Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סיאט לאון 09 1.8 טורבו עם סייג 1 ונראה שהלך לי הקלאץ סיאט לאון

(אבא שלי שמבין קצת ברכבים נסע כמה דקות ואמר לי שזה הקלאץ)

אני מעוניין שתמליצו לי מוסך טוב שיוכל מהתאים לי את הקלאץ לרכב כשיש לו סייג 1 וכמובן שהמחיר יהיה סביר..

כמובן שזה רכב שנוסע איתו ביום יום כי הבנתי שיש קלאצים שלא מתאימים.

תודה מראש

פורסם

בס"ד

תגדיר, מה זה "הלך" הקלאצ'.

מחליק?, דופק?, תנסה למקד את הבעיה.

איך אביך, החליט שהמצמד עשה את שלו?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
מאיפה אתה בארץ?

מהמרכז

בס"ד

תגדיר, מה זה "הלך" הקלאצ'.

מחליק?, דופק?, תנסה למקד את הבעיה.

איך אביך, החליט שהמצמד עשה את שלו?

מחליק הוא לא אבל שומעים רעש חזק של חריקות בעיקר בהילוכים 1 עד 4 כשאני לוחץ על הגז ומתי שהרכב משייט לא שומעים כלום.

לי נראה לפחות מתי שהקלאצ מנסה ליצר חיכוך חזק יותר בזמן כשאני לוחץ גז אז אני שומע אץ הרעש

הרכב עשה 150 אלף וכבר לפני שעשיתי את את בסטייג 1 אמרו לי שהקלאצ גבוהה ונראה שהוא הולך יגמר בקרוב וסביר להניח שהסטייג 1 רק גרם לקלאצ להיגמר יותר מוקדם..

פורסם

עוד אופציה בעיקר כי מדובר ברכב עם סטייג' 1 זה לשים קלאץ מחוזק שיתן לך מענה לתוספת הכח שהוספת לרכב וימנע שחיקה מוקדמת של קלאץ' סטוק, צור קשר עם E&A ו PITSTOP שהם סדנאות לשיפור רכבים להמשך התייעצות.

פורסם

תודה על העזרה..בסוף הלכתי למוסך ונאמר לי שזה תושבת מנוע עליונה וממש רואים שזה שבור...בתקווה שלא גם התחתונה שבורה מהעומס שנוצר עליה.

אני ממש אשמח אם תגידו לי כמה זה אמור לעלות כדי שאני אדע שהמחיר שהוא מציע לי הוא טוב..

פורסם

בס"ד

יקר, כמה?, צריך מס' פריט ואז אפשר לבדוק.

בדר"כ, העליונה, היא היקרה מבין התושבות, היא גם המסיבית ביותר.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• ספונסר פורום
פורסם

עליונה מקורית של חברת למפורדר כ700 שח כולל עבודה כולל מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...