Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי סוזוקוי SX4 2013 דגם 5 דלתות, ואני רוצה לשים בכיסא תינוק על הכיסא הקדמי ליד הנהג במצבים מסויימים (ברור לי שיותר בטיחותי לשים בכיסא אחורי).

כשמתניעים את האוטו יש התראה והבהוב לכרית האויר שנעלמת, ולפי מה שהבנתי שאם שמים כיסא תינוק, חיישן שנמצא בכיסא אמור להרגיש את המשקל ולנטרל את כרית האויר. ניסיתי את זה , אבל ההתראה לא מופיעה וכרית האויר בעצם ממשיכה להיות מופעלת.

למישהו יש רעיון מה ניתן לעשות? אין פתח למפתח הרכב בחלק הצדדי של הדשבורד.

תודה!

פורסם

האם יש לך ספר רכב שיאושש את הטענה שלך' שיש חיישן שמזהה מושב של תינוק שמורכב? או אולי ישפוך אור האם יש מתג ביטול כלשהו בדגם זה.

אם אין אופציה לביטול, נשאר לך לבצע התקנת נגד נטרול כריות נוסע וצד במוסך שמבין והמכיר את התהליך.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 39 דקות, danniel כתב:

התקנת נגד נטרול כריות נוסע וצד במוסך שמבין והמכיר את התהליך.

אני עם רכב בלי אפשרות מובנית לביטול כרית אויר נוסע ולא ידעתי שאפשר להתקין, יעזור לי מאוד. מה העלות של זה?

פורסם
לפני כשעה, tza כתב:

אני עם רכב בלי אפשרות מובנית לביטול כרית אויר נוסע

באיזה רכב מדובר?

לפני כשעה, tza כתב:

מה העלות של זה?

העלות משתנה לפי סוג הרכב.

ישנם רכבים שאין אפשרות בכלל להתקין מתג לביטול כרית אוויר.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם
בתאריך 5.5.2020 בשעה 21:33, danniel כתב:

האם יש לך ספר רכב שיאושש את הטענה שלך' שיש חיישן שמזהה מושב של תינוק שמורכב? או אולי ישפוך אור האם יש מתג ביטול כלשהו בדגם זה.

אם אין אופציה לביטול, נשאר לך לבצע התקנת נגד נטרול כריות נוסע וצד במוסך שמבין והמכיר את התהליך.

אין לי את ספר הרכב, אך בעת הנעת הרכב מופיע סימן כרית האויר בלוח השעונים, מהבהב כמה פעמים ואז נעלם. מקריאה בפורומים בחו"ל הבנתי שזה סימן שהחיישן לא זיהה משקל מתאים, ולא ניטרל את כרית האויר. 

אתה מכיר מוסך בצפון שיודע לנטרל את כרית האויר? 

תודה

• תוכן חדש...