Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מקבל הרבה שיחות נכנסות מספקים / נותני שירות / אנשי מכירות בתחום העיסוק שלי.

השיחות הללו הן מטרד, גוזלות זמן רב, וכשאינני עונה, זה גוזל זמן רב לחזור למספרים שלא נענו, מי שאני חוזר אליו בממתינה, כשהוא חוזר אליי אני כבר בפגישה, וזה מסורבל ולא נח, וממילא אינני מעוניין בשיחות האלו של אנשי מכירות.

יש לי שיחות מלקוחות שאני כן רוצה לחזור אליהן, ואשמח לסנן בין אנשי המכירות לבין לקוחות.

הבנתי שיש אפליקציות TRUE CALLER או ME שמססנות / מציגות את המתקשר.

אשמח לביקורת עליהן, יתרונות / חסרונות וכל מידע רלוונטי.

תודה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

האפליקציות האלה קוראות את אנשי הקשר שלך ומעלות למאגר שלהם. צריך לשים לב לאנשי קשר שיכולים להפיל אותך או את השני אם יש כאלו, למשל יונתן הקרציה או אמא של שאולה המכוערת. בקיצור אם לא אכפת לך שהתוכנה מעלה את אנשי הקשר שלך וסביר שעוד כל מני הרשאות בדומה לחברות זדון אחרות כגון גוגל ושות לא רואה מניעה להשתמש בהן.

פורסם

הצעה פשוטה: במחירי היום, 20 ש"ח לחודש קונים לך קו נוסף / מספר טלפון נוסף (למכשיר תומך בדואל סים). ואז מספר אחד ישמש אותך ללקוחות, ושני לספקים.

:turn-l:
פורסם

העסק שלי מפורסם רק במספר אחד. אין הפרדה בין לקוחות וספקים.

מתקשרים אליי כל מיני נותני שרותים, שאין לי צורך בהם, וגוזלים אנרגיה וזמן מבוזבז רב.

מספר נוסף לא ינתב אותם לשם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תשכור שירותים של מענה קולי אנושי שאליו יונתבו שיחות הטלפון בזמנים שאין לך זמן לענות לטלפונים. בזמנך הפנוי תבדוק איזה הודעות רלוונטיות עבורך ואיזה לסנן בהווה/בעתיד. תמיד תוכל לחסום לאחר מכן שיחות מהטלפונים שאינם רלוונטים שהתקבלו במענה האנושי.

תנסה את השירות הזה לזמן מה ותראה האם הוא מתאים לצרכייך.

איזה כייף לי :)

פורסם

ממליץ על truecaller, עובד טוב, לא מראה לאחרים איך קראת להם (כמו בme), כשמספר ספאם מתקשר זה פשוט כתוב באדום בולט ויש גם אופציה פשוט לסנן מראש מספרים שמוגדרים ספאם בתוכנה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם
האפליקציות האלה קוראות את אנשי הקשר שלך ומעלות למאגר שלהם. צריך לשים לב לאנשי קשר שיכולים להפיל אותך או את השני אם יש כאלו, למשל יונתן הקרציה או אמא של שאולה המכוערת. בקיצור אם לא אכפת לך שהתוכנה מעלה את אנשי הקשר שלך וסביר שעוד כל מני הרשאות בדומה לחברות זדון אחרות כגון גוגל ושות לא רואה מניעה להשתמש בהן.

ME יעשה את העבודה מצויין .

TRUECALLER הכי טוב שפגשתי. כמו שאמרו כאן כבר - ME מציג לאנשים איך קראת להם וTRUE לא. בנוסף, יש אפליקציה שנקראת NUM2 למספר שני. אחלה אפליקציה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...