Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 29.7.2020 בשעה 06:10, sperial כתב:

לפני מספר חודשים התקלקלה ה-A118C שלי לאחר 4 שנות שירות. כדי להסיר את התחושבת עבדתי בערך חצי שעה (ואולי יותר) - ניסרתי את הדבק באמצעות שרוך ייעודי שהגיע עם המצלמה.

מדוע כמעט כולם בוחרים את חברת VIOFO ? האם הם יותר אמינות משיאומי?

מת על טיולי שטח

פורסם

מעולה, כל הכבוד על הנחישות.

קרה לי מקרה דומה לפני כשלוש שנים, מישהי פגעה ברכבי תוך כדי סיבוב. החלפנו פרטים, היא התנצלה וחשבתי שבזה נסגור את הסיפור + תשלום מצידה על הנזק שהסתכם ב 800₪ על פוליש ו PDR.

אחרי כמה ימים הגברת שינתה גרסה, נתנה לי לדבר עם אח שלה בטלפון שטען שאני אשם.

פניתי לשמאי רכב, מכיוון שהרכב שלי יקר, אחוז ירידת הערך הוא גבוה וקיבלתי דו"ח מסודר.

פניתי לעו"ד, עו"ד פנתה בתביעה לחברת הביטוח של הפוגעת. מסתבר שהייתה להם בעיה כלשהי עם הביטוח.

בסופו של דבר היא שילמה לי 6000₪ כדי לסגור את העניין.

אני למדתי מאז ובנוסף למצלמה הקדמית גם התקנתי אחורית.

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

יש לי מצלמה של שיואומי YL, עובדת מעולה עם אפליקציה ובלוטות'.

מחיר בארץ: 450 ש"ח

מחיר באמזון: 160 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
בתאריך 29.7.2020 בשעה 13:25, eitanuch כתב:

כמה מטומטם צריך להיות שופט שרואה את הסרטון ופוסק לטובתה? אלוהים ישמור מה יהיה עם המשפט בישראל!

לא יודע כמה מטומטם השופט, אבל לפחות הוא מבין את מה שהוא קורא :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הבנתי שאתה מתכוון אליי כנראה. הכוונה שלי הייתה שהיפוטתית אם השופט היה פוסק ככה זה לא היה צודק, ולפי הניסוח של הפוסט המצב היה קרוב לכך.

בכל מקרה, זה לא משנה את הדעה שלי לכך שמשפטים זה מקצוע מומצא. מתנצל מראש אם אני מעליב מישהו.

פורסם
בתאריך 29.7.2020 בשעה 17:01, Yehuda and ruty כתב:

מדוע כמעט כולם בוחרים את חברת VIOFO ? האם הם יותר אמינות משיאומי?

לא יודע אם כולם, אבל הרבה בוחרים בה. מבחינתי, הוכיחה את עצמה לאורך זמן, בשלושה רכבים, עומדת יפה בתנאי מזג האוויר שלנו.

• תוכן חדש...