הרכב הראשון שלי שרכשתי חדש גיר ידני, ותמיד יישאר לו פינה חמה אצלי.

מי מאמין שפעם היו מסובבים את הראש לראות את הרכב, ואפילו עוצרים אותי ברמזור לשאול שאלות. 

היו זמנים. 

פורסם
לפני 37 דקות, discoTD5 כתב:

אני אתאר לך את התהליך,

גיבשת דעה, מצאת 3-4 דוגמאות, והחלטת שהדעה שלך מדוייקת על סמך אותן דוגמאות. גם אם תביא 10 דוגמאות מהארץ, בשוק שמוכר 250,000 מכוניות חדשות בשנה, זה רק יחזק את דעתך. 

אותם 249,990 נהגים ברכב חדש שאין להם תקלות, לא פותחים פוסט בפורום 'קיבלתי איביזה ואין לי תקלות. אני בהריון?'

הניחוש שלך מדוייק בדיוק כמו לעמוד בבוקר בכניסה למוסך טויוטה ולפתוח פוסט 'אני לא מבין מה עפים על טויוטה, ראיתי הבוקר מלא טויוטות במוסך, וזה עוד רק במוסך יחיד!!! תארו לעצמכם מה קורה בשאר המוסכים!'.

עד שלא תביא נתונים סטטיסטיים אובייקטיביים (יש כזה דבר בכלל? ) הקביעה שלך היא שגיאה. 

גם סקרים של ג'יי די פאואר, על תקלות בכלי רכב חדשים, כוללים תקלות במולטימדיה, קישוריות ועוד. זה נחשב? 

אני לא קובע שום קביעה חד משמעית אלא העליתי נקודה לדיון שהתבססה על ההרגשה שלי בלבד, בגלל זה אני פתוח לשמוע דעות לכאן ולכאן ואפ תקרא את השרשור אני לא היחיד שחושב ככה.

לא צריך לקחת כל דבר לכיוון אישי.

אגב הסקרים של גיי.ד.י פאאור אכן לא מדוייקים לחלוטין בכלל שהם כוללים מערכות סטריאו והתקנות מקומיות אבל לא נראה לי שזה משנה למישהו משהו, אני לא מכיר אף אחד באופן שישי שהלך לקנות רכב חדש ובדק שם.

פורסם
לפני 8 שעות, discoTD5 כתב:

היה איזה סקר שאפילו התייחס לברקסים, צמיגים וקלאצ'ים.

נו באמת, בהנחה שלא מדובר על פגם בייצור (שזה קורה כמובן, אבל לא בתדירות מאוד גבוהה) אני לא מבין איך חלקים שיש להם בלאי שנובע מאופי השימוש (כולנו יודעים שאפשר להרוס ברקסים וקלאצ'ים גם אחרי מעט מאוד קילומטרים) נכנסים בכלל לסקרים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

טוב זה לא חדש שבכל הקשור לגומי/פלסטיק, ב.מ.וו לא ממש מצטיינת. עד היום, לדוגמה, הגומי סביב החלון מתפורר אבל בגלל שאין לו חשיבות משמעותית, כבר 15 שנה שהם לא החליפו את סוג הגומי הזה, ב- E זה היה למעלה ב-F זה עבר למטה.

פורסם

העולם השתנה, והפכנו לחברה של צריכה מופרזת.

כמו טלויזיות שהיו שורדות 25 שנים לעומת 5-10 במקסימום עכשיו.

מכונות כביסה אלמותיות לעומת המכונות הרגישות שיש עכשיו

גם עולם הרכבים עבר את אותה טרנספורמציה והיצרנים מכוונים למספר די מוגבל של שרידות במסגרת העלות-רווח שקבעו לעצמם

מצד שני, לפני 30 שנים לא היו קארזפורום שבו אנשים שופכים את כאבם על מנת שכולם יראו

אני מניח שגם לפני 30 שנים לאנשים היו אינספור תקלות ואף אחד חוץ מהם ומהמוסך שלהם לא ידע על כך

פורסם

לגבי טלוויזיות זה היה נכון, לגבי מכונות כביסה, לא.

את הקריסטל שהייתה לנו לאורך כל השנים, אני לא זוכר את מספר הפעמים שהיא התפגרה. 

חוץ מזה באמת נראה לכם שלא ניתן לבנות רכב ללא תקלות כמעט, בהחלט שאפשרי. (לא מדבר על כשל נקודתי של הגיר הידוע)

אך על הדרך תפיל/תמוטט את כל מערך השירות/חלפים/מוסכים/עובדים של תעשיית הרכב. 

פורסם
לפני 14 שעות, Skity כתב:

רק  אניח את זה כאן, בכוונה כיוונתי למותג "פרימיום"

ואם עוררתי את סקרנותכם, יש גם את זה:

מעניין, אבל ב.מ.וו זאת לא החברה היחידה שחלקים עצומים מתחת למכסה המנוע דלה עשויים פלסטיק.

אגב בסרטון השני הבחור הרכיב פילטרים פתוחים במקום הפילטר אינבוקס המקורי וניטרל למעשה את מערכת הזרמת אויר קר שמושכת אויר למנוע מחזית הרכב ואז מתלונן שהאוטו יונק אויר חם מתא המנוע (יש קיטים עם מגיני חום בדיוק בשביל זה). 

תלונה לא רצינית בעליל שלא קשורה לב.מ.וו אלא לדיפורעם/ אילתורים שהוא עצמו עשה באוטו.

פורסם (נערך)

עוד אחד משרשורי החופש הגדול.

מכונות כביסה - לא זכורה לי אחת שהחזיקה מעמד למעלה מ-7 שנים לא בבית הורי ולא בביתי.

מכוניות - אתה מחזיר אותי לילדות, לפיאט 600 של אבא שלי שנזקקה לטיפול כל 5000 ק"מ כולל החלפת שמן וגירוז הגלגלים, ושתמיד היה בה מאגר רצועות כי כל עליה לצפת או ירושלים כללה עצירה להחלפת הרצועה שהניעה את מניפת המקרן. אפילו אבא שלי, בעל הידיים השמאליות, נאלץ ללמוד לעשות זאת בעצמו. הפיאט הזו הוחלפה רגע לפני "ניקוי ראש" בפרינץ 4, שהתאפיינה בתקיעות כיוון שכיפות הפלאגים קפצו מהמקום. ואז הגיע תורה של הפיאט 127, שהיתה הרכב הראשון בו נהגתי אחרי קבלת הרשיון, והתמחיתי בהתנעה בירידה כי המתנע לא עשה את עבודתו.

בקיצור, אפשר להתרפק עת העבר, אני מעדיף קורולה אושריקו או SX4, הן מבקרות במוסך הרבה פחות, גם בגיל כפול.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא צריך צי של מכוניות מודרניות אלא רק מרצדס с220d הנוכחית. מהממת מחוץ ומבפנים עם אמינות מטורפת וביצועים סבירים פלוס. לא היו רכבים כאלו "פעם".

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...