Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

המקומות האלה מספקים מספיק נתונים כדי להחליט אם כדאי לקחת את הגיר. מעבר לכך הם גם ברוב המיקרים מבצעים את ההרכבה בעצמם ובכך נחסך לא מעט כסף. מה שרשמתי הוא מהניסיון שלי נטו. אני מרכיב גם לבד את הגיר אז אולי זה פחות אינדיקציה אך עדיין לא יצא לי להוריד את הגיר שהרכבתי כי הוא לא היה תקין או משהו. מה גם שהם מספקים 3 חודשי אחריות על הגיר. השיקול שצריך להיות העיקרי במיקרה הזה אם לשלם את ה 1500 שח בערך יותר ולדעת בוודאות שהוא מכוסה אם משהו לא תקין במוסך שהוא מתכנן לעשות.

ודרך אגב, גם המוסך לא יכול להתיייב לו שהגיר חדש כי הוא גם מביא מפירוקייה . הוא רק יכול להתחייב שיסדר במיקרה שמשהו לא תקין.

עריכה אחרונה על ידי מאור30
פורסם

מאור,

אין בעיה שאדם שמבין בפירוק והרכבה ירכוש בעצמו את הגיר וירכיב.

פות"ש לא מבין בזה ולא מתכוון לבצע את העבודה, אלא לתת למוסך לעשות את זה.

על מנת שהוא לא ימצא את עצמו מול שוקת שמורה עליו לגדר את הסיכון ולרכוש גיר עם הרכבה גם אם זה עולה עוד כמה אלפי שקלים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מקובל עליי ולכן ציינתי שעצם זה שהוא יודע אצל הוא מבצע את העבודה ויהיה מכוסה באחריות על כך אז בידיו השיקול אם לשלם את ה 1000-2000 שח יותר. יש לו גם את האופציה כמו שציינתי להרכיב את הגיר באותה פירוקייה שיירכוש ואז הוא מוזיל עוד יותר את העלות וגם יש לו אחריות. חברה טובה שמצאתי לה גיר של גראנד ויטארה ישנה אחרי שדיברו איתה על איזה שמינייה יצאה ב 4500 אלף שקל כולל התקנה באותה פירוקייה בה רכשה כולל אחריות והעסק כבר נוסע יופי חצי שנה בלי בעיה. שוב...שיקולים כלכליים והמחיר של 6000 שח זו כלל לא מציאה גדולה.

פורסם
מקובל עליי ולכן ציינתי שעצם זה שהוא יודע אצל הוא מבצע את העבודה ויהיה מכוסה באחריות על כך אז בידיו השיקול אם לשלם את ה 1000-2000 שח יותר. יש לו גם את האופציה כמו שציינתי להרכיב את הגיר באותה פירוקייה שיירכוש ואז הוא מוזיל עוד יותר את העלות וגם יש לו אחריות. חברה טובה שמצאתי לה גיר של גראנד ויטארה ישנה אחרי שדיברו איתה על איזה שמינייה יצאה ב 4500 אלף שקל כולל התקנה באותה פירוקייה בה רכשה כולל אחריות והעסק כבר נוסע יופי חצי שנה בלי בעיה. שוב...שיקולים כלכליים והמחיר של 6000 שח זו כלל לא מציאה גדולה.

תודה רבה לך ולכולם!

כפי שציינתם, אין לי מושג בתחום, ולכן אני רוצה לקחת עם אחריות. אם תוכל/תוכלו להמליץ על מוסך/פירוקייה עם התקנה, מובן שאודה לכם!!

058-7099593 . אפשר להשאיר הודעה ואחזור, או כל מה שנוח לכם... תודה!

פורסם (נערך)

גיר חדש + עבודה במוסך מורשה 12000 שקל,השאלה מה התקלה בגיר? החלפת שסתום זאת תקלה קטנה.

עדיף להחליף את הגיר לרכב עם קילומטראז' נמוך, רמת השיפוץ שונה בין כל משפץ ותלוי מה יחליף ומה לא.

מדובר בגיר מאוד אמין,האם החלפת השמן בוצעה במכון מורשה ?

תנסה לפנות לקרסו,במודל שלך לקחו אחריות והחליפו את הגיר על חשבונם ושמן על חשבון הלקוח,במודלים 2011 ו 2012 היה כשל תיכנוני בגיר אך הוא תוקן בהמשך והגיר הוא אמין מאוד (החברה מייצרת גירים רציפים לניסאן,מיצובישי,סוזוקי,שברולט ועוד),אני חיפשתי מיקרה 2011 רק עם גיר חדש שהוחלף במורשה.

להרכבת גיר שלא במוסך מורשה לשים רק שמן מקורי ! שים לב שבמודלים מאוחרים ניסאן עברה לשמן NS-3 וגם להחליף לפני את הפילטר העליון והתחתון

עריכה אחרונה על ידי levy
פורסם
תודה רבה לך ולכולם!

כפי שציינתם, אין לי מושג בתחום, ולכן אני רוצה לקחת עם אחריות. אם תוכל/תוכלו להמליץ על מוסך/פירוקייה עם התקנה, מובן שאודה לכם!!

058-7099593 . אפשר להשאיר הודעה ואחזור, או כל מה שנוח לכם... תודה!

050-9522209 לבחור קוראים זבידי הוא ממוקם בלוד ומוכר את הגיר ב 3000 שח. תדבר איתו על הרכבה אני מאמין שגם ירכיב לך ולא תצא יותר מ 4000 שח. אם תרצה יש לי עוד מקומות וגירים רק בוא תתחיל לבדוק איתו.

• תוכן חדש...