Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האם כדאי לנצל את המצב העגום בשוק הרכב ולקנות דווקא עכשיו כדי להשיג הנחות משמעותיות ?

עריכה אחרונה על ידי Bob Ross
לפני 16 שעות, Transporter כתב:

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, gkiler כתב:

ניסיתי. הסוכנויות מתבנקרות ומנסות לשמר מחירים.

לאאאא אתה צוחק עליי? באיזה סוכנות ניסית? לא בדקת לגבי אוודי במקרה אה? :)

אין מצב.. איזה חיים בסרט...המכירות שלהם ירדו בפאקינג 90 אחוז באפריל , הנה:

https://www.ynet.co.il/wheels/news/article/rkpQ0I6KI

פורסם (נערך)

המכירות שלהם ירדו כי הסניפים היו סגורים כול החודש עכשיו מי שתכנן לקנות רכב באפריל רץ בין הסוכנויות.

בפועל כרגע הסוכנויות מפוצצות אנשים.

בדקתי לגבי פיגו 308 אך גם אנשים אחרים שהיו בסניף לא קיבלו הצעות מי יודע מה בלובינסקי וטרייד מוביל.

הסוכנויות מנסות לשמור על מחירים גם במחיר של לאבד עסקאות לא יודע מה ההיגיון מאחורי זה אבל אני מאמין שזה ההוראות שלהם מלמעלה

עריכה אחרונה על ידי gkiler
פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, gkiler כתב:

המכירות שלהם ירדו כי הסניפים היו סגורים כול החודש עכשיו מי שתכנן לקנות רכב באפריל רץ בין הסוכנויות.

בפועל כרגע הסוכנויות מפוצצות אנשים.

בדקתי לגבי פיגו 308 אך גם אנשים אחרים שהיו בסניף לא קיבלו הצעות מי יודע מה בלובינסקי וטרייד מוביל.

הסוכנויות מנסות לשמור על מחירים גם במחיר של לאבד עסקאות לא יודע מה ההיגיון מאחורי זה אבל אני מאמין שזה ההוראות שלהם מלמעלה

אתה בטוח שהסוכניות מפוצצות עכשיו? ראית במו עינייך? לא נשמע לי סביר.

אחריי הכל, אנחנו בארוע כלכלי מתגלגל, שכמוהו לא ידעה המדינה, אנשים מאוד חוששים על הארנק שלהם וחושבים אלף פעם לפני כל הוצאה. לדעתי הרבה עכשיו מחפשים רכבים בזול וביד 2.

פורסם

אני מאמין שיש ירידות בשוק היד 2 של רכבים כמעט חדשים - אנשים שלקחו הלוואות למשל ומבינים שיהיה לא קל.

סוכנויות הרכב בארץ היו ויישארו חזירות. אל תחפש שם צדיקים.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)
לפני 1 דקה, Michazzz כתב:

אני מאמין שיש ירידות בשוק היד 2 של רכבים כמעט חדשים - אנשים שלקחו הלוואות למשל ומבינים שיהיה לא קל.

אבדוק את זה , תודה ללך. אני בכיוון של יונדאי i10

לפני 1 דקה, Michazzz כתב:

סוכנויות הרכב בארץ היו ויישארו חזירות. אל תחפש שם צדיקים.

טוב נו, אם סוכנויות הרכב כל כך רוצות לפשוט את הרגל, אז בואו ניתן להם..

פורסם

הסתובבתי היום בכמה סוכנויות רכב. חלקן ריאות _ואלי בגלל השעה המוקדמת), חלקן מלאות עם אנשים שמחכים שמישהו יצא לפי מדיניות "התו הסגול". המחירים די בונקר, מציגים איזה מחיר בסיסי עם הנחה שנראית לי מובנה במערכת. בסופו של דבר הנחות סמליות ברמה של מאות ש"ח.

גם בביקורים הקודמים שלי השבוע באותן סוכנויות לא היתה הרבה התעניינות.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מאוד מוקדם. אם המשק יגלוש למיתון, תראה הנחות יפות, לא היום, זה טרי מדי, אין עדיין לחצים על היבואנים של בנקים או יצרנים. גם העובדה שאנשים משחררים לחץ בסוכנויות נותנת ליבואנים תחושה שהעסק דווקא עובד לא רע. בקיצור, סבלנות. 

• מעניין 1
  • תוכן חדש...