Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה לא טוב כמו מערכת התראה מקורית.

השאלה עד כמה זה גרוע .

מישהו התנסה ? עלויות וכו' ? יש המון מערכות סיניות במרשתת.

החל בכאלה שמתחברות למסך המקורי או OBD2 ועד מערכות שמתלבשות רק על פנס איתות אחורי.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

למשל זה

https://www.amazon.com/Monitor-Safety-Warning-Sensor-Detection/dp/B0159EMMTI/ref=cm_cr_arp_d_product_top

כולם צריכים לזהות איתות (בשביל להפעיל זמזם) אבל השאלה דרך איזה מנגנון ברכב הם עושים את זה.

יש כאלו שמותאמות לדגם ספציפי ולמעשה מוכרות פנס איתות אחורי שלם כאשר המערכת כבר מוסלקת לתוכו. זה לא משהו של יצרן הרכב, זה בשוק האפור.

https://www.carbuyingtips.com/pics/ford-f150-3s.jpg

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

התקנתי מערכת שמתחברת לאיתות וקופצת וצורחת עליך כשמישהו בטווח שלה, עובדת טוב אבל התקנתי אותה בגלל אופנועים שאהבו לחתוך אותי ולהופיע מהשטח המת פתאום, אז לא ממש בדקתי את הטווח וכו׳ כי הכוונה הייתה לעצמים קרובים וגם לא ממש הסתמכתי עליה אלא רק כעוד משהו שאולי יעזור לא להפתיע אותי ולמנוע תאונה.

הקטע המעצבן (למזלי) שהפסיקו לחתוך אותי יותר מידי אופנועים ולא יצא לי לנסות אותה לגביהם, זה היה גל תקופתי כזה של אנשים שמזלזלים בחייהם ובי.

היא עובדת כבר הרבה זמן וגם אחרי שהחיישן קיבל מכה מרכב אחר ונשבר נראה שעדיין עובד.

ט.ל.ח

פורסם (נערך)

תודה על ההתייחסות.

כתבתי שוק אפור אבל הכוונה יותר ל aftermarket.

שוק אפור מתייחס בדרך כלל למערכות שאינן המערכות הרישמיות אבל מרביתן חוקיות. למשל חברות הלוואה פרטיות.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

שוק אפור זה ממש לא aftermarket. שוק אפור זה דברים שחוקיותם מפוקפקת, למשל חברות הלואה פרטית ובפרט השיטות שהן מפעילות לגבית החובות.

פורסם
שוק אפור זה ממש לא aftermarket.

בדיוק.

לכן זה היה לא מובן ולכן שאלתי למעלה למה כוונתו. הוא באמת התכוון ל-after market.

Sent using Tapatalk

• תוכן חדש...