Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ספורטאז טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום המכובדים,

אני אמנם משתמש חדש בפורום אך עוקב אחריו שנים, עכשיו הגיע תורי לפרסם ולהתייעץ.

לאחר תקופה ארוכה של חיפוש רכב יד שניה למשפחה בת 4 נפשות (עם אופציה לגידול עתידי) החלטתי ללכת על הספורטאז כנראה מאותן הסיבות שרבים לפניי עשו את אותה הבחירה: גודל, בטיחות, עלות וגם סחירות בעתיד, המטרה היא להחזיק את הרכב לשנתיים שלוש

תחילה התעניינתי בדגם 2 ליטר EX אך נחשפתי גם לדגם הטורבו והוא(עבורי) היה בצורה משמעותית מהנה על פני הEX,

קראת בפורום הזה ובפורומים אחרים לא מעת התכתבויות מהעבר לגבי בעיית התחממות הגיר, עיקר הפרסומים שנתקלתי בהן נרשמו במהלך השנים 2016 ו2017, חיפשתי תלונות על כך מהשנה האחרונה ולא הצלחתי למצוא, השאלות שלי הן:

1.האם יש חדש בכל נושא התחממות הגיר?, האם ידוע למישהו אם התופעה עדיין קיימת או חלפה במהלך 2018

2.באתר יד 2 ראיתי מספר פרסומים של הדגם הנ"ל בעיקר משנתון 2016, רוב הרכבים יד ראשונה עם 30-40 אלף קילומטר, מה הבלאי שיש למנועי טורבו בקילומטרז הזה?, כמה קילומטרים אמורה להחזיק תיבת ההילוכים/מצמדים אין לי ניסיון עד כה במנועי טורבו כך שבגלל חוסר הידע 40 אף קילומטר לרכב שכזה נשמעים לי "המון"

3.מישהו יודע כמה שנים אחריות היבואן נותן על קיה דגם טורבו שנתון 2016/2017?, בצורה מפציעה אף אחד מבעלי הרכבים שפירסמו מודעות לא יודע האם מדובר ב3 או 7 שנים.

4.אילו נקודות תורפה עליי לחפש ברכב כזה/איזה שאלות אתם ממליצים לשאול לפני בכלל שאני ניגש איתו למוסך לבדיקות

5.אודה אם מישהו יוכל להמליץ לי על מוסך טוב מקצועי ואמין באזור תל אביב שאוכל (במידה ואני מוצא משהו מעניין) לקחת את הרכב לבדיקה מקיפה שם

6.במידה ומישהו מחברי הפורום שקורא את ההודעה הזו הוא בעל דגם ספורטאז 2016 טורבו אשמח אם יוכל ליצור איתי קשר בפרטי כי יש לי שאלות נוספות שאני לא רוצה להלאות בהן את חברי הפורום.

תודה מראש,

אמיר

פורסם

היה לי כזה 2016 שעשה 50 אלף קמ רכב מצויין לא קרה לי מעולם שהגיר התחמם והרכב עבר חיים לא כאלה קלים וגם גרר עגלה . אצלי לא היו בעיות אמינות רק טיפולים תקופתיים . אם לא היה בליסינג הייתי נישאר איתו רכב מפנק וביטחותי

פורסם

היי יואב ואור, תודה על התגובה,אור היה לך את דגם הטורבו נכון?, האם הטיפולים/האחזקה של התיבה/מנוע הטורבו דרשו אחזקה מיוחד או ביקורים בתדירות גבוהה יותר במוסך?,

האם לחשוש מכך שאני קונה רכב עם 40,000 קילומטר(בהנחה שעובר את כל הבדיקות), לרכב נשארו עוד 9 חודשי אחריות

מישהו מכיר מוסך טוב שיכול לשמש כבודק לפני קניה שמתמחה במנועי טורבו/תיבות הילוכים כאלה?

אני מתכנן ללכת לראות את הרכב, אילו נקודות תואפה עליי לחפש?,

תודה רבה

פורסם

אכן היה לי את מנוע ה1600 טורבו לא נכנסתי לשום תיקון לגבי המנוע הדבר היחיד שהופתעתי ממנו זה הצורך להחליף ברקסים כל 25 אלף קמ .

(הרכב היה בליסינג פרטי ואפילו לא חזר למגרש בן דודי קנה אותו ומאושר עד הגג)

• תוכן חדש...