Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למיטב ידיעתי היא לא נמכרה כאן בשנים הללו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לדעתי אחד המוצלחים עם תיבה ידנית, האוטומטית שלה מכוונת לחסכון בדלק ומעלה הילוכים כמו משוגעת (נניח 30 קמ"ש בהילוך 3, המנוע על איזה 1000 סל"ד, אין שם כמעט כוח).

יש לשים לב שמערכת המדיה קצת מיושנת, והמושב האחורי מתאים רק ל-2 (יש פלסטיק באמצע ואין חגורה)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אין ייבוא של הדור החדש והוא גם לא נמכר באירופה יותר.

וגם בארה"ב לא כל כך רואים ולוסטר חדשה בכבישים, לפני כמה שבועות לא נתקלתי בהרבה כאלה שהייתי במיאמי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם לדור החדש אין תקינה אירופאית זה מסביר חצי מהסיפור, אבל גם את הדור הקודם הפסיקו ייבוא באמצע.

אולי ייבאו עם תקינה אמריקאית למרות שלא נראה לי שכלמוביל בכיוון כזה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כי בשנה הראשונה הם מכרו מעל 1000 רכבים בגלל מחיר תחרותי.

עם הזמן הם כל פעם התחילו להקפיץ את המחיר, במקביל המכירות שלה ירדו ומצד שני התחיל הייבוא של הלאון SC ש"גנבה" לקוחות מהולוסטר.

הטורבו נמכרה שנה אחת לפני הפסקת הייבוא ולא היה לה את יתרון המחיר שהיה לגרסה האטמוספרית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

האמת שמה שהם היו צריכים זה ליישר קו באבזור, האינספייר הידנית הייתה יכולה להמשיך למכור יפה, אבל מערכת המדיה לא הייתה בקו של הלאון, ובליאון היו פנסי לד, ובטח עוד כמה שדרוגים נוספים שאני לא שמתי לב אליהם

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...