Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שוב,

יש לי מאזדה 6 2008 מנוע 2000.

לפני 3 חודש בערך נסעתי עם האוטו קצת בשטח, עליתי על אבן גדולה מלמטה והתחיל לנזול לי שמן גיר.

יום אחרי זה הלחמתי את הקרטר, שהמסוכניק פתח את הקרטר, היו בפנים כמה חתיכות מאוד קטנות של הגיר (יש לי תמונות באיכות לא טובה, צילמתי את החתיכות ישר שהוא הוציא), המוסכניק הראה לי את החתיכות ואמר שהגיר גמור וחייבים להחליף, והציע מחר מאוד מאוד זול (1500 כולל הכל), לא החלפתי אצלו, מאז יש לי קפיצות בגיר שמתחזקות כל הזמן, ומדי פעם יש בומים שנשמעים מהאוטו בעיקר בעליות האוטו מתקשה להחליף הילוכים,

בנסיעה ישרה ההילוכים עוברים די חלק, זה מרגיש שחלק מההילוכים עוברים חלק וחלק מההילוכים לא עוברים חלק,

אגב הנורה של הגיר באוטו לא נדלקה.

מה לדעתכם כדאי לעשות, זה אומר שהגיר גמור או יש סיכוי שאפשר עדיין להציל?

בנוסף אם הגיר גמור האם שווה לשפץ או להחליף? הבנתי שלשפץ עולה יותר מהלחליף גיר, אבל גיר מוחלף מגיע רק מהשטחים.

בנוסף מה לדעתכם אמור להיות עלויות של טיפול כזה?

תודה!

פורסם

בס"ד

לשאלות שלך, רק מכון גירים יוכל לתת תשובות.

תבדוק מול ספי ויניב מכון גירים, הם יושבים בצומת סגולה פ"ת.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

ספי ויניב נמצאים ב"י.ס גירים אוטומטיים" שברח' האלוף דוד מרכוס 27 א.ת סגולה פתח תקוה,

טל' 053-8095586.

גיר משומש, אינך יודע מה מצבו וכמה עוד נותר לו לתפקד כראוי, קרי זה הימור.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...